2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
ınsallah tatlımmm amiiinnnnn ,
bı ara cok dusundum arastırdım vs vs ama artık bıraktım cunku bu benı cok yordu ..
dua edıyorum ve ıcımde rahat bılmıyorum, Rabbım en guzelını bılır ..
ense kalınlıgımız 1,3.mm - burun nazal kemık 2,1 mm.. ulturasonda bır sorun yok şukur.. ınsallah detaylı da bu sekılde gecer

Yok o zaman sende de bişey çıkmaz Allah'ın izniyle merak etme sonucu mutlaka paylaş merak ederim

Defalarca söylemene gerek yok ki ayak zevkini gayet iyi anladığımı düşünüyorum. Bu bilgiyle ne yapacağımı bilmiyorum gerçi Bu akşam 38 üstü kızlarla oturup ağlayacağız sen küçük numara seviyorsun diye. O kadar zorumuza gitti ki

Bu kadar uzattığına ve kabullenemediğine göre pek sanmıyorum. Ama sen öyle diyorsan..

Aman ha arkadaşlar kimse atlamasın bir yere, işin geyiğindeyiz ya Yalnız hamileyiz ya hani, aman haa kimseyi eleştirmeyelim, böyle bastıra bastıra söylemeyelim sevmediğimiz şeyleri. Valla çocukta çıkıyor sonra mazallah, çok örnek gördüm. Ben de kısa boy sevmem ama bunu uzun boy severim diye olumlamaya çalışıyorum misal :)

Hep olumluu, pozitif düşünmeye devaam

Ben günde 3 saat calisicam da benim oğlanın okulu açılıyor ona seviniyorum asıl şu okulların açılmasını 4 gözle bekleyen veliler var ya ben onlardanim işte, dernekleri olsa üye olurum
Haaaa şimdi anladıımm Ayy benim kızım da başlıyor pazartesi, bir heyecan ki bende sormayın gitsin :) Şimdi böyle tatlış heyecan, seneye filan bu moda geçiyoruz demek

Haaaa şimdi anladıımm Ayy benim kızım da başlıyor pazartesi, bir heyecan ki bende sormayın gitsin :) Şimdi böyle tatlış heyecan, seneye filan bu moda geçiyoruz demek
Bu üçüncü yılı anaokulunda (ihtisasını okul öncesinde tamamlıyor ) her yıl hem duygusallaşip hem zilleri takip oynayasim geliyor

sizin boy var en azından ben palet gibi dolanıyorum ortalıklarda

Yok canım öyle değil tabiki. Kötüleme kendini sakın ayrıca çocuğumuzun gözünde dünyanın en güzel kadını biz olacağız. Bunu düşünmek çok kalbimi ısıtıyor benim
İşi şakaya vuruyorum zzten en son düşüneceğim şey ayak numaram olur çünkü 3 sene sonunda tüp bebekle kavuştum yavrumaherseye razıyım o iyi olsun da

İşi şakaya vuruyorum zzten en son düşüneceğim şey ayak numaram olur çünkü 3 sene sonunda tüp bebekle kavuştum yavrumaherseye razıyım o iyi olsun da
Aynen öyle kuzum işin esprisindeyiz burada. Sağ salim kavuşalım yavrularımıza hepimizin duası aynı

Ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemli demişler, yorumlayış için teşekkürler valla ben ellerimi de ayaklarımı da aşırı beğeniyorum. Ama birine laf etmeye aşırı çekinirim, içimden bile geçirmeye korkarım. Hatta kızımın elleri de bana benzesin çok isterim ama bunu bile diyemiyorum çünkü el ayak estetik yaptırayım desen yapılacak bir şey değil. Sağ Salim tam şekilde gelsin minişler inşallah
Bu arada ben 36,5 giyiyorum ama ağlarken size eşlik edebilirim annabelica

Nazal kemik ölçümünü bilmiyorum doktorum direk nazal kemik oluşmuş güzel diyordu, ölçüsünü söylemiyordu. Ama ense kalınlığı gayet normal ideal. Aklına kötü bişey getirme. Doktorlar USG de daha bile küçük haftalarda bebekle ilgili çıkarımda bulunabiliyor aslında, eğer kuskulandigi bişey olsaydı bunu kesinlikle otelemez sana söylerdi, o yüzden USG bana daha gerçekçi geliyor. Detaylida da hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…