bende aynı şekilde hiç konuşmadım daha yada ne bileyim elimi karnıma koyupta seviyim falan yapmadım garip geliyor banada hareketlerini hissediyorum ama o duygu yüklenmedi daha ama eşim akşamları konuşuyo seviyo falan ddkdkkkdkdkdkkızlar herkesın yapısı farklı bence. benım esım de ogrendıgı gunden berı hergun konusuyor onunla oksuyor, sarkı soyluyor fılan. ben ama asla konusamıyorum cok sacma gelıyor kendımın konusması. hatta esıme senı benden daha cok tanıyor dıyorum. o duygusallıkla mı alakalı bılmıyorum
Başkasının yanında emzirmek toplumda ayıp bir şey mi? Benim arkadaşlarım kaçak göçek emzirecek yer arıyorlar cafede falan tuvalete bile gittikleri oluyor emzirmek için. Emzirme örtüsü olduktan sonra sorun ne tam olarak kafam almıyo çünkiUysallıktan değil de memeye alışan bebek “dur ya şimdi anamı emecek yer aramayalım ben bugün biberonla idare ederim” demiyor pek özellikle yenidoğanlıktan çıkınca her şeyi fark ediyorlar. Onlar için gezmede ya da evde olmak fark etmiyor, acıktıysa çıkaracaksın memeleri
Emzirme örtüsü alın
Yoo niye ayıp olsun canım, emzirme örtüsüyle uçakta bile emzirdim ben. Örtüsüz hoş olmaz ama ben yapamamBaşkasının yanında emzirmek toplumda ayıp bir şey mi? Benim arkadaşlarım kaçak göçek emzirecek yer arıyorlar cafede falan tuvalete bile gittikleri oluyor emzirmek için. Emzirme örtüsü olduktan sonra sorun ne tam olarak kafam almıyo çünki
Ayıplığından değil ama ben şahsen evimde bile misafir varsa yanında emzirmek istemem başka odaya giderim. Biraz özel bi alan gibi geliyo bana. Tabi daha yeni olduğu için belki önemsiyorumdur, alıştıkça normalleştirebilirim zihnimde başkasının yanında emzirmeyi.Başkasının yanında emzirmek toplumda ayıp bir şey mi? Benim arkadaşlarım kaçak göçek emzirecek yer arıyorlar cafede falan tuvalete bile gittikleri oluyor emzirmek için. Emzirme örtüsü olduktan sonra sorun ne tam olarak kafam almıyo çünki
Ben de rahatlıkla emzirebilmek istiyorum örtü olduktan sonra ama emin olmak istedim biYoo niye ayıp olsun canım, emzirme örtüsüyle uçakta bile emzirdim ben. Örtüsüz hoş olmaz ama ben yapamam
Ev ortamında dediğin mantıklı ve uygulanabilir sonuçta başka odaya gitmek varken niye önlerinde örtüyle vs uğraşasın ama dışardayken mecbur kaldığımızda rahatsız hissetmemeliyiz diye düşünüyorumAyıplığından değil ama ben şahsen evimde bile misafir varsa yanında emzirmek istemem başka odaya giderim. Biraz özel bi alan gibi geliyo bana. Tabi daha yeni olduğu için belki önemsiyorumdur, alıştıkça normalleştirebilirim zihnimde başkasının yanında emzirmeyi.
Ay benim arkadaşım lap diye çıakrttı emzirmeye başladı. Asla yadırgamıyorum. Ama niyeyse böyle büyümüşüz. Sanki memenin görünmesi ayıp gibi. O an bi tuhaf oldum. Halbuki bebesini doyuruyor. Bastırılmış duygular.Ayıplığından değil ama ben şahsen evimde bile misafir varsa yanında emzirmek istemem başka odaya giderim. Biraz özel bi alan gibi geliyo bana. Tabi daha yeni olduğu için belki önemsiyorumdur, alıştıkça normalleştirebilirim zihnimde başkasının yanında emzirmeyi.
