2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Çok geçmiş olsun, peki kendi kendine kapanma ihtimali yok mu ya da dikiş ile kapatamiyorlar mi. Hayırlısıyla sorunsuz bı şekilde tamamladım hamileliğini umarım
Dikiş tutacak bi durum yok dedi açılmam 0,8 mm olumsuz konuşan bi doktor olmadığı için riskin büyüklüğünü asla anlayamıyorum internette de detaylı bir açıklama yok beklemekten başka çarem yok

Kafam çok karışık ben sanırım nipt yaptiricam canım en azından aylarca kuruntu yapmam

Kafam çok karışık ben sanırım nipt yaptiricam canım en azından aylarca kuruntu yapmam
Selam canım benimde ikili riskli çıktı , nipt yatırdım %99 risksiz çıktı , doktorum ısrarla aminosentez yapmak istedi , sinirden kabus görüyordum , doktor değiştirdim , penitoloji uzmanına gittim ,gayet sağlıklı dedi cumartesi detay ultrasyon bakacak , eğer problem görür ise ki bence görmez o zaman yaptıracağım

Anladım. Ben anne yanı için chicco aldım. Next to me. Çocuk odası için de klasik ahşap beşiklerden düşünüyorum da. O yüzden sormuştum. Kişiye ve çocuğa göre değişiyor yani anladığım kadarıyla. Bakalım ne gösterir bize. Aklımda başka alternatif de yok. Park yatak istemiyorum sadece. Onu biliyorum

Anne yani için ayrı beşik aldıysan ve çocuk odasına ahşap beşik alıyorsan mantıklı zaten.. ahşap beşikler dayanıklı ve uzun ömürlü oluyor, uzun süre kullanir, ondan sonra kardeşi olursa o da büyüyene kadar kullanır. Park besiklerin çok uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum ama ben başka çocuk dusunmedigim için bunu büyütsün yeter

Çok takiyorsan yaptır canım, benim kardesimde buna benzer bı. Durum yaşamıştı o yüzden bu yüzden bu ikili teste guvenmiyorum..
Sadece istatistik orani veriyor

Yüzde 99 risksiz cikmasina rağmen neden amniyosentez istedi doktorun

Çok takiyorsan yaptır canım, benim kardesimde buna benzer bı. Durum yaşamıştı o yüzden bu yüzden bu ikili teste guvenmiyorum..
Sadece istatistik orani veriyor
Aynen haklısın canım ama işte sakinlesemiyorum bakayim yarın başka bi doktorla da konuşup bi karar veririm artık

Teşekkür ederim. Bir anda sabah çıkmış çok fena ağzımı açamıyorum. Bugün 3.günü (( ben de tekrar olursa deneyeyim. Teşekkür ederim

Benim kanamam oldu plasentam yukarı çıkmış ama rahim ağzı 0,8mm açıklık varmış doktor istirahat verdi böyle bişey yaşayanınız oldu mu
Kanama kırmızıya dönmediği sürece korkulacak bir durum yok dedi doktor bana plesanta durumunda kaçıncı haftadasınız şu an inşaallah açılmanız devam etmez sağlıkla tamamlanır hamileliğiniz.

Ben ilk çocuğumda ikeadan yan tarafı çıkabilen karyola almıştım içine de yatsandan yatak.
3 yaşa kadar onda yattı kızım sonra normal genç odası yaptık ona geçti
yan tarafı açık olduğu için anne yanı yataklar kadar rahattı şimdi bu bebeğime de aynı karyolayı kullanıcam.

Nipt testi de tarama testi diyor , ancak amniyosentez tanı testi %100 sonuç veriyor diye istedi .
Öyle de normal ikili uclu testlerden kat be kat yüksek dogruluk orani ve niptte temiz sonuç alıp bebegi sagliksiz doğan hiç görmedim duymadim. İnşallah ultrasound da gayet sağlıklı cikacagina eminim bebeğinin canım inşallah benim de nipt iyi çıkar

Nipt testi de tarama testi diyor , ancak amniyosentez tanı testi %100 sonuç veriyor diye istedi .
Öyle de normal ikili uclu testlerden kat be kat yüksek dogruluk orani ve niptte temiz sonuç alıp bebegi sagliksiz doğan hiç görmedim duymadim. İnşallah ultrasound da gayet sağlıklı cikacagina eminim bebeğinin canım inşallah benim de nipt i
Geçmiş olsun canım daha önce benzer şeyler okudugumda genelde hep kapanmış aciklik ve şükür sağ salim bebegimiz doğdu yazmışlardı ki 3-4 cm acikliklardan bahsediyorlardi. Seninki inşallah minicik bi aciklik ve kapanacaktir bol bol dinlen ve bir doktorun daha gorusunu al. Güzel haberlerini bekliyoruz

Ben riskli hamileyim yatarak gebeligimi gecriyorum 2hafta önce serklaj yapıldı dikisliyim rahim ağzı uzunluğu 26mm maksimum derecede yat dedi doktor hareket etme

Teşekkürler sizde insAllah ben rahim ağzı yetmezligiyle 4bebegimi kaybetdim sonra 12haftada dikişle oğlumu aldım kucağıma 34haftalik doğdu şu anda ikinci oğlumu bekliyorum 16haftalik hamileyim bu sefer kısalma büyük oglumdakinden erken başlamış malesef
Gecmis olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz, rahim agziniz kendiliğinden mi kısaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…