- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
Ben kullanıyorum, soruyu alalımArkadaşlar aranızda diosporal magnezyum kullanan varmı
Bende tipta ayip olmaz mottosu var, doktordan hic utanmam. Almanya'da 15.-16. haftaya kadar vajinal ultrason yapiliyor. Ben 17. haftamda normal kontrolüme gittim. Ama var ya her zamanki gibi ölüyorum heyecandan, malum eski hikayeler. Doktorum bir seyler dedi ama ben anlamadim kafa cünkü baska yerde, ama hmm hm diyorum mal gibi kiyafetlerimi cikarirken (ayri bir alani var). Sonra ben geldim ultrason yapilacak sandalyeye. Doktor dedi ki "Sterne hanim donunuzu niye cikardiniz, karindan bakicaz artik bundan sonra dedim ya" asölfhkarjhfkjrhgkrjhgBelki ameliyata girerim donu
Dmkfmfod kız doktoru dinleseydin bari donu çıkarmaya nasıl şartlanmışsaBende tipta ayip olmaz mottosu var, doktordan hic utanmam. Almanya'da 15.-16. haftaya kadar vajinal ultrason yapiliyor. Ben 17. haftamda normal kontrolüme gittim. Ama var ya her zamanki gibi ölüyorum heyecandan, malum eski hikayeler. Doktorum bir seyler dedi ama ben anlamadim kafa cünkü baska yerde, ama hmm hm diyorum mal gibi kiyafetlerimi cikarirken (ayri bir alani var). Sonra ben geldim ultrason yapilacak sandalyeye. Doktor dedi ki "Sterne hanim donunuzu niye cikardiniz, karindan bakicaz artik bundan sonra dedim ya" asölfhkarjhfkjrhgkrjhg
Canım ben ilk bu limonlu olanını almıştım direkt ağıza dökülen Dahaa sonra gittim suyaa karıştırılanı getirmişler aldım ağıza dökülen 250 mgBen kullanıyorum, soruyu alalım
Ben ikisini de kullanıyorum ama açıkçası hiç ürün gramajına dikkat etmemiştim içerik olarak aynı diye düşündüğümden. Bilmediğim yerden çıktı soru yanıtlayamadım kusura bakma, cuma doktora gidicem gittiğimde sorayımCanım ben ilk bu limonlu olanını almıştım direkt ağıza dökülen Dahaa sonra gittim suyaa karıştırılanı getirmişler aldım ağıza dökülen 250 mg
Suyaa karıştırılan 4200 mg farkk bayaa olunca merak ettim araştırdım ama eminn olmak istedim mg farklı olsada etkenleeri aynıymış doğrumu acaba siz hangisini kullanıyorsunuz Şifaa niyetinee
Tamamm canımm sorarsan sevinirim ama senn içiyorsun ve sorun yaşamıyorsan bende içeim ama bende doktora soraım genede elinde kutusu varsa bakabilirmisin canımm bak bende ikisini atıyorum mg larıı yazıyor Canımm Şifaa niyetine içicezBen ikisini de kullanıyorum ama açıkçası hiç ürün gramajına dikkat etmemiştim içerik olarak aynı diye düşündüğümden. Bilmediğim yerden çıktı soru yanıtlayamadım kusura bakma, cuma doktora gidicem gittiğimde sorayım
Baktım şu an suda çözünen var bende. 250 mg magnezyum içerir yazıyor paketteTamamm canımm sorarsan sevinirim ama senn içiyorsun ve sorun yaşamıyorsan bende içeim ama bende doktora soraım genede elinde kutusu varsa bakabilirmisin canımm bak bende ikisini atıyorum mg larıı yazıyor Canımm Şifaa niyetine içicez
Limonlu olanmı var acaba suda çözünen 4,2 gramm 4200 mg canımm limonlu olan direkt şasee ağıza dökülüyor 250 mg alalala ben içmesemmiki sağlık olsundaBaktım şu an suda çözünen var bende. 250 mg magnezyum içerir yazıyor pakettecuma günü sorarım yine de emin oluruz
Yav hayır seninkinde de her poşeti 250mg magnezyum içerir yazıyor, suda çözünende de aynı şey yazıyor. 4,2 gr ürünün miktarı ona takılma.Limonlu olanmı var acaba suda çözünen 4,2 gramm 4200 mg canımm limonlu olan direkt şasee ağıza dökülüyor 250 mg alalala ben içmesemmiki sağlık olsunda
Kullanmıyorum ben ama o granülün tamamı 4.2 gram bence. İçindeki etken magnezyum miktarı 250 mg olabilir yani yine.Limonlu olanmı var acaba suda çözünen 4,2 gramm 4200 mg canımm limonlu olan direkt şasee ağıza dökülüyor 250 mg alalala ben içmesemmiki sağlık olsunda
Yav hayır seninkinde de her poşeti 250mg magnezyum içerir yazıyor, suda çözünende de aynı şey yazıyor. 4,2 gr ürünün miktarı ona takılma.
Limonlu olanmı var acaba suda çözünen 4,2 gramm 4200 mg canımm limonlu olan direkt şasee ağıza dökülüyor 250 mg alalala ben içmesemmiki sağlık olsunda
Alala anladım canımm 4,2 yazınca içindeki her bir poşette o sebeple takıldım neyse artık Şifaa niyetine içicezz canımm NasipseYav hayır seninkinde de her poşeti 250mg magnezyum içerir yazıyor, suda çözünende de aynı şey yazıyor. 4,2 gr ürünün miktarı ona takılma.
Anladım canım ama her bir poşette 4,2 yazınca miktar olarak evett fazla canım şaşırdım diğerinde direk 250 mg yazıyor o sebeple ama Haklısın arkadaşta öylee demek istemiş Sağlıkla Şifaa olsunKullanmıyorum ben ama o granülün tamamı 4.2 gram bence. İçindeki etken magnezyum miktarı 250 mg olabilir yani yine.
Kız örtü olduktan sonra rahat olursun tabii daha bi de diğer odalara mı gideceksin. Diğer odaya emzirmek için sadece işine öyle geliyorsa gidiliyorBen de rahatlıkla emzirebilmek istiyorum örtü olduktan sonra ama emin olmak istedim bi
arkadaşlar doğurduktan sonra beni ararsanız ben diğer odadayım bay djkjdkfdKız örtü olduktan sonra rahat olursun tabii daha bi de diğer odalara mı gideceksin. Diğer odaya emzirmek için sadece işine öyle geliyorsa gidiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?