- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Ayy inşallah ikincide rahat gecirirsin canımBilmiyorum kii o gün hicbirsey yoktu sadece ertesi günü oldu hersey ateş kusma ağrı bunyeyle alakali bir durum bence bu tamamen kimi hissetmiyor kimi ağır geciriyor
Kötü düşünme canım icinden ne almak geliyorsa al benceSelam kizlar ben 17 haftalık hamileyim bebek alisverisine başladınız mı biz ufaktan bişey almaya başladık ama ailem erken diyor onlarda iyi niyetli soyluyolar ama benimde moralim bozuluyor ister istemez korku salıyor içimiekonomide malum bizde eşimle alalim diyoruz pahalanmadan siz neler yapıyorsunuz hamilelikten mi nedir her şeyi kafama takar oldum zaten tüp bebek ile gebe kaldim şimdide ya bişey olursa stresi oldu böyle erken almayın yorumları olunca canım sıkıldı bir kitap bile alsam ay acaba erken mi ya bişey olursa korkusu oluştu onlar iyiligimiz için diyor ama işte
Aynen öylee ne gelirse başım gözüm ustuneAyy inşallah ikincide rahat gecirirsin canımbebisler icin katlanacagiz artık
Benim de iştahım çok açık.Gece karnım kazınıyor.Bir şeyler yemeden yatamıyorum.20+5 teyiz 8 kilo aldımBen hiçbir zaman iştahı Açık biri olmadım. Sevdiğim şeyleri yerim ama sonra üç gün aç kalsam aramam. 20. Haftadan bildiriyorumdurum aynı şekilde devam ediyor. Yemek yemek işkenceye dönüşüyor çünkü bir zorunluluk gibi bebişi düşünüp elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ama bakalım son aylarda iştahım açılacak mı ben de merak ediyorum oldukça
Canım ilk başlarda ben de korkuyordum. 20.haftaya kadar hiçbir şey almam diyordum nolur nolmaz diye burda o kadar olumsuz şey okudum ki görmek istemememe rağmen bildirim olarak geliyordu, sinir oluyordum hatta, hala geliyor gerçi. Eşim dedi ki biz bebek istiyoruz olmazsa pes edecek miyiz hayır, o yüzden al hiç düşünme bunları dedi. Onun verdiği enerjiyle aldım canım bir çok şeyiSelam kizlar ben 17 haftalık hamileyim bebek alisverisine başladınız mı biz ufaktan bişey almaya başladık ama ailem erken diyor onlarda iyi niyetli soyluyolar ama benimde moralim bozuluyor ister istemez korku salıyor içimiekonomide malum bizde eşimle alalim diyoruz pahalanmadan siz neler yapıyorsunuz hamilelikten mi nedir her şeyi kafama takar oldum zaten tüp bebek ile gebe kaldim şimdide ya bişey olursa stresi oldu böyle erken almayın yorumları olunca canım sıkıldı bir kitap bile alsam ay acaba erken mi ya bişey olursa korkusu oluştu onlar iyiligimiz için diyor ama işte
Peki hic icmemek mi gerekiyor.Hamileyken günde bir maden suyu içmenin faydalı olduğunu duymuştum.Normalde hiç sevmem.Faydasi olsun diye arada zorla içiyordum.Buna yorum yapıp uyuyayım artık.
Bende başlarda senin gibi içimin hararetinden 3-4 tane içiyordum ama sonra birşey öğrendim. Bir doktor paylaşmış çocuklardaki artan otizmin en büyük sebebi içtiğiniz maden suları diye. Hemen 1 e düşürdüm. Bilgin olsun diye yazmak istedim.
Kahveye gelince ben tam bir kahve delisiyim inanılmaz yani. Günde 2 küçük fincan yada 1 duble fincan sade içiyorum. Diğer çocuklarımda da içmiştim doktorum içebilirsin demişti. Öyle katı kurallarım yoktur benim onu içmeyeyim bunu içmemeyim diye hamileyiz biz içmeyerek kendine yarattığın stres, içtiğinde alacağın kafeinden daha zararlı mesela bebeğimiz için. O yüzden kendini zorlama canın kahve istiyorsa yap kahveni iç kendini boşuna strese sokma bu konuda
Benim de sabahtan beri kafama takıldı, netten baktım aspergerli bı doktor var, o söylemiş, ilk aylar ağzıma surememistim ondan yana korkum yok ama son bir aydır çok aşırı tükettim. Umarım bişey olmamıştır. Beyin yapisi ilk 8 haftada oluyor diye biliyorum sonra gelişimi devam ediyor, o haftalar icmiyordum ama son zamanlarda sıcaklar ve hararetten elimden dusmuyordu günde 4-5 içiyordum.Peki hic icmemek mi gerekiyor.Hamileyken günde bir maden suyu içmenin faydalı olduğunu duymuştum.Normalde hiç sevmem.Faydasi olsun diye arada zorla içiyordum.
İştah açık olunca yememek de çok zor işte. Bazen bazı şeyleri aşırı canım çekiyor onları yiyorum. Ama karbonhidrata çok yüklenmemek lazım bence en çok kilo aldıran oBenim de iştahım çok açık.Gece karnım kazınıyor.Bir şeyler yemeden yatamıyorum.20+5 teyiz 8 kilo aldımDikkat edeyim diyorum olmuyor.
Bende günde 1 tane içiyorum sanırım doktorun bahsettiği fazla tüketilen maden suyu idi. Birde içindeki iyot oranı çok önemli. En düşük olan tercih edilmeliPeki hic icmemek mi gerekiyor.Hamileyken günde bir maden suyu içmenin faydalı olduğunu duymuştum.Normalde hiç sevmem.Faydasi olsun diye arada zorla içiyordum.
Ben de henüz almaya baslamadim ama bazı arkadaşlar şöyle yapıyor kumbaraya dolar veya altın atıyor enflasyondan etkilenmemek için son aylara doğru rahat rahat yaparız alışveriş diyorlar. Belki fikir olur ☺Selam kizlar ben 17 haftalık hamileyim bebek alisverisine başladınız mı biz ufaktan bişey almaya başladık ama ailem erken diyor onlarda iyi niyetli soyluyolar ama benimde moralim bozuluyor ister istemez korku salıyor içimiekonomide malum bizde eşimle alalim diyoruz pahalanmadan siz neler yapıyorsunuz hamilelikten mi nedir her şeyi kafama takar oldum zaten tüp bebek ile gebe kaldim şimdide ya bişey olursa stresi oldu böyle erken almayın yorumları olunca canım sıkıldı bir kitap bile alsam ay acaba erken mi ya bişey olursa korkusu oluştu onlar iyiligimiz için diyor ama işte
Bende bu ay baya birşeyler aldım özellikle kıyafet hala daha kendimi durduramıyorum hatta ipin ucunu fazla kaçırdım kredi kartları yüklü gelecek önümüzdeki ay ama ne yapayım birşey olacak korkusuyla hep yaşayamayız kıSelam kizlar ben 17 haftalık hamileyim bebek alisverisine başladınız mı biz ufaktan bişey almaya başladık ama ailem erken diyor onlarda iyi niyetli soyluyolar ama benimde moralim bozuluyor ister istemez korku salıyor içimiekonomide malum bizde eşimle alalim diyoruz pahalanmadan siz neler yapıyorsunuz hamilelikten mi nedir her şeyi kafama takar oldum zaten tüp bebek ile gebe kaldim şimdide ya bişey olursa stresi oldu böyle erken almayın yorumları olunca canım sıkıldı bir kitap bile alsam ay acaba erken mi ya bişey olursa korkusu oluştu onlar iyiligimiz için diyor ama işte
Bende genelde solumda hissediyorum elimi koyduğumda .Erkek bebek solda oluyormuş diyorlar birde ne kadar doğru bilemiyorum annem öyle dedi.Tabi ben daha Bebek mi tam ayırt edemiyorum.19.haftamdayımSağda mı solda mı hissediyorsun peki
Kaçıncı haftada yaparsak iyidir canım, hiç sormadım doktoruma?Kızlar günaydın ben dün tetanoz aşısı oldum icinizde olmayanlar vardır diye bilgi vermek icin yazıyorum. Herhangi bi sıkıntı olmadi sadece cok hafif bir kol agrisi yapti ateşim çıkmadı iyiyim cok şükür. Sol koldan vurdular üzerine yatma 24 saatte duş alma dediler henuz asi olmamış olanlar korkmasin. Atesi olan olursa da parol icebiliyormusuz
