2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Belki ameliyata girerim donu
Bende tipta ayip olmaz mottosu var, doktordan hic utanmam. Almanya'da 15.-16. haftaya kadar vajinal ultrason yapiliyor. Ben 17. haftamda normal kontrolüme gittim. Ama var ya her zamanki gibi ölüyorum heyecandan, malum eski hikayeler. Doktorum bir seyler dedi ama ben anlamadim kafa cünkü baska yerde, ama hmm hm diyorum mal gibi kiyafetlerimi cikarirken (ayri bir alani var). Sonra ben geldim ultrason yapilacak sandalyeye. Doktor dedi ki "Sterne hanim donunuzu niye cikardiniz, karindan bakicaz artik bundan sonra dedim ya" asölfhkarjhfkjrhgkrjhg

Dmkfmfod kız doktoru dinleseydin bari donu çıkarmaya nasıl şartlanmışsa
Ben de otuzumdan sonra saldım ya o konuyu, hiç umrumda değil bir tek hani şeye utanırım herhalde kendimi pis hissediyorken gitsem bir tık utanabilirim, onun dışında ben ne düşüncem doktor düşünsün bağa ne kddkkd.

Şey bu arada, don gibi olan pedlerle takılabiliyon evet dona gerek yok onu giyerken. sal donu zaten donsuzluk sana komaz

Ben kullanıyorum, soruyu alalım
Canım ben ilk bu limonlu olanını almıştım direkt ağıza dökülen Dahaa sonra gittim suyaa karıştırılanı getirmişler aldım ağıza dökülen 250 mg
Suyaa karıştırılan 4200 mg farkk bayaa olunca merak ettim araştırdım ama eminn olmak istedim mg farklı olsada etkenleeri aynıymış doğrumu acaba siz hangisini kullanıyorsunuz Şifaa niyetinee

Kızlar galiba hayatımda ilk kez dolandırıldım instagramda ela.bandana diye bir sayfanın reklamı çıktı karşıma. Çok tatlı bandanalar çoraplar vardı hemen sipariş verdim araştırmadan etmeden (asla böyle yapmam sonuna kadar irdelerim normalde) hesaba havale yaptım falan. On gündür ses seda yok bir kaç kez sordum cevap vermediler. En son kargoda falan diye ses kaydı atmış kadın. Şimdi bir baktım kii sayfa yok ortada hemen şikayetvar cimer derken saldırdım sayfa şuan görünüyor ama beni kısıtlamış muhtemelen mesaj atamıyorum. Minik kızımla ilkleri yaşıyorum derken ilk dolandırılmamın da kızım için olacağını düşünmemiştim

Son günlerde hiç akli dengem yerinde değil kocama anlatırsam yanarım çünkü beni asla dolandırılmayacak çok mantıklı bir insan olarak görür ve böyle şeyleri hep o yapar normalde, diline düşemem

Ben ikisini de kullanıyorum ama açıkçası hiç ürün gramajına dikkat etmemiştim içerik olarak aynı diye düşündüğümden. Bilmediğim yerden çıktı soru yanıtlayamadım kusura bakma, cuma doktora gidicem gittiğimde sorayım

Tamamm canımm sorarsan sevinirim ama senn içiyorsun ve sorun yaşamıyorsan bende içeim ama bende doktora soraım genede elinde kutusu varsa bakabilirmisin canımm bak bende ikisini atıyorum mg larıı yazıyor Canımm Şifaa niyetine içicez

Eklentiler

• 35C23352-EEE8-42D2-A8E5-7C7C137BB102.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 9BF881E6-6C13-4675-8611-F550D89628B1.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 44
Baktım şu an suda çözünen var bende. 250 mg magnezyum içerir yazıyor pakette cuma günü sorarım yine de emin oluruz

Baktım şu an suda çözünen var bende. 250 mg magnezyum içerir yazıyor pakette cuma günü sorarım yine de emin oluruz
Limonlu olanmı var acaba suda çözünen 4,2 gramm 4200 mg canımm limonlu olan direkt şasee ağıza dökülüyor 250 mg alalala ben içmesemmiki sağlık olsunda

Limonlu olanmı var acaba suda çözünen 4,2 gramm 4200 mg canımm limonlu olan direkt şasee ağıza dökülüyor 250 mg alalala ben içmesemmiki sağlık olsunda
Yav hayır seninkinde de her poşeti 250mg magnezyum içerir yazıyor, suda çözünende de aynı şey yazıyor. 4,2 gr ürünün miktarı ona takılma.

Kullanmıyorum ben ama o granülün tamamı 4.2 gram bence. İçindeki etken magnezyum miktarı 250 mg olabilir yani yine.

Kullanmıyorum ben ama o granülün tamamı 4.2 gram bence. İçindeki etken magnezyum miktarı 250 mg olabilir yani yine.
Anladım canım ama her bir poşette 4,2 yazınca miktar olarak evett fazla canım şaşırdım diğerinde direk 250 mg yazıyor o sebeple ama Haklısın arkadaşta öylee demek istemiş Sağlıkla Şifaa olsun

Kız örtü olduktan sonra rahat olursun tabii daha bi de diğer odalara mı gideceksin. Diğer odaya emzirmek için sadece işine öyle geliyorsa gidiliyor
arkadaşlar doğurduktan sonra beni ararsanız ben diğer odadayım bay djkjdkfd

Kızlar kan uyuşmazlığı olan bir ben mi varım burda? Varsa bi el kaldırsın bakalımm.. yarın kan uyuşmazlığı iğnesini olmaya gideceğim süreç hakkında da bilgim yok. Dayım sağlıkçı o aradı yatış verilir iki üç saatliğine iğne bir yan etki yapacak mı diye izlerler dedi, ama belki de yarım saat tutup gönderirler belli olmaz dedi. Yarın gidince belli olacak bakalım. Burada yaptıran oldu mu acaba diye aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…