- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Çok çok teşekkür ederim canım elimde olanlardan denicem söyledikleriniGelmiş geçmiş olsun canımm kesinlikle ballı süt
Limonlu pekmez bir kaşık
Tereyağ bir çay kaşığı bir yemek kaşığı pekmez ve limonn kaynat 30 saniye iç
Elmaa limon karabiberi kaynat bir bardak iç
Sırtına ısıtıp bez atlet koy değiştir
Sirkeli su kaynatabilirsin evdee mikropları azaltsın
Soğanı ikiye böl karanfil koy üstüne 5 6 tanee yattın oturdun odaya koy canım Şİfaa olsun aklımdakiler buu ALLAH ın izniyle nerde varsa sende Şifalann
Ya işte fıtratlarımız farklı o erkek beyni ben kadın. Ama işte ben böyle mıçmıç sürekli ilgi bekleyen bir kadın değilim. Yeteri kadar. Mesela bende bazen göbeğim dans ediyor heyecanlanıyorum ister istemez baksın görsün istiyorum o nedenle anlıyorum ama bu ilgiden değil oda görsün istiyorum ama o benim kadar heyecanlanmıyor videoya çek sen ben bakarım diyorAdamın haklı sebepleri varmış şimdi bişey diyemedimya her insanın fıtratı takıntıları başka oluyor. Yaşadıkları duydukları ister istemez etkiliyor. Birinin aklına dahi gelmeyen bir diğerinin en büyük korkusu oluyor. Ne güzel düşünüyor seni umursamaz olsa daha çok kızardın.
Ricaa ederim canımm deneyebildiklerin Şifaa olsunn canımmÇok çok teşekkür ederim canım elimde olanlardan denicem söylediklerini
Evet asla aynı yerden bakmıyoruz hayata. Eşine mal diyebilmene sevindimYa işte fıtratlarımız farklı o erkek beyni ben kadın. Ama işte ben böyle mıçmıç sürekli ilgi bekleyen bir kadın değilim. Yeteri kadar. Mesela bende bazen göbeğim dans ediyor heyecanlanıyorum ister istemez baksın görsün istiyorum o nedenle anlıyorum ama bu ilgiden değil oda görsün istiyorum ama o benim kadar heyecanlanmıyor videoya çek sen ben bakarım diyormal diyorum bende ama o öyle bunu mevzu yapmıyorum. Beni umursamamasından kaynaklı değil yani. Adam hissetmiyor şuan ben ona hissettircem dur sen altını bezini bi değiştirsin 5 duyu organıyla hissettircem
Ben onu yapıyorum kuzum iki sesleniyor çocuğa sonra fark ediyorum içinden diyor ulen ben ne yapıyorum saçma diyeAma yine de adamları daha bebek doğmadan dahil etmek lazım sürece kızlar. Elini karnınızda az mı tutuyo olsun yine de küsmeden üzülmeden her gece yine dokundurun. Ne bileyim mesela ev sessizken adam konuşunca ayy sesini duydu heralde kıpırdadı falan gibi pembe yalanlar söyleyinbiz eşimle bir araya en son 15.haftada gelmiştik. O zaman hareketleri de belli olmuyodu ultrasonda da çoğu şeyi net değildi. 26.haftada geldi ve bu gelişinde bebekle bağ kurduğunu hissediyorum. Yanına oturup karnımı açıyorum hadi konuş da sesine alışsın diyorum arada uzak kaldığımız zamanlar telafi olsun diye. Duygusal bi yerden söylersek bu şekilde bağ kurmasını kolaylaştırırız bence.
Ayy bana da markete gitme köpek saldirirsa kaçamazsın, otobüse binme fren yaparsa düşersin, öyle eğilme çocuğu sıkıştırcan icerde sksjsjs benim ki de aynıKız ne bilsin adam hadi biz bi dürtüyor mürtüyor duygusalız hissediyoruz o ne anlasın o hayatına devam ediyor sonuçta bütün herşeyi biz yaşıyoruz normal yani. Benim eşim başka açılardan değişti. Beni bir yere salmıyor anasını satayım birisi bana saldırırmış da dövermiş de daralttı beni. Ya beni niye dövsünler bi sahile gideyim diyorum yok kendi başıma dışarı çıkmaya alışkınım beni bunalttı yani. Bi markete gidemiyorum araba çarparmış da benim üstüme yürürlermiş de bebeğe bişi olur mu da ay şiştim.İllaki senin eşinde de böyle hassasiyetler vardır ama tensel duygusal şeyler bekleme onlar anca anlayacak inşaAllah
Yani anlayacak anlamıyor diye kızmamak lazım. İnsan bilmediği bir duyguyu anlayamaz haklılar aslında. Ben hak veriyorum o malı ciddi söylesem mesele de biliyor durumuEvet asla aynı yerden bakmıyoruz hayata. Eşine mal diyebilmene sevindimama hep derler erkekler çocuğu kucaklarına aldıklarında o duygusal dünyaya giriyorlarmış. Valla yalan yok bende manevi bağımı bebişin hareketiyle kurmaya başladım. O yüzden bende çok kızamıyorum ama heyecanımı paylaşsın diye beklentiye de girerim
Tabi canım bizle tamamen aynı duyguları hissetmeleri mümkün değil zaten. Ben de anlayamazdım önceden. Doğmadan bağ kurmak falan çok ütopik gelirdi ama kendi deneyimimde varlığından emin bile olmadan hissettim ve bağ kurmaya başladım. Çünkü yengeç olmakBen onu yapıyorum kuzum iki sesleniyor çocuğa sonra fark ediyorum içinden diyor ulen ben ne yapıyorum saçma diyesonra dönüyor bi tuhaf oluyor. Ay zorlamamak lazım onlar farklı yönden sorumluluk alıyorlar öyle hissediyorlar. Mesela başkası hamile kalınca biz onun annelik duygusunu hissedermiydik? Ben şahsen anlamazdım. Öyle düşünmek lazım empati
Adam işte kendince seni ve çocuğu koruyor kuzum bırak daha dokunamaz zaten adamlara tuhaf geliyor fizyolojik olarak da bilmedikleri bişi. Sen eşince sana değer verişine bak.Ayy bana da markete gitme köpek saldirirsa kaçamazsın, otobüse binme fren yaparsa düşersin, öyle eğilme çocuğu sıkıştırcan icerde sksjsjs benim ki de aynı
Bu nedenle eminim bir çoğumuzun eşi böyledir. Adamları da bunaltmayalım bi salalım ayTabi canım bizle tamamen aynı duyguları hissetmeleri mümkün değil zaten. Ben de anlayamazdım önceden. Doğmadan bağ kurmak falan çok ütopik gelirdi ama kendi deneyimimde varlığından emin bile olmadan hissettim ve bağ kurmaya başladım. Çünkü yengeç olmak
Donla mı gidiyorduk ki ya ben unutmuşum orayıKızlar size de ufak uyarı. Sezaryen olacaklar yeni külot alıp giymeyin o gün. Kesip atıyolarmış. Arkadaşım doğumdan sonra donunu sorup durmuş hemşirelereçok para vermiş özenip.
Donla mı gidiyorduk ki ya ben unutmuşum orayıAmeliyata girerken de özenerek külot giymezsin be ablacım
Ahahah ben de yanına oturup karnımı açıyorum. Rihanna mısın sen ört çabuk çocuk üşümesin diyoAma yine de adamları daha bebek doğmadan dahil etmek lazım sürece kızlar. Elini karnınızda az mı tutuyo olsun yine de küsmeden üzülmeden her gece yine dokundurun. Ne bileyim mesela ev sessizken adam konuşunca ayy sesini duydu heralde kıpırdadı falan gibi pembe yalanlar söyleyinbiz eşimle bir araya en son 15.haftada gelmiştik. O zaman hareketleri de belli olmuyodu ultrasonda da çoğu şeyi net değildi. 26.haftada geldi ve bu gelişinde bebekle bağ kurduğunu hissediyorum. Yanına oturup karnımı açıyorum hadi konuş da sesine alışsın diyorum arada uzak kaldığımız zamanlar telafi olsun diye. Duygusal bi yerden söylersek bu şekilde bağ kurmasını kolaylaştırırız bence.
Ben ne tarafa dönsem orayı gelip tekmeliyor kız şimdiden niyet etmiş beni uykusuz bırakmayabende gece 3 le 4 arası yatamıyorum bebek uyanıyo gögsumun altında bıngıl bıngıl mdem agzıma gelıyo
kızlar herkesın yapısı farklı bence. benım esım de ogrendıgı gunden berı hergun konusuyor onunla oksuyor, sarkı soyluyor fılan. ben ama asla konusamıyorum cok sacma gelıyor kendımın konusması. hatta esıme senı benden daha cok tanıyor dıyorum. o duygusallıkla mı alakalı bılmıyorumbenim kocam da asla bebekle konuşmuyorkonuş biraz alışsın sesine falan diyorum, bilimsel videolar gönderiyorum yok. ben öyle çok duygularımı belli edemem diyor. duyguyla ne alakası varsa. ama artık zorlamıyorum. çünkü kendim de bebekle konuşmaya yeni yeni alışıyorum :)
Benimki gece uyurken bile istemsizce elini karnıma koyuyo tam bir şaşkalozAhahah ben de yanına oturup karnımı açıyorum. Rihanna mısın sen ört çabuk çocuk üşümesin diyoEşim elliyo karnımı ama ben daha çok elletiyom. Hatta elini zorla tutuyorum. Çekmek istiyoru
Sevgiyi ifade şekli biraz da ya. Kimi insan çığlık ata ata sever kimi içinden sever. Adamları tanıyoruz sonuçta yapılarını da biliyoruz. Ama tabi hamilelik hali insan normal zamanda umursamayacağı şeylere takabiliyor kafayıkızlar herkesın yapısı farklı bence. benım esım de ogrendıgı gunden berı hergun konusuyor onunla oksuyor, sarkı soyluyor fılan. ben ama asla konusamıyorum cok sacma gelıyor kendımın konusması. hatta esıme senı benden daha cok tanıyor dıyorum. o duygusallıkla mı alakalı bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?