- 18 Temmuz 2022
- 5.889
- 9.743
- 148
Benim bebeğim kız canım. Bi de kilosu az olanlar daha çabuk hissediyormuş. Yine de 16. Hafta çok erken. Çok az kişiye nasip oluyorOğlumda 18de şiddetli bir şekilde hiss etmisdim şimdi bu bebeğinde erkek ikincide hep erken his edilir diyorlar onun için endişelendim bakalım bu gebelik nasıl gecicek
Bunun kesin rapor halinde yazılması gerekiyor kuzum. Bu şekilde bişey anlaşılmaz. O raporu da muhtemelen hastanede doktorun verebilir. İstersen hastaneyi arayıp çıkmış mı diye sor. Gidip alırsınHanımlar Günaydın. İkili sonucu cikmis. Sadece bu kadar mı bilmiyorum ama e nabizda sadece bu iki değer görünüyor. Yorumlayamadim bilgim yok. Doktora da ptsi gidicem bugun ameliyat günüymüş. Bana anlatabilir misiniz bu iki değer ne oluyor gelen sonuçlar iyi mi
canım rapor onemlı,Hanımlar Günaydın. İkili sonucu cikmis. Sadece bu kadar mı bilmiyorum ama e nabizda sadece bu iki değer görünüyor. Yorumlayamadim bilgim yok. Doktora da ptsi gidicem bugun ameliyat günüymüş. Bana anlatabilir misiniz bu iki değer ne oluyor gelen sonuçlar iyi mi
Gün içinde gitmeyi planlıyorum. Umarım rapor hastahaneye gelmiştir.Bunun kesin rapor halinde yazılması gerekiyor kuzum. Bu şekilde bişey anlaşılmaz. O raporu da muhtemelen hastanede doktorun verebilir. İstersen hastaneyi arayıp çıkmış mı diye sor. Gidip alırsın
Devlette yaptırdım bu yüzden de malesef doktor numarası vs yok. Ama gün içinde gidip raporu alabilirsem o şeklini size atayım bari. Sanirim o zaman net şekilde yorumlanicak. Ense ve burun normal çıkmıştı. Ben sonucu alinca atayım buraya en iyisi. Cok çok teşekkürler kızlarcanım rapor onemlı,
bu ıkı deger,, ulturason bulguları , annenın yası vs gırılıp bı ıstatıstık cıkarılıyor.
hastaneden raporu ısteybılırsın ..
doktorunun cep numarası varsa yazabılırsın rapor ıle yorum yapacaktır...
anladım canımm, rapor mutlaka cıkmıstır..Gün içinde gitmeyi planlıyorum. Umarım rapor hastahaneye gelmiştir.
Devlette yaptırdım bu yüzden de malesef doktor numarası vs yok. Ama gün içinde gidip raporu alabilirsem o şeklini size atayım bari. Sanirim o zaman net şekilde yorumlanicak. Ense ve burun normal çıkmıştı. Ben sonucu alinca atayım buraya en iyisi. Cok çok teşekkürler kızlar
Rapor sonucu benim için bi sey değiştirmeyecek de insan gene de merak ediyormuş ne nedir diyeanladım canımm, rapor mutlaka cıkmıstır..
ulturason normal ıse korkma Allahın ıznıyle bısey cıkmayacaktır..