Mecbur kalınca tabi ki öyle bi huzursuzluğa gerek yok, burda insanlar var ağlarsa ağlasın diyemeyiz yaniEv ortamında dediğin mantıklı ve uygulanabilir sonuçta başka odaya gitmek varken niye önlerinde örtüyle vs uğraşasın ama dışardayken mecbur kaldığımızda rahatsız hissetmemeliyiz diye düşünüyorum
Ya sanırım bu haftalarda normal artık. Bende de başladı 1 haftadır regl ağrıları. Sürekli değil. Arada giriyo. Bazen vajinama bıçaklar saplanıyo gibi beni zıplatan tuhaf hisler oluyo. Bunları genişleyen kaslarımıza, vajinanın kendini artık 3. trimester ile birlikte yavaştan doğuma hazırlıyor olmasına falan bağlıyorum.Hamile kalınca regl ağrısı çekmem sanmıştım 2 gündür regl ağrısı gibi karnım ağrıyo doktora sorsam aynı şeyleri söylüyo hastaneye gidiyorum ee bunun için mi geldin muamelesi yapıyolar
Ben bu tarz şeylerden utanmaktan rahatsız olmuyorum ya kötü bi şeymiş gibi gelmiyo bana. Başkasının yanında emzirebilmek de normal istememek de normal bence yapı meselesi. Mesela annem hep der banyoya girdiğinde geleyim sırtını keseleyeyim diye ama istemem yani yapamam.Ay benim arkadaşım lap diye çıakrttı emzirmeye başladı. Asla yadırgamıyorum. Ama niyeyse böyle büyümüşüz. Sanki memenin görünmesi ayıp gibi. O an bi tuhaf oldum. Halbuki bebesini doyuruyor. Bastırılmış duygular.Aslında emzirmek doğadaki her anne canlı tarafından yapılan doğal bir şey. Ama gel gör ki annemin yanında bile emzirmek istemiyorum. Böyle de tuhafım. Bilinç altımda neler varsa artık.
Ben de 30+3 teyim. Adet olacakmış gibi hafif ağrım var ve belime vuruyor acile gitmelimiyim bilmiyorum dün de oldu geçti bugünde oluyor ama dayanılmıcak gibi değil belim yanlarım sızlıyor hafifHamile kalınca regl ağrısı çekmem sanmıştım 2 gündür regl ağrısı gibi karnım ağrıyo doktora sorsam aynı şeyleri söylüyo hastaneye gidiyorum ee bunun için mi geldin muamelesi yap
Bazı ağrılar bana da normal geliyo bebeğin pozisyonu bile etkiliyodur bizi. Poposunu dayayabiliyo ayaklarıyla vuruyo. Ama regl ağrısı gibi olan çok sıkıntılı bi de bebekler büyüdü karnımızı onlar da sertleştiriyo olabilir kocaman vücut var içerde. Ama erken doğum korkusundan kurtulamıyorum böyle de regl ağrısı gibi olunca canım sıkılıyorYa sanırım bu haftalarda normal artık. Bende de başladı 1 haftadır regl ağrıları. Sürekli değil. Arada giriyo. Bazen vajinama bıçaklar saplanıyo gibi beni zıplatan tuhaf hisler oluyo. Bunları genişleyen kaslarımıza, vajinanın kendini artık 3. trimester ile birlikte yavaştan doğuma hazırlıyor olmasına falan bağlıyorum.
Benimkisi de dayanılmıcak gibi değil ama var yani bi ağrı arada bebek de toplanıyo bi yere ne demek o bilemiyorum bebek hareketi diyo bazı doktorlar internette kasılma demişler yarında devam ederse bi acile giderim artıkBen de 30+3 teyim. Adet olacakmış gibi hafif ağrım var ve belime vuruyor acile gitmelimiyim bilmiyorum dün de oldu geçti bugünde oluyor ama dayanılmıcak gibi değil belim yanlarım sızlıyor hafif
Ben de aynı devam ederse gidicem sen kaçıncıncı haftadasın canımBenimkisi de dayanılmıcak gibi değil ama var yani bi ağrı arada bebek de toplanıyo bi yere ne demek o bilemiyorum bebek hareketi diyo bazı doktorlar internette kasılma demişler yarında devam ederse bi acile giderim artık
Ben daha 27.haftadayım canım şöyle bi 34 lere gelsek hayırlısıylaBen de aynı devam ederse gidicem sen kaçıncıncı haftadasın canım
Belki ameliyata girerim donuDonla mı gidiyorduk ki ya ben unutmuşum orayıAmeliyata girerken de özenerek külot giymezsin be ablacım
Aynen hayırlısıyla yaa ama ben gidicem galiba bu akşam bu adet ağrıları normal değil kasılma olsa hadi neyse o da olmuyorBen daha 27.haftadayım canım şöyle bi 34 lere gelsek hayırlısıyla
Bende kasılma var mı yok mu onu da anlamıyorum ama böyle devam ederse ilerleyen saatlerde bende gidebilirim. Kasılma yoksa korkma ama kafan takılmasın git bence de. Haber verirsin canım gidersen ne dediler diyeAynen hayırlısıyla yaa ama ben gidicem galiba bu akşam bu adet ağrıları normal değil kasılma olsa hadi neyse o da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?