İnanamıyorum arkadaşım ağustos annelerinde de bu mesajını okuyup kahrolmuştum çok geçmişolsun..Ne diyeceğimi bilmiyorum. 2. Düşüklerde araştırma öneriliyor sanırım
Benim annem hep erik yemiş bana hamileyken benim canım hiçbişey istemiyor şuan için, mide bulantısı geçince inşallah yeriz ama dediğin gibi et aşermek bu devirde çok tuzlu olucak
Ben de sürekli canım meyve istiyor aşermek gibi değil de midem bulandığı için onlar daha hafif ve lezzetli geliyor bu kadar çok mide bulantın olmasına üzüldüm hele ki canının istediğini dahi yiyememek bu dönem de çok zor olur
Ben de sürekli canım meyve istiyor aşermek gibi değil de midem bulandığı için onlar daha hafif ve lezzetli geliyor bu kadar çok mide bulantın olmasına üzüldüm hele ki canının istediğini dahi yiyememek bu dönem de çok zor olur
Aynı şekilde yeşil erik yiyorum bulantıyı kessin diye meyvelerden gidiyorum yağlı şeyler rahatsız ediyor yemeği geç bakmak dahi istemiyorum sonradan açılıyor iştah bu dönemde çok yememek iyi olur kilo açısından aslında herşeyde bi hayır vardır sabır