2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok çok teşekkür ederim canım elimde olanlardan denicem söylediklerini

Ya işte fıtratlarımız farklı o erkek beyni ben kadın. Ama işte ben böyle mıçmıç sürekli ilgi bekleyen bir kadın değilim. Yeteri kadar. Mesela bende bazen göbeğim dans ediyor heyecanlanıyorum ister istemez baksın görsün istiyorum o nedenle anlıyorum ama bu ilgiden değil oda görsün istiyorum ama o benim kadar heyecanlanmıyor videoya çek sen ben bakarım diyor mal diyorum bende ama o öyle bunu mevzu yapmıyorum. Beni umursamamasından kaynaklı değil yani. Adam hissetmiyor şuan ben ona hissettircem dur sen altını bezini bi değiştirsin 5 duyu organıyla hissettircem

Ama yine de adamları daha bebek doğmadan dahil etmek lazım sürece kızlar. Elini karnınızda az mı tutuyo olsun yine de küsmeden üzülmeden her gece yine dokundurun. Ne bileyim mesela ev sessizken adam konuşunca ayy sesini duydu heralde kıpırdadı falan gibi pembe yalanlar söyleyin biz eşimle bir araya en son 15.haftada gelmiştik. O zaman hareketleri de belli olmuyodu ultrasonda da çoğu şeyi net değildi. 26.haftada geldi ve bu gelişinde bebekle bağ kurduğunu hissediyorum. Yanına oturup karnımı açıyorum hadi konuş da sesine alışsın diyorum arada uzak kaldığımız zamanlar telafi olsun diye. Duygusal bi yerden söylersek bu şekilde bağ kurmasını kolaylaştırırız bence.

Evet asla aynı yerden bakmıyoruz hayata. Eşine mal diyebilmene sevindim ama hep derler erkekler çocuğu kucaklarına aldıklarında o duygusal dünyaya giriyorlarmış. Valla yalan yok bende manevi bağımı bebişin hareketiyle kurmaya başladım. O yüzden bende çok kızamıyorum ama heyecanımı paylaşsın diye beklentiye de girerim

Ben onu yapıyorum kuzum iki sesleniyor çocuğa sonra fark ediyorum içinden diyor ulen ben ne yapıyorum saçma diye sonra dönüyor bi tuhaf oluyor. Ay zorlamamak lazım onlar farklı yönden sorumluluk alıyorlar öyle hissediyorlar. Mesela başkası hamile kalınca biz onun annelik duygusunu hissedermiydik? Ben şahsen anlamazdım. Öyle düşünmek lazım empati

Ayy bana da markete gitme köpek saldirirsa kaçamazsın, otobüse binme fren yaparsa düşersin, öyle eğilme çocuğu sıkıştırcan icerde sksjsjs benim ki de aynı

Yani anlayacak anlamıyor diye kızmamak lazım. İnsan bilmediği bir duyguyu anlayamaz haklılar aslında. Ben hak veriyorum o malı ciddi söylesem mesele de biliyor durumu neyse doğsunlarda bi hele sağlıkla inşaAllah anlarlar anlarlar anlatırız gerekirse

benim kocam da asla bebekle konuşmuyor konuş biraz alışsın sesine falan diyorum, bilimsel videolar gönderiyorum yok. ben öyle çok duygularımı belli edemem diyor. duyguyla ne alakası varsa. ama artık zorlamıyorum. çünkü kendim de bebekle konuşmaya yeni yeni alışıyorum :)

Tabi canım bizle tamamen aynı duyguları hissetmeleri mümkün değil zaten. Ben de anlayamazdım önceden. Doğmadan bağ kurmak falan çok ütopik gelirdi ama kendi deneyimimde varlığından emin bile olmadan hissettim ve bağ kurmaya başladım. Çünkü yengeç olmak

Ayy bana da markete gitme köpek saldirirsa kaçamazsın, otobüse binme fren yaparsa düşersin, öyle eğilme çocuğu sıkıştırcan icerde sksjsjs benim ki de aynı
Adam işte kendince seni ve çocuğu koruyor kuzum bırak daha dokunamaz zaten adamlara tuhaf geliyor fizyolojik olarak da bilmedikleri bişi. Sen eşince sana değer verişine bak.

Bu nedenle eminim bir çoğumuzun eşi böyledir. Adamları da bunaltmayalım bi salalım ay bugünde kocacı kesildiysem demekki aslında kızgınım ama neyse

Kızlar size de ufak uyarı. Sezaryen olacaklar yeni külot alıp giymeyin o gün. Kesip atıyolarmış. Arkadaşım doğumdan sonra donunu sorup durmuş hemşirelere çok para vermiş özenip.
Donla mı gidiyorduk ki ya ben unutmuşum orayı Ameliyata girerken de özenerek külot giymezsin be ablacım

Donla mı gidiyorduk ki ya ben unutmuşum orayı Ameliyata girerken de özenerek külot giymezsin be ablacım

Kızlar aklıma bir fıkra geldi, bu don muhabbeti üzerine

Donsuz gidenlere ithafen, dert yok tasa yok en güzeli donsuz gitmek

Eklentiler

• 1000047077.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 59
Ahahah ben de yanına oturup karnımı açıyorum. Rihanna mısın sen ört çabuk çocuk üşümesin diyo Eşim elliyo karnımı ama ben daha çok elletiyom. Hatta elini zorla tutuyorum. Çekmek istiyoru

kızlar herkesın yapısı farklı bence. benım esım de ogrendıgı gunden berı hergun konusuyor onunla oksuyor, sarkı soyluyor fılan. ben ama asla konusamıyorum cok sacma gelıyor kendımın konusması. hatta esıme senı benden daha cok tanıyor dıyorum. o duygusallıkla mı alakalı bılmıyorum

Ahahah ben de yanına oturup karnımı açıyorum. Rihanna mısın sen ört çabuk çocuk üşümesin diyo Eşim elliyo karnımı ama ben daha çok elletiyom. Hatta elini zorla tutuyorum. Çekmek istiyoru
Benimki gece uyurken bile istemsizce elini karnıma koyuyo tam bir şaşkaloz bebeğin orda aşırı güvende olduğuna dair telkinleri hep o bana yapıyo. Hareket etmediğinde dürtüklüyo falan

Sevgiyi ifade şekli biraz da ya. Kimi insan çığlık ata ata sever kimi içinden sever. Adamları tanıyoruz sonuçta yapılarını da biliyoruz. Ama tabi hamilelik hali insan normal zamanda umursamayacağı şeylere takabiliyor kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…