2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar soru : Yeni doğmuş bebek için kurban bayramında kurban kestirilmesi mi gerekiyor? Böyle bişi duydum.

Bende kasılma var mı yok mu onu da anlamıyorum ama böyle devam ederse ilerleyen saatlerde bende gidebilirim. Kasılma yoksa korkma ama kafan takılmasın git bence de. Haber verirsin canım gidersen ne dediler diye
Gittim şimdi geldim. Kan idrar aldılar temiz çıktı nst ye girdim sancın yok dediler çok şükür. Alttan muayene yapacaktı ebe sonra şimdi uyarmıyım orayı dedi ben de aynen dedim. Eğer sancın devam ediyorsa yatış verelim dediler ben de etmiyor dedim arada oluyor dedim düzenli olursa gel dedilet

Çok şükür canım bi sıkıntı çıkmamış demek ki bebek büyümesi ağrısı falan. Ben gitsem mi bilemiyorum ama hafif şekilde ağrım sürekli var

Canım ben çarşamba günü oldum. En son kontrolde doktor tam 28. Haftaya kontrol muayenesine gel dedi, iğne biraz pahalıymış reçete edeceğim dedi. Eşimin ehliyetiyle beraber gittim kan grubu yazdığı için. Sonrasında benden de bi kan aldılar tekrar. Sonuç 2 saat sonra çıkıyor. Ehliyet fotokopisi ve çıkan sonucu doktora götürdüm bir kaç imza aldılar. Ordan doğumhaneye gittim. İğneyi orada yaptılar. 5-10 dakika uzan hemen kalkma dedi. Sonra acilden iğnenin ücretini ödeyip çıktım. İlk bir kaç saat hafif bi salladı beni. Gerçi son zamanlar kan verdikten sonra da çok iyi hissetmiyorum belki ondandır. Ama çok şükür öyle bir yan etki falan olmadı. Yardımcı olabilmişimdir umarım

Çok şükür canım bi sıkıntı çıkmamış demek ki bebek büyümesi ağrısı falan. Ben gitsem mi bilemiyorum ama hafif şekilde ağrım sürekli var
O ağrılar 1 haftadır falan bende de var. Benimkiler daha çok kasılma şeklinde ama. Karnım birden geriliyor böyle sanki bişey çekiliyormuş gibi hissediyorum. Normalde haftaya pazartesi çağırdı doktor ama bu cumaya randevu aldım içim rahat olsun diye. Senin ne zaman doktor randevun

Ben daha 1 hafta önce gittim benim diğer randevum 22 sinde ama bu gecede beklicem geçmezse yarın akşam acile gidicem zaten kontrol süresindeyim kontrol muayenesi olarak bakıyolar. Benimde bugün 2-3 defa kasılma şeklimde oldu. 1-2 defa da bebek toplanması şeklinde. Onun harici stabil bir ağrı var

Ya çok göze batmiiim diyorum ama bizde olaylar bitmiyor eşim hasta dünden beri ve sesi dahi kısıldı adamın. Eve erken geldi yemeğini yedi biz bu alttakinin altını çizerek söylüyorum “24” yaşında ama ergen oğlunun sigara içmesinden ve sürekli sabahlara kadar oyun oynamasından dolayı odamızı diğer odaya taşımıştık. Ama diğer odada da yatak var ve eşim oraya geçti tv de var orda yatıyor. Bende salonda oturuyordum bişiler bakıyordum anam bi ses geldi çat çut eşimden hiç böyle şeyler beklemem normalde sakin ve sabırlı bir adamdır. Artık nasıl çıldırttıysa eşofmanının bile paçaları falan yukarda yazık aşağı bi indi ay bana soldan soldan geldiler bişi olcak diye eşim dövüş sporlarında teknik direktör olduğu için silah taşıyormuş gibi muamele görüyor yasada yani birisinin bir yerini sakatlasa ateşli silah taşıyormuş gibi görülüyor Allah korusun. Kavga edecek sandım. Kadında terslemiş zaten yöneticiyi aradı işler büyüdü. Eşim sinirden şuan evde dört dönüyor bir şey derlerse dalacak dereceye getirmişler. Çocuk bide küfür ediyor eşim hiç sevmez küfreden adamı. Dua edin kızlar sakinleşsin ben bulaşmıyorum şuan size yazıyorum napayım

Çok iyi oldu teşekkür ederimm. Ücret ödendiğini bilmiyordum doktorum da bir şey söylemedi, devlete takipliyim. Senin özel hastane mi acaba? Ne kadar ödenmesi gerekiyor ki? Ona göre hazırlıklı gideyim bari. Bir de doğumhane derken ben de eşimin önceden yaptırdığı bir tahlili götüreceğim kan grubunun yazdığı yalnız gideceğim umarım sonrasında bir yan etkisi olmaz

Güncelleme kızlar paramı geri aldım biraz hukuki dil kullanıp yargı süreci başlatılacağını yazınca bir baktım ki para hesabımda. Bunu da atlattık şükür kızım rızkını dolandırıcılara yar etmedim anneeeemmmmmmm!!

Yaa canım hiç inmeseydi keşke eşin. İnsanlarla uğraşmak zor neler görüp izliyoruz Allah korusun o sinirle üstüne falan gitmesin direkt yöneticiyi arasaydınız keşke. Biz muhattap olmuyoruz genelde ne çıkacağı belli olmuyor yöneticiyi arıyoruz o gidip konuşuyor ya da arıyor falan. Benim eşim de çoğunlukla evden çalışıyor biz onun odasına yalıtım yaptırdık duvarlara komşulardan şikayet gelmesin diye komşunun da bunu yapması lazım bu kadar sabahlara kadar bağırıp çağıracaksa. Sadece siz değil diğer katlara da gider o ses en kötü imza falan toplaması lazım yönetimin gürültü yapan daire hakkında.

Oh oh iyi olmuş benim de başıma gelmişti tüketici hakem heyetine vermiştim 6-7 ay geçmişti ama iki katını almıştım Neyse ki uzamamış bunla geçmiş olsunn

Aynen özel hastane ama ödediğim ücret hastane değil iğne için, sende ödersin diye düşünüyorum. Normalde 1700 küsür bir şeymiş doktor yazınca büyük kısmını devlet karşılamıyormuş ben 350 mi ne ödedim tam net hatırlamıyorum ama. Doğumhaneye ben de çok şaşırdım ne alaka anlamadım da ama benle beraber bir kişi daha vardı aynı iğneden olacak onu da doğumhaneye aldılar. Senin nasıl olacak bakalım yarın bu arada bende tek gitmiştim dediğim gibi biraz sersemler gibi oldum dönüşte de toplu taşımaya bindim baya doluydu taksiyle dönmediğime pişman oldum yani. Onun harici çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Sende yaşamazsın umarım. Zaten iğneden sonra kendini iyi hissedene kadar uzan diyorlar olmadı bi yarım saat falan uzanıp öyle çıkarsın

Ay çok varmış canım daha. Büyük ihtimal normal şeyler hiç bir sıkıntı yoktur ama insan tedirgin oluyor işte ilk defa yaşadığımız şeyler sonuçta. İnşallah geçer yarına.

Şimdi kuzenimden rica ettim yanımda gelecek, 350yse iyi ya şu dolandırıcıdan aldığım iadeyi iğneye veririm artık doğumhane biraz ürküttü tabii ama alıştırma olur aklıma takılan diğer bir şey ise göbeğimden dolayı nasıl yatacağım heralde yan yatırıp vuruyorlardır değil mi? Hayat her detayı kafaya takanlar için çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…