2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
İnşalu magnzeyuma başlayınca azalarak biter hepsi of bu yaz da bizi buldu. Bence sıcak hava da hiç yaramıyor, dengemiz daha çok bozuldu.

Ahh geçmiş olsun. Buz koymamış mıydın sonrasında? Ben de aşı sonrası doktor dedi diye buzu bağlamıştım bi güzel tişörtümün üstüne. Çalışırken o kaymış kaymış, kolumda buz yanığı olmuştu hala da izi geçmiş sayılmaz. Yani ağrıyacak korkusuna kolumu yakmıştım resmen

Ayy 39'a zor alıştım bunda da 40 olmam inşallah

Ayy 39'a zor alıştım bunda da 40 olmam inşallah
Ya büyümesi sıkıntı değil de ayakkabılar nolcak benim hiç olmasa 40 çift ayakkabım vardır hamileyken bile iki tane topuklu aldım doğurduktan sonra giyerim diye. Çok büyük zarar ederim

Ben de yaptırdım ama hemşire hiçbir uyarıda bulunmadı.Yaptı gönderdi.Ateslenenler olmuş mesela o konuda bir şey demedi.Neyseki kolumda iki gün az ağrı oldu geçti.

Ya büyümesi sıkıntı değil de ