2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Detaylida klitoris mi testis mi bakilmiyor mu acaba ya
Aynen bende mavilere yuklenmicem ilerde tekrar nasip olursa kiyafet masrafimiz azalmis olur

Kızlar üç gün önce kızartma yaparken bileğimin yan tarafına yağ sıçramıştı. 50 kuruş para büyüklüğünde baloncuk oluştu.Dün bir yere çarpınca patladı.Dünden beri acıyor.Bugün de etrafında hafif şişlik oluştu.Internette hamileyken yanık kremi kullanılmaz yazıyor.Ne iyi gelir sizce? Hastaneye gitsem mi bilemedim.

Hastanede emzirme danışmanı vardı onun haricinde diğer bebek hemşireleri de baya uğraştılar, gerçekten saglikcilarin hakkı ödenmez. 5. Gün kontrolünde yine hastanedeki hemşire tutturdu memeyi koltuk altı pozisyonunda ama tabi ondan bile tam 3 gün sonra geldi sütüm. Dereotu, hurma, lokum, tahin, humana süt çaylari, malt, bulgur, börülce aklıma ne gelirse yedim içtim doğumdan sonra bı 10 kilo daha aldim hemşire sezaryenden sonra duş alınca 2 gün içinde genelde geliyor demişti ama yumurtalık ameliyatı oldum ben zaten sezaryende geç inen süt ameliyatla birlikte daha da zor oldu. Ama süt olayının yapısal boyutu olduğuna da eminim. Her kadının hormonal yapısı farklı oluyor, hatta bu hormonlar dönemsel bile değişiyor. Umarım bu sefer yeterli süt hormonu salgılar bünyem. Bu dogumumda hastaneye ziyaretçi kabul etmeyeceğimi yakınlarıma söyledim. Sadece süt sagmaya ve bebeğime memeyi tutturmaya odaklanmak istiyorum.

merhaba, fetal dna var yada yok diye bir sonuç vermiyor mu, fetal dna için kesin konuşuyolar hep
fetal dna da arkadasıma erkek dendı ,kız bebegı var :)
bende aynı ıkılım orta rısklı cıktı, 258/1 ..
ama hıcbısey yaptırmayı dusunmuyorsum şuan, detaylı ulrutrasona gıtcem sadece perınaloga..

1/161 epey de riskli sanırım. Bu tarama testleri güvenilir değil evet şimdi baya da riskli çıkınca aklimdan çıkmaz oldu işte
canım yuzde yuz guvenılırlıgı yok bu testin..
benımde 258/1 cıktı kombıne rıskım ..
ama bısey yaptırmıycam.. cunku ınanmıyorum..
sadece 20.haftamda perınatologa gıdıp sıkı takıp edecegız ..

Erkek isimlerine fazlaca açığım. Mesela ne var güzel erkek ismi

Bende tost makinesine basmistim parmagimi
Silverdin surdum ilk basta
Ertesi gun de bepantol surdum
Nokta kadar surdum zaten birsey olacagini zannetmiyorum

Detaylida klitoris mi testis mi bakilmiyor mu acaba ya
Aynen bende mavilere yuklenmicem ilerde tekrar nasip olursa kiyafet masrafimiz azalmis olur
Doktora gidince artık 4 boyutlu cinsiyeti göstermesini isterim . Tam emin oluruz ama yine de unisex kıyafet iyidir dediğin gibi ileride nasip olursa masraf azalır.

Bende tost makinesine basmistim parmagimi
Silverdin surdum ilk basta
Ertesi gun de bepantol surdum
Nokta kadar surdum zaten birsey olacagini zannetmiyorum
Kendiliğinden geçer diye önemsemedim önce ama etrafı şişince enfeksiyon kapmasından korktum. Doktorumu aradım Fucidin kullanabilirsin dedi.Evde hic yok yanık kremi eczaneden alayım ben de.

Kendiliğinden geçer diye önemsemedim önce ama etrafı şişince enfeksiyon kapmasından korktum. Doktorumu aradım Fucidin kullanabilirsin dedi.Evde hic yok yanık kremi eczaneden alayım ben de.
Fucidin yaniga iyi geliyor muymus. Daha çok iltihaplı yaralar için diye biliyorum ben onu. Hamilelikte Bepanthol güvenli midir bilmiyorum ama yanık acısını alıyor.

Fucidin yaniga iyi geliyor muymus. Daha çok iltihaplı yaralar için diye biliyorum ben onu. Hamilelikte Bepanthol güvenli midir bilmiyorum ama yanık acısını alıyor.
Evet o benim de kafama takıldı.Internetten baktım da daha cok deri hastalıklarinda kullaniliyormuş.Eczacı bir tanıdığa sordum, yanığı gösterdim iltihaplanmaya başlamış dedi o da.Bir de B kategorisinde olduğu için bunu söylemiş olabilir dedi.

Çok geçmiş olsun canım.Ben ilk kez kez duyuyorum.Plesanta aşağıda olduğu için mi açıklık olmuş?
Plasentam yukardaymış artık görünmüyormuş aşağıdayken açıklık yoktu denize gitmiştim orda yordum kendimi sanırım hatta hala devam ediyor umarım kötü sonuçlanmaz yolun yarısına geldik

Kaç haftalıksınız ve hangi ilaçları verdi doktorunuz? Sadece evde dinlenin mi dedi?
19+3 haftalığım hastaneye yatırıp dikiş atabileceğim bi durumda değil dedi. Progestan iğne yaptı fitil önermiyorum bu durumda coraspini kes dedi . Oksapsr 6000 e devam ediyorum

Babam ameliyat oldugunda dikis yeri enfeksiyon kapmisti antibiyotik krem olarak vermislerdi fucidini muhtemelen mikrop kapmasın diye vermiştir doktorun canim agizdan haptansa kremleri daha cok tercih ediyolar gebelikte bence ince tabaka halinde sür Allah'ın izniyle bisey olmaz zaten 2. Trimesterdayiz hepimiz ilk trimester kadar ilaca hassas degil bebisler organlar olustu artik o yuzden doktorun kullan dediyse güvenip kullanmalisin bence

19+3 haftalığım hastaneye yatırıp dikiş atabileceğim bi durumda değil dedi. Progestan iğne yaptı fitil önermiyorum bu durumda coraspini kes dedi . Oksapsr 6000 e devam ediyorum
Çok geçmiş olsun , inşallah en kısa zamanda biter kanamanız ama bence başka bir doktorun daha fikrini alın.

İnşallah canim çok teşekkür ederim.Kullanmaya başladım.Şişmeye başlamıştı etrafı, kötü olmuştu.İnşallah faydası olur.

Aklına kötü şeyler getirme canım.Bol bol dinlen her şey yoluna girer inşallah.Rabbim şifa versin.

Çok geçmiş olsun, peki kendi kendine kapanma ihtimali yok mu ya da dikiş ile kapatamiyorlar mi. Hayırlısıyla sorunsuz bı şekilde tamamladım hamileliğini umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…