2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Tamamdır canım çok sağol, ben Fatih yerleşkesine daha önce hiç gitmedim. Cerrahpaşa ilk olucak bakalım benim için

Evet direkt rahimde, kasık ve ya üstü değil. Daha çok aslında kalp atışı gibi ya da bebek hareketleri oradaymış gibi. Dünden beri böyle, inşallah zararsızdır. Zira dün hiç uyumadım stresten
Canm o kadar stres yapacagina git acile bence. Bişey yoktur bence bebek agirlasip buyudugunden olabilir ama yine de için rahat etsin. Ben en ufak seyde gidiyorum doğrusu çünkü ilk gebelik ve ne normal ne değil henüz bilmiyorum:)

Ay ben de onu düşünüyorum. Bu 3 yaşına gelince yenisini yaparız, diğeri de büyür diyorum sonra da büyük olana yatak alırız

Aslında benim de aklıma geldi o. Çünkü next to me 6 aya kadar. Ben 1 yaşına kadar yanımda yatırmak istiyorum. Ama next to me yi aldıktan sonra aklıma geldi. O arada ne yaparız bilmiyorum bakalım

Randevu almıştım ama çoğu kişi normal deyince iptal ettim. Evhamlanıp gidersen sürekli böyle olursun dediler, biraz hak verdim açıkçası. Normal değil denseydin giderdim bebeğin tekmelerini de hissediyorum iyi gibi çok şükür

Ay aklıma şey geldi. Kızıma hamileydim ilk hamileliğim, 10.5 hafta civarı bi gün tak diye bulantım kesildi. 1 saat yol gittim hastaneye ortalığı birbirine kattım midem bulanmıyor nolur ultrasonla bakın bebeğime bişey oldu diye. En sonunda veznede çalışan adam kızdı bana, bunu gidip kimsenin yanında söyleme hem dalga geçerler hemde ne bu şımarıklık diye. Üstüne azar işittim yani. Böyle bi anımdır bil istedim

Günaydınlar kizlar siz bebislerin hareketini kaç haftasında his etdiniz acaba bu benim ikinci gebeliğim oğlumda 18de his etmisdim ikincilerde daha erken his ediliyo diyo biliyorum 16hafta 1gunluk ama hiç bişey his etmiyorum arada segirme gibi bişey oluyo oda bağırsak hareketimidir bebekmidir anlayamadim

Günaydın canım ben 18. Haftadayım hala hissetmiyorum. 20-22de falan normal diye biliyorum

Oğlumda 18de şiddetli bir şekilde hiss etmisdim şimdi bu bebeğinde erkek ikincide hep erken his edilir diyorlar onun için endişelendim bakalım bu gebelik nasıl gecicek
Günaydın canım ben 18. Haftadayım hala hissetmiyorum. 20-22de falan normal diye biliyorum

markası ne canım ?
bende bunlardan dusunyorum

Hanımlar Günaydın. İkili sonucu cikmis. Sadece bu kadar mı bilmiyorum ama e nabizda sadece bu iki değer görünüyor. Yorumlayamadim bilgim yok. Doktora da ptsi gidicem bugun ameliyat günüymüş. Bana anlatabilir misiniz bu iki değer ne oluyor gelen sonuçlar iyi mi

Eklentiler

• Screenshot_20230818-093712_e-Nabz.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…