Benim bebeğim kız canım. Bi de kilosu az olanlar daha çabuk hissediyormuş. Yine de 16. Hafta çok erken. Çok az kişiye nasip oluyor
Kesinlikle zaten bu testler tarama testi %100 doğruluğu yok ne çıkarsa çıksın takılmayın hiç.Rapor sonucu benim için bi sey değiştirmeyecek de insan gene de merak ediyormuş ne nedir diye
Camasir suyunu wcye dokup fircaliyorumTemizlik malzemeleri olarak neleri kullanıyorsunuz, çamaşır suyu, yağ sökücü filan kullanıyor musunuz. Eldiven ve maske ile bunlari kullansak sorun olur mu acaba. Temizliğe yardıma gelen kadın memleketine gitti okullar açılana kadar gelmicekmis, şuan temizlikçi de bulamıyorum hepsinin günleri dolu. Sirke ve su ile genel temizliği yapıyorum ama wc labovolari tezgahi illaki diğer temizlik ürünleri ile dezenfekte etmek lazım. 1 ay boyunca sadece su temizliği ile olacak iş değil. Özellikle çamaşır suyu kullanan var mı aranızda
Dokunmadan yapmak mümkün de solumadan yapmak zor. Ama nihayetinde insanlar 9 ay boyunca hiç mi temizlik yapmayacak diyorum. Çamaşır suyuna gelene kadar sanayi bölgesinde havaya karışmış ne kimyasallar soluyoruz aslında ama işte hamile olunca acaba zararı olur mu diye fazla hassas oluyoruz.Camasir suyunu wcye dokup fircaliyorum
Lavaboya da ayni sekilde lavabo fircasi ile yapiyorum
Kaynar suyla yikiyorum sonrasinda hepsini
Tezgah ustlerini de eldiven takip yapiyorum
Ama maske takmadim hic
Pofff sanırım başka doktora gidicemHiç anlamadım doktorun söylemiş olması gerekiyordu
cevremden ogrendigim birsey varsa o da boyle seylere pek takilmadiklari ve hic sorun yasamadiklaridir :)Dokunmadan yapmak mümkün de solumadan yapmak zor. Ama nihayetinde insanlar 9 ay boyunca hiç mi temizlik yapmayacak diyorum. Çamaşır suyuna gelene kadar sanayi bölgesinde havaya karışmış ne kimyasallar soluyoruz aslında ama işte hamile olunca acaba zararı olur mu diye fazla hassas oluyoruz.
içini ferah tut canım, hele 3lunun duyarlılıgı daha az ..Kızlar ben nipt yaptırdım artık sonucu beklicem. Ultrasonda burnu ense kalinligi çok iyi ama işte o lanet uclu test beni mahvetti. Huzur içinde geçiriyordum hamileligimi ya durduk yere 10 gün daha yemeden icmeden kesilecek
Biz sonucun normal çıkacağını biliyoruz canım, ama nipt yaptırarak en iyisini yapmışsın, artık tarihe karışması gereken bir test için aylarca keyfini kaçırma. İyi haberlerini bekliyoruzKızlar ben nipt yaptırdım artık sonucu beklicem. Ultrasonda burnu ense kalinligi çok iyi ama işte o lanet uclu test beni mahvetti. Huzur içinde geçiriyordum hamileligimi ya durduk yere 10 gün daha yemeden icmeden kesilecek
Bu testlerin güvenirliği yok canım.Ultrason verilerin de güzel.Sonucun güzel çıkacak inşallah boş yere üzülmüşüm diyeceksin.Kızlar ben nipt yaptırdım artık sonucu beklicem. Ultrasonda burnu ense kalinligi çok iyi ama işte o lanet uclu test beni mahvetti. Huzur içinde geçiriyordum hamileligimi ya durduk yere 10 gün daha yemeden icmeden kesilecek
Neyi kullanıp neyi kullanmayacağımızı bebek belirliyor aslında. Ve de o anki meydana gelen bir sürü birbirinden bagımsız olay. Yorgunluk, uykusuzluk bizi en pratiği ne ise ona yonlendiriyor. İnşallah kolay bir bebek olur.Ben park yatak hiç kullanmadım, oğlumda ilk heves her şeyde görselliğe ve kaliteye yoğunlaşarak alışveriş yapmıştım, şimdiyse konfora ve kullanışlılığa önem veriyorum, park yatak önermişti o dönem bı çok arkadaş ama ben uzun süreli kullanıma uygun değildir diye ahşap aldım, işin tuhafı ahsap beşiği ne uzun ne kısa hic kullanmadi. Çok kaliteli ve pahalı bı ürün düşünmüyorum bu sefer, 2 yaşına kadar idare etsin karyolaya geçirmeye düşünüyorum çocuk odasında. O yüzden çok pahalı bı marka almam herhalde
EvettKızlar şimdi Ocak anneleri olacak gibiyiz ama 40 haftayı tamamlayamayıp 38 de falan doğarsa Aralık annesi de olabiliriz yani benimki 16 Ocak görünüyor sınırda gibi . Aklıma saçma komik senaryolar geliyordüşünsenize yılbaşı gecesi doğum yapıyormuşum yılın ilk bebeği oluyormuş haberlere çıkıyormuşum falan müthiş bir olay ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?