2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Oğlumda 18de şiddetli bir şekilde hiss etmisdim şimdi bu bebeğinde erkek ikincide hep erken his edilir diyorlar onun için endişelendim bakalım bu gebelik nasıl gecicek
Benim bebeğim kız canım. Bi de kilosu az olanlar daha çabuk hissediyormuş. Yine de 16. Hafta çok erken. Çok az kişiye nasip oluyor

Bunun kesin rapor halinde yazılması gerekiyor kuzum. Bu şekilde bişey anlaşılmaz. O raporu da muhtemelen hastanede doktorun verebilir. İstersen hastaneyi arayıp çıkmış mı diye sor. Gidip alırsın

canım rapor onemlı,
bu ıkı deger,, ulturason bulguları , annenın yası vs gırılıp bı ıstatıstık cıkarılıyor.
hastaneden raporu ısteybılırsın ..
doktorunun cep numarası varsa yazabılırsın rapor ıle yorum yapacaktır...

Bunun kesin rapor halinde yazılması gerekiyor kuzum. Bu şekilde bişey anlaşılmaz. O raporu da muhtemelen hastanede doktorun verebilir. İstersen hastaneyi arayıp çıkmış mı diye sor. Gidip alırsın
Gün içinde gitmeyi planlıyorum. Umarım rapor hastahaneye gelmiştir. Devlette yaptırdım bu yüzden de malesef doktor numarası vs yok. Ama gün içinde gidip raporu alabilirsem o şeklini size atayım bari. Sanirim o zaman net şekilde yorumlanicak. Ense ve burun normal çıkmıştı. Ben sonucu alinca atayım buraya en iyisi. Cok çok teşekkürler kızlar

anladım canımm, rapor mutlaka cıkmıstır..
ulturason normal ıse korkma Allahın ıznıyle bısey cıkmayacaktır..

Temizlik malzemeleri olarak neleri kullanıyorsunuz, çamaşır suyu, yağ sökücü filan kullanıyor musunuz. Eldiven ve maske ile bunlari kullansak sorun olur mu acaba. Temizliğe yardıma gelen kadın memleketine gitti okullar açılana kadar gelmicekmis, şuan temizlikçi de bulamıyorum hepsinin günleri dolu. Sirke ve su ile genel temizliği yapıyorum ama wc labovolari tezgahi illaki diğer temizlik ürünleri ile dezenfekte etmek lazım. 1 ay boyunca sadece su temizliği ile olacak iş değil. Özellikle çamaşır suyu kullanan var mı aranızda

Camasir suyunu wcye dokup fircaliyorum
Lavaboya da ayni sekilde lavabo fircasi ile yapiyorum
Kaynar suyla yikiyorum sonrasinda hepsini
Tezgah ustlerini de eldiven takip yapiyorum
Ama maske takmadim hic

Camasir suyunu wcye dokup fircaliyorum
Lavaboya da ayni sekilde lavabo fircasi ile yapiyorum
Kaynar suyla yikiyorum sonrasinda hepsini
Tezgah ustlerini de eldiven takip yapiyorum
Ama maske takmadim hic
Dokunmadan yapmak mümkün de solumadan yapmak zor. Ama nihayetinde insanlar 9 ay boyunca hiç mi temizlik yapmayacak diyorum. Çamaşır suyuna gelene kadar sanayi bölgesinde havaya karışmış ne kimyasallar soluyoruz aslında ama işte hamile olunca acaba zararı olur mu diye fazla hassas oluyoruz.

cevremden ogrendigim birsey varsa o da boyle seylere pek takilmadiklari ve hic sorun yasamadiklaridir :)

Kızlar şimdi Ocak anneleri olacak gibiyiz ama 40 haftayı tamamlayamayıp 38 de falan doğarsa Aralık annesi de olabiliriz yani benimki 16 Ocak görünüyor sınırda gibi . Aklıma saçma komik senaryolar geliyor düşünsenize yılbaşı gecesi doğum yapıyormuşum yılın ilk bebeği oluyormuş haberlere çıkıyormuşum falan müthiş bir olay ya

Kızlar ben nipt yaptırdım artık sonucu beklicem. Ultrasonda burnu ense kalinligi çok iyi ama işte o lanet uclu test beni mahvetti. Huzur içinde geçiriyordum hamileligimi ya durduk yere 10 gün daha yemeden icmeden kesilecek

Kızlar ben nipt yaptırdım artık sonucu beklicem. Ultrasonda burnu ense kalinligi çok iyi ama işte o lanet uclu test beni mahvetti. Huzur içinde geçiriyordum hamileligimi ya durduk yere 10 gün daha yemeden icmeden kesilecek
içini ferah tut canım, hele 3lunun duyarlılıgı daha az ..
ınsallah cok guzel gelecek sonucun, bebegın ıcın ıyı beslen, moralını yusek tut lutfen
benımde ıkılı testım orta rısk ama ben hıc yaptırmamıs gıbı davranıyorum çunku ulturason bulguları guzel, testın hata payı çok yujsek ..
detaylı ulturasonumu beklıyorum .

Biz sonucun normal çıkacağını biliyoruz canım, ama nipt yaptırarak en iyisini yapmışsın, artık tarihe karışması gereken bir test için aylarca keyfini kaçırma. İyi haberlerini bekliyoruz

Bu testlerin güvenirliği yok canım.Ultrason verilerin de güzel.Sonucun güzel çıkacak inşallah boş yere üzülmüşüm diyeceksin.

Neyi kullanıp neyi kullanmayacağımızı bebek belirliyor aslında. Ve de o anki meydana gelen bir sürü birbirinden bagımsız olay. Yorgunluk, uykusuzluk bizi en pratiği ne ise ona yonlendiriyor. İnşallah kolay bir bebek olur.

Evett Yeni yılın ilk bebekleri bizlerden olabilir. Bakalım talihliler kimler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…