2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ben Ali hocaya hiç muayene olmadım, ama direk detaylı USG için geldim diyorsun herhalde. Benim doktorum direk 20. Haftada detaylı USG muayenesi yapacak. Yani normal muayeneden ayrı özel bı muayane randevusu oluşturmuyoruz Ken doktorumla ayrıntılı icin. Ali hocanın da öyledir. Bu hafta gitmedim cerrahpasaya ama geçen hafta 514 liraydı. Bu aylarda guncellenecegini sanmıyorum muayene ücretlerinin zaten. Sene başında oluyor genelde. Bır de Ali benian i araştırdın mi içine sindi mi. Ben böyle şeylerde doktora baştan guvenmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum, genelde referans aldığım kişiler vasıtasıyla hekim tercihinde bulunuyorum. Hiç yoksa netten forumlardan araştırıyorum. Ben Ali hocanın hasta memnuniyetlerini araştırmadım pek, sadece arkadaşım ona gitmişti memnun kalmıştı. Bir de içini rahatlatır diye söylüyorum, Ali hocaya oğlunla röntgene girdiğini soylemeyi unutma. Ona uygun inceleme yapıp aklında şüphe varsa giderir en azından.

Kızlar rahmimde baskı hissediyorum. Kalp atışı gibi atışlar var. Sanki bebek düştü düşecek gibi bir hissiyat… Bu şekilde hisseden var mı acaba ?

Kızlar rahmimde baskı hissediyorum. Kalp atışı gibi atışlar var. Sanki bebek düştü düşecek gibi bir hissiyat… Bu şekilde hisseden var mı acaba ?
Allah korusun ya yoktur öyle bişey kötü düşünme agrin çok mu, biraz uzan dinlen gecer inşallah, eger gecmezse acile gidersin

Hayır en son 15. Haftada gittim rahim ağzı kapalı dedi 3 mm bi daha gitmedim benim diğeride 27. Haftada kısaldığı için sonradan yaparlar mı bilmiyorum ama başka doktora gideceğim bu doktoru sevmiyorum 19. Haftaya giriyorum 10 gün sonrasına detaylı usg randevusu alıp hem detaylıya hem aklımdaki doktora gideceğim o zaman öğreniriz ne durumda

Nasıl bi baskı tarif edebilir misin ? Ağrıyor gibi mi yoksa orada bir ağırlık ve basınç var gibi mi

Rahminin alt kısmında rahim ağzının olduğu yerde mi. Sanki bebek aşağı bastiriyormus gibi. Eğer öyleyse benim iki hamileliğimde de oldu. Suanlik çok şiddetli değil ama son aylara doğru beni biraz zorlamıştı, yürürken fazlalasiyordu, çatıya baskı oluyordu, zararsız bı durum demişti doktorum. Vajina varisi gibi bişey diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam, pıt pıt atıyor alt taraf bı de.

Anladım umarım her şey yolundadır, stressiz, keyifli geçer bu hamileliğin

Evet direkt rahimde, kasık ve ya üstü değil. Daha çok aslında kalp atışı gibi ya da bebek hareketleri oradaymış gibi. Dünden beri böyle, inşallah zararsızdır. Zira dün hiç uyumadım stresten

Araştırma yaptım biraz yani forumlardan falan, çoğu kişi memnun kaldığını yazmış, inşallah bende memnun kalırım diye düşünüyorum ya röntgen konusu da aklımda mutlaka sorucam. İnşallah bir sıkıntı olmamıştır. Bugün Duygu hocaya gittim her şeyi normal görünüyor dedi çok şükür, inşallah böyle devam eder. Ali hoca sanırım Yeşilköy yerleşkesinde, umarım sıkıntı yaşamam bulmak konusunda

Randevu alırken parantez icinde hangi hastanede oldukları yazıyor. Bu arada çalışıyor musun bilmiyorum ama Anadolu Hastanesi'ne gitmiş gibi saatinde gidip muayene olup çıkarım diye düşünme. Bazen benim çok beklediğim oluyor. Senin gibi ayrıntılı için gelen biri daha varsa o gün baya sarkıyor randevular. Ya da acil ameliyat çıkabiliyor. En son gittiğimde benim doktorumu akşam 16.30 a kadar bekledim mesela. Cok acil ve zor bı ameliyat çıkmış, bazı ameliyatları sadece belli başlı prof.lar yapabiliyor malum, tüm hastalar bekledi hoca cerrahpasadaki hastaneden gelene kadar, öyle bı durumda iş yerinde sorun olamamasi için tüm gün izin yazdırman daha mantıklı ya da rapor da alabilirsin.

Canım bence normal bi şey, iki hamileliğimde de yaşadım. Şuanda da çoğunlukla rahmimde hissediyorum aşağılarda baya. Bide çatı ağrısı oluyor illa ki ağırlaştıkça bebiş
Evet direkt rahimde, kasık ve ya üstü değil. Daha çok aslında kalp atışı gibi ya da bebek hareketleri oradaymış gibi. Dünden beri böyle, inşallah zararsızdır. Zira dün hiç uyumadım stresten

Evet evet Yeşilköy yazıyordu. Pazartesi gününe aldım randevuyu canım. O çok bekleme olayını da forumlarda okudum hep, çalışmıyorum ama eşim pek sabırlı bi insan değil, o gerilirse beni de strese sokar sadece onu düşünüyorum. Bilmiyorum ki randevu saatimi geçirip mi gitsem. Mesela en son 11.15 de vardı randevu o saate aldım. Ondan sonra hiç hasta kabulü yapmıyor mu en son ben miyim, tam bir muallak şuan

İçin rahat etmicekse en güzeli yarın bı doktoruna git, stresle kaslar daha da ağırlaşıyor, ama ben ciddi bişey olduğunu sanmıyorum ilerleyen haftalarda daha da farkedilir oluyor o baskı hissi. Çatın genişliyor.

Canım bence normal bi şey, iki hamileliğimde de yaşadım. Şuanda da çoğunlukla rahmimde hissediyorum aşağılarda baya. Bide çatı ağrısı oluyor illa ki ağırlaştıkça bebiş
İçimi rahatlattın canım, diğer arkadaşta öyle dediyse sıkıntı yapmama gerek yok demek ki çok teşekkür ederim

Son randevu ise saatini çok geçirme, hocalar iki hastane arasında mekik dokuyor. Oradan da fatihe gecebilir. Sanırım benim doktorum ile dönüşümlü kullanıyorlar odalarını, pazartesiye bakmadım ama randevusu varsa 13.00 dan sonda da benim doktorum geçiyor olabilir oraya. O yüzden vaktinde git yine de, eşine de bastan bekleme ihtimali olduğunu söyle ki hazırlıklı olsun, dışarda cafe var, çok uzun surecekse orada da bekleyebilir. Ama son randevu ise çok fazla beklemezsiniz bence.

Ya sana o kadar çok teşekkür ederim ki aşıırıı bilgilendirdin beni hep bu konularda valla Allah razı olsun yeşilköy yerleşkesine gitmiş miydin sen daha önce yoksa fatihe mi gidiyorsun

Ya sana o kadar çok teşekkür ederim ki aşıırıı bilgilendirdin beni hep bu konularda valla Allah razı olsun yeşilköy yerleşkesine gitmiş miydin sen daha önce yoksa fatihe mi gidiyorsun
Bu hamileligimde sadece ilk muayenemi (9. Hafta) Fatih'te olmuştum. Onun haricinde tüm muayenelerimi yesilkoyde oldum. Atatürk havalimanı girişinden giriyorsun. Ama her ihtimale karşı navigasyona yazsın eşin, çünkü giriş solda kalıyor yan yol gibi bı yola girmek gerekiyor sola sapmak için en sonda. Otoparka parkettikten sonra hastanenin acil girisinden girin. Güvenlik sizi yonlendirecek. G2 koridorunda kadın doğum. Cerrahpaşanin fatih yerleşkesi gibi düşünme tek katlı çok basit prefabrik hastane gibi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…