Ay meyve ile ilgili çok kontrollü gidiyordum akşam nasıl canım cektiyse bir kilo meyve yıkadım tek oturuşta yedim. Sonra nasıl vicdan yaptım sorma, sekerimi de ölçmeye korktum. Umarım 180 lere çıkmamıştır dedim. Bir kilo meyve benim neyime
Meyve gereksız kılo alımı dedı benım dıyetısyen, ben hergun kıraz yıyorum cok sevıyorum, 10 tane ye, 1 tane de bebek ıcın 11 tane ye dedı, ama yanında mutlaka kefır ayran Veya yogurt ıle tuket dedı, anı seker yukselmesını dengelıyor süt urunler.i size miktarlrı gonderıyım
Amin Allah razı olsun. 12 Eylül ayrıntılı ultrasonum var bu pazarteside normal kontrol için gidicem yine şansımı deneyip sorcam bakalım bir ihtimal belki söyler inşaallah.
Yerken benim gibi suyunu cikarmiyirsan, iradene hukmedip yeter bu kadar diyip bırakıyorsun ye tabi. Çekirdek hamilelikte çok faydalı aslında ama insan gibi yiyince ben basaramadigim için doktorum yasakladi
heyooo dun kızım olacagını öğrendim çook mutluyum. önce saglık sonra gönlümden geçen saglıklı bır kız bebekti. nasil oldu
kg aldım mutsuzum ama olsun. 4.5 aylıgız suan.
ocak’ta bende kavusacagım bebeme
Amin Allah razı olsun. 12 Eylül ayrıntılı ultrasonum var bu pazarteside normal kontrol için gidicem yine şansımı deneyip sorcam bakalım bir ihtimal belki söyler inşaallah.
Canim mantikli ama resmi belgeler haric ilk ismi Ali olacagindan herkes ali diye seslenecek
Eh bende onu istemiyorum :)
Cevrede de bolca Ali var
Sirf esim istiyor diye iki isme alismistim bugun de o vazgecti
Karar ver isimlik alicam dedim tamam sadece Kerem olsun dedi kafami karistirdi ama hazir fikrimiz esitken alsam mi süsü
Ben sonrasında çok araştırdım doktorlar öyle deyince, makinede bekleme süresi bile iki günden uzunmuş. Başka bir virüsle karıştiriyor olabilir misiniz. Emin olmak için çok farkli hastanelerde devlet özel bı çok doktora da sordum. Hayır dediler. Hele devlet hastaneleri zaten toplayıp gönderiyoruz dediler.
Kızlar benim ayaklarımın altı yanıyor geceleri, wc için uyanınca da bu sıkıntı yüzünden dalmakta güçlük çekiyorum benim gibi olan var mı, buz kalıbı koyuyorum ayaklarıma gece yanıyor ya
Benim olmuyor canım, bir takip et bakalım devam ederse önce kendi doktoruna söyle oka göre gidersin. Genel olarak havalar çok sıcak olduğu için son zamanlarda onun etkileri de olabilir ama
Kızlar yazmayınca ben de tekrar açmadım konuyu sen görmüşsün İnternette okuduğuma göre gebelikte vücutta kan hacmi arttığı için normalmiş çarpıntı olması. Ama günde bikaç kez oluyor böyle ritim bozukluğu. Arttıkça da endişe ettim açıkçası. Mutlaka soracağım ona göre gerekirse kalple ilgili ayrıca randevu alırım
Ya sende de oluyor mu çarpıntı. Endişe edilecek bi durum mu acaba ben soracağım doktora bi. Lunaparkta hız trenine binmişim gibi içim akıyor böyle tuhaf oluyorum ben de
Kızlar benim ayaklarımın altı yanıyor geceleri, wc için uyanınca da bu sıkıntı yüzünden dalmakta güçlük çekiyorum benim gibi olan var mı, buz kalıbı koyuyorum ayaklarıma gece yanıyor ya
Benimde altı değil üstü yanıyo gece oluyo evet kaç kere kalkıp soğuk suyun altına tutuyorum neden olduğunu bilmiyorum cuma randevum var doktoruma sorucam
Benimde altı değil üstü yanıyo gece oluyo evet kaç kere kalkıp soğuk suyun altına tutuyorum neden olduğunu bilmiyorum cuma randevum var doktoruma sorucam
Ya sende de oluyor mu çarpıntı. Endişe edilecek bi durum mu acaba ben soracağım doktora bi. Lunaparkta hız trenine binmişim gibi içim akıyor böyle tuhaf oluyorum ben de