Aklına hiç kötü bişey getirme. Hepimiz başladık alışverişe. Normal bir ekonomide olsak ben de doğmadan bişey almazdım ama bu enflasyonda erken aldığın her şey kar. 17 haftalık olmuşsun zaten rahat ol benceSelam kizlar ben 17 haftalık hamileyim bebek alisverisine başladınız mı biz ufaktan bişey almaya başladık ama ailem erken diyor onlarda iyi niyetli soyluyolar ama benimde moralim bozuluyor ister istemez korku salıyor içimiekonomide malum bizde eşimle alalim diyoruz pahalanmadan siz neler yapıyorsunuz hamilelikten mi nedir her şeyi kafama takar oldum zaten tüp bebek ile gebe kaldim şimdide ya bişey olursa stresi oldu böyle erken almayın yorumları olunca canım sıkıldı bir kitap bile alsam ay acaba erken mi ya bişey olursa korkusu oluştu onlar iyiligimiz için diyor ama işte
Beni sağlık ocağından aramadılar daha , hâlbuki gebeliğin başında arayıp hayırlı Olsun diye bilgilerimi almışlardı.Şu an şehir dışındayım gidince yaptıracağım bende 20.hafta gibi, bir yandan da çekiniyorum tam okul başlayacak inşallah ağrı ateş olmaz diye.İnşallah bizimki de sorunsuz geçerKızlar günaydın ben dün tetanoz aşısı oldum icinizde olmayanlar vardır diye bilgi vermek icin yazıyorum. Herhangi bi sıkıntı olmadi sadece cok hafif bir kol agrisi yapti ateşim çıkmadı iyiyim cok şükür. Sol koldan vurdular üzerine yatma 24 saatte duş alma dediler henuz asi olmamış olanlar korkmasin. Atesi olan olursa da parol icebiliyormusuz
Büyük parçalardan beşik, ana kucağı ve oto koltuğunu aldım. Bir kaç küçük şeyler de aldım. Kumbara yaptık para atıyoruz son ay yükleneceğiz inşallahSelam kizlar ben 17 haftalık hamileyim bebek alisverisine başladınız mı biz ufaktan bişey almaya başladık ama ailem erken diyor onlarda iyi niyetli soyluyolar ama benimde moralim bozuluyor ister istemez korku salıyor içimiekonomide malum bizde eşimle alalim diyoruz pahalanmadan siz neler yapıyorsunuz hamilelikten mi nedir her şeyi kafama takar oldum zaten tüp bebek ile gebe kaldim şimdide ya bişey olursa stresi oldu böyle erken almayın yorumları olunca canım sıkıldı bir kitap bile alsam ay acaba erken mi ya bişey olursa korkusu oluştu onlar iyiligimiz için diyor ama işte
Burada okuya okuya insan sürekli kötü bişey olacak gibi düşünüyor ama öyle değil tabi. İstisna olan şeyler bize çok yaygınmış gibi gelmeye başlıyor. Artık rahatlamamız lazım aslında baya büyüttük bebişleriCanım ilk başlarda ben de korkuyordum. 20.haftaya kadar hiçbir şey almam diyordum nolur nolmaz diye burda o kadar olumsuz şey okudum ki görmek istemememe rağmen bildirim olarak geliyordu, sinir oluyordum hatta, hala geliyor gerçi. Eşim dedi ki biz bebek istiyoruz olmazsa pes edecek miyiz hayır, o yüzden al hiç düşünme bunları dedi. Onun verdiği enerjiyle aldım canım bir çok şeyi
Ben daha beşik almadım ya , sözde eşimin ailesi alacaktı ne zaman alırlar bilmiyorum.Bebek arabasını da babam aldı, pusetini de kardeşimden alacağım bebek arabasına uyuyor.Oto koltuğu da almayacağım arabamızı satma durumumuz var şimdilik Dursun o dedim.Kıyafet aldım bende, beşik yok ama içine yataşın yatağını aldımBüyük parçalardan beşik, ana kucağı ve oto koltuğunu aldım. Bir kaç küçük şeyler de aldım. Kumbara yaptık para atıyoruz son ay yükleneceğiz inşallah
Öyle ama rahatlayamıyoruz lafta kalıyor birazBurada okuya okuya insan sürekli kötü bişey olacak gibi düşünüyor ama öyle değil tabi. İstisna olan şeyler bize çok yaygınmış gibi gelmeye başlıyor. Artık rahatlamamız lazım aslında baya büyüttük bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?