2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ne güzel yazmışsın canım. Çok şükür grubumuzda çok kötü bi olayla karşılaşmadık. İnşallah da olmaz. Ama korkuyla da yaşayamayız çünkü bu bebek doğunca da devam edecek bişey asla sonu yok. Fazla evham yaptığımda hep çocuğumun büyüdüğünü, arkadaşlarıyla sinemaya gittiğini, üniversiteye gittiğini, evlendiğini falan düşünüyorum. Baskıcı sıkıcı bi anne olmamak için evhamlarımı daha şimdiden susturmam gerekiyor hayatı boyunca onu koruyamam çünkü. Şimdi karnımdayken nasıl ipler benim elimde değilse ileride de olmayacak

Kızlar bu kiraz çekirdekli şeyler gerçekten faydalı oluyor mu sizce. Patikler kemerler falan. Kışın ta ortasında doğum yapacağız. Bebişleri gazdan korumak lazım

Kaçıncı haftada yaparsak iyidir canım, hiç sormadım doktoruma?
Ben 20. Haftada yaptırdım doktorum banada bisey söylememişti burda arkadaşlar yazdilar sagolsunlar onlardan öğrenip gidip yaptırdım bende aile hekiminde. İstersen sende 19. Haftada bi gidip sor ellerinde asi var mi ona gore 20. Hafta itibariyle ne zaman musait olursan yaptirabilirsin oncesinde yapmayi çok önermiyor doktorlar

İnşallah hepimiz kolaylikla atlatiriz 20. Hafta ve sonrasinda yaptırabilirsin istersen cuma gunune denk getir ogleden sonra asi ol agrin olsada aksam evde dinlenirsin haftasonu da is olmaz rahat olur bende calisiyorum o yüzden cuma gunu oldum aşıyı iyikide öyle yapmışım cok biseyim yok ama uzerimdeki tshirtu cikaramadim kolumu kaldıramadigim icin esimden yardim aldım ise gitmediğim iyi oldu

Bir ay içmişsin sıkıntı olmamıştır inşallah.Sıcaklardan ne yapacagimizi şaşırdık valla.En iyisi bol su içmek.

Bende öyle yapayim canım haftaya cuma halledeyim artık, çok sağol

Bir ay içmişsin sıkıntı olmamıştır inşallah.Sıcaklardan ne yapacagimizi şaşırdık valla.En iyisi bol su içmek.
Aynen sıcaklar ve mide yanması beni benden aldı, şeker sorunum olunca şekerli içeceklerden de kaçınmaya çalıştım haliyle elimde şekersiz bı maden suyu vardı. Suyu çok içmeye çalışıyorum ama dışarı çıktığında ya da sahilde illa soğuk biseyler icesi geliyor insanın. Ay neyse şuan kahve içiyorum çok mutluyum

Pazartesi 20 olmam dışında sorun yok sanırım

Merhaba ben şubat annesiyim hep sizin grupu ve diger ayları izlerim 14+5im. Aynen bende sizin durumdayim bisey alamiyorum elim gitmiyor. Zaten kaynvalidem ve annemde sicak bakmiyolar bu olaya hep bir sakincadalar. daha cok erken almaa bebege bakalim buyusun falan. Icimide korku saliyor trendyolda gezerken tedirgin oluyorum sepete atip durup bakiyorum alayimmi diye cunki ya bebege bisey olursa ne yaparim dusunuyorum. Evet bazi kucuk seyler aldim battaniye agiz mendili falan onlarida gizledim bisey derler ne cabuk aldin diye

Alın gitsin ya Allah'ın izniyle hicbisey olmaz

Sonunu düşünen kahraman olamaz

Alın gitsin ya Allah'ın izniyle hicbisey olmaz
Cok tesekkur ederim yorumlari okuyup bi rahatladim.
Bide kizlar sizin haftalar daha ileride karniniz ciktimi kilo aldinizmi?ben kac gundur cok endiseliyim 3kiloya yakin verdim hamile oldugumdan. Hala geri alamadim. Ve karnimda cikmadi stress oluyorum acaba bebege biseymi oldu neden buyumedi diye en son 11-12 haftada gitmisdim doktora

20. Haftaya kadar mumkunse kilo almayin diyor zaten doktorlar canım sıkıntı yok yani kilo almanda. Benim gobegimde 18. Haftadan sonra belirgin olmaya başladı senin daha zamanin var kilo almadığına da sevin bence. İnsallah doguma kadar aşırı kilo almam diyorum bende tam tersi. Endiselenme bulantilardan falan vermissindir ama geri alırsın zaten cok yakında verdiklerini. İc karnın geniştir göbeğin belli olmuyordur belki de. Bi arkadaşım 9 aylik hamileyken karni benim suanki karnım gibiydi kisiden kisiye değişiyor yani canım

Cok tesekkur ederim canim internetde bazi hamileleri goruyorum ayni haftamda karinlari baya belli olmus onun icin sordum. Insallah bakalim hayirlisi. Bende zaten cok kilo almak istemiyorum keske yalniz bebek alsa biz almasak. Biraz Endiselenmistim canim

Yok yok hic endiselenme. O sekilde olanlarda var ama az sayida diyetisyen eşliğinde arkadasim 3 kilo aldi toplam bebek 4.200 doğdu yani kilo almamis vermis resmen ben cok sasirmistim kendimle ilgili beklentim 10 kiloyu gecmem inşallah

Benim 1-2 haftadır belli artık hamileliğim. 19dayım. Dokununca da dolu dolu sert baya. Ama 12. Haftada bile göbeği çıkan var 6 aylıkken belli olmayan da var. Çok takılma ona bebeğin sağlıklı olsun yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…