Amiiiinnnayyyy canım ya cok mutlu olduum senı en ıyı ben anlarrıımm
benımde ıkılı testım 258/1. detaylıyı beklıyorum, darısı bana olsun ınsallah
senın ıkılı mıydı sorunlu kuzum?
ah canımmmAmiiiinnnhayır güya hiç stres yasamamak için ikili uclu dortlu hiçbirini yaptrmayacaktim doktor üçlüyü yapmıştı izinsiz ve baya da riskli cikmisti. 10 gün ne yerdeydim ne gokte Darısı sana kuzummm detaylı ne zaman senin?
Ayaklarım belki 37 olacak belki 38 belki de daha büyük. Büyüse bile sevmiyorum o numaraları, sevmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum. Üstünüze alınıp eleştiri yapmışım gibi söylemeniz de beni rahatsız etti. Ama öyle algılamak istiyorsanız yine siz bilirsiniz. İnsanlar düşüncelerinde özgürdür, düşüncelerime karışma hakkını kendinizde bulmanız yine beni rahatsız etti. İnsanlar dört dörtlük değil. 43 kiloyum hoşuma gitmiyor kilom daha da almak istiyorum, kendimi eleştirmem de bir mahsur görüyor musunuz acaba ,özeleştiri yapabilir miyim müsadenizleİnsanin ayak olcusu elinde olan bisey degil biliyorsunuz ki kimse de buyuk olsun istemez uslup ve diyis tarziniz cok rahatsiz edici geldi bana sonucta burda herkez hamile ve kucucuk seylere bile insanlar takilip uzulebiliyor sevmeyebilirsiniz 37 bile buyuk hic sevmem buyuk ayak falan bugunde elestirildik normal standartlarda ayaklarimiz oldugu icin cok sukur diyesim Geldi valla
Beni de rahatsız etti açıkçası ama bu grupta alıştım artık bu üslubaİnsanin ayak olcusu elinde olan bisey degil biliyorsunuz ki kimse de buyuk olsun istemez uslup ve diyis tarziniz cok rahatsiz edici geldi bana sonucta burda herkez hamile ve kucucuk seylere bile insanlar takilip uzulebiliyor sevmeyebilirsiniz 37 bile buyuk hic sevmem buyuk ayak falan bugunde elestirildik normal standartlarda ayaklarimiz oldugu icin cok sukur diyesim Geldi valla
İyi haber, benim büyümedi ilk gebeliğimde :) bi de ağustosun ortasıydı, ödem de olmamıştı öyle aman aman. Şimdi o zamana göre kilo fazlam var biraz, ben kiloyla da çok orantılı olduğunu fark ettim. 50 kilolardayken 37 olurdu mesela, şimdi 38 tam. Bu bıdık doğunca da değişmez diye umuyorum. iyi düşünelim iyi olsun :) Gerçi büyüse ne olacak, ayakkabılar sıkıntı işte bi tekYa büyümesi sıkıntı değil de ayakkabılar nolcakbenim hiç olmasa 40 çift ayakkabım vardır hamileyken bile iki tane topuklu aldım doğurduktan sonra giyerim diye. Çok büyük zarar ederim
Geçmedi ya kaç yıl olduTeşekkür ederimmmya kendimi ne sandıysam ağrımıcak diye hiç bişey koymadım sonuç göz alıcı parlaklık oldu Sana da geçmiş olsunn, geçer ama sanmıyorum geçmeyeceğinii
Aynen büyümesinde değilim bir şey olmaz ondan ama ayakkabılarımı giyemezsem çok üzülürümİyi haber, benim büyümedi ilk gebeliğimde :) bi de ağustosun ortasıydı, ödem de olmamıştı öyle aman aman. Şimdi o zamana göre kilo fazlam var biraz, ben kiloyla da çok orantılı olduğunu fark ettim. 50 kilolardayken 37 olurdu mesela, şimdi 38 tam. Bu bıdık doğunca da değişmez diye umuyorum. iyi düşünelim iyi olsun :) Gerçi büyüse ne olacak, ayakkabılar sıkıntı işte bi tek
Geçmedi ya kaç yıl oldubedenimde bir hatıra bırakmış oldum iyi yönden bakıyorum
Ben de yazacaktım şimdi konuşmaları okuyunca, ablamların ayaklar 39-41 boylar 175 civarı, e napsınlar kadınları ancak taşıyorlar diyeBeni de rahatsız etti açıkçası ama bu grupta alıştım artık bu üsluba40 numara giyiyorum çünkü boyum 172. Eşim de 46 giyiyor çünkü boyu 188. Ayak numarası tamamen boyla alakalı bişey. Uzun insanların kısa ayakları olsa dengede duramazdı çünkü Kimsenin hele de bir kadının ayak zevki beni ilgilendirmediği için çok takmadım açıkçası
Ha gayreet az kaldıı :) Öğretmen arkadaşları buralarda az görürüz artık.Sıcak ağrılar ve evde haşarı bı çocukla baya zor, okullar açılsın diye dört gözle bekliyorum
Benim boy 1.63 ama 39 giyiyorum gidip uçurumdan atlatayım benBen de yazacaktım şimdi konuşmaları okuyunca, ablamların ayaklar 39-41 boylar 175 civarı, e napsınlar kadınları ancak taşıyorlar diyekeşke ben de uzun olsaydım derim hep onlar gibi de, ayaklara takılmazdım. Bayılıyorum uzun kadınlara ben 164te kalmışım, annemde vitamin kalmamış diyorum 3 kızdan sonra
Benim drumun bana söylediğini söyleyeyim size; direkt doktor kontrolünde yumurta takibi yapın. Hem stres heyecan yaşamazsınız, hem de kesin çözüm olur. Bir de bu ay olmadıysanız üzerinden neredeyse 20 gün geçmiş, çıkardı gebelik olsaydı diye düşünüyorum.. En yakın zamanda hayırlı haberi alırsınız inşallahMerhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim
Ben günde 3 saat calisicam da benim oğlanın okulu açılıyor ona seviniyorum asılHa gayreet az kaldıı :) Öğretmen arkadaşları buralarda az görürüz artık.
Niye kız boyun gayet ideal bence. Bu arada voleybolcu ebrarı dinledim geçen 46 giyiyormuş. Ay kızımın voleybolcu olmasını nasıl isterim (çok aminBen de yazacaktım şimdi konuşmaları okuyunca, ablamların ayaklar 39-41 boylar 175 civarı, e napsınlar kadınları ancak taşıyorlar diyekeşke ben de uzun olsaydım derim hep onlar gibi de, ayaklara takılmazdım. Bayılıyorum uzun kadınlara ben 164te kalmışım, annemde vitamin kalmamış diyorum 3 kızdan sonra
Sülün gibi olmasam da bı 5 cm daha uzun olmaya bile razıydımBen de yazacaktım şimdi konuşmaları okuyunca, ablamların ayaklar 39-41 boylar 175 civarı, e napsınlar kadınları ancak taşıyorlar diyekeşke ben de uzun olsaydım derim hep onlar gibi de, ayaklara takılmazdım. Bayılıyorum uzun kadınlara ben 164te kalmışım, annemde vitamin kalmamış diyorum 3 kızdan sonra
Annem 163 ablam 168 ben 172 hepimiz 40 giyiyoruz. Genetik sanırımBenim boy 1.63 ama 39 giyiyorum gidip uçurumdan atlatayım ben
Annem 163 ablam 168 ben 172 hepimiz 40 giyiyoruz. Genetik sanırımyeğenim 12 yaşında annesinin boyuna geldi ve 40 giyiyor. Nereye kadar uzar bilmiyorum hayırlısı sen doğumdan sonra 40 olsan yine normal bi numara. Ben 41-42 olursam napıcam bilmiyorum en iyisi ben atlayayım
1.60ım atlasam mı aşağı sence ? 1.60ım diye boyumu sevmek zorunda mıyım ? Bence değilim. Ben de olsaydım şimdi 1.70 falan güzel olurduBen de yazacaktım şimdi konuşmaları okuyunca, ablamların ayaklar 39-41 boylar 175 civarı, e napsınlar kadınları ancak taşıyorlar diyekeşke ben de uzun olsaydım derim hep onlar gibi de, ayaklara takılmazdım. Bayılıyorum uzun kadınlara ben 164te kalmışım, annemde vitamin kalmamış diyorum 3 kızdan sonra
İnşallah senin de iyi cikacaktir canım biliyorum bu süreçte ne dense boş insan asla rahatlayamiyor. Ama genetik doktoru profesörun bana dedigi, eğer ultrason bulgulari iyiyse çok endiseye mahal vermeyin dedi. Benim de ultrason bilgileri iyiydi ama işte ufacik kusku bile mahvetti beni. Senin ultrasonda burun kemiği ense kalinligi nasıldı peki canim?ah canımmm
bende hıc yaptırmak ıstemedım esıme demıstım cunku kız kardesımde bu tarz sorunlar yasamıstı kızı masallah suan 4 yasında ... ondan korkuyordum baya,
şuan 15+2 yim kuzum beklıyorum
Ya nolur kavga etmeyinn lütfenn bu grup bir tartismayi daha kaldiramaz plizzzz güzel hamisler
Kavga yok canım, herkes kendi görüşünü söylüyor. Saygı duyan duyuyor duymayan da zaten görüyorsunYa nolur kavga etmeyinn lütfenn bu grup bir tartismayi daha kaldiramaz plizzzz güzel hamisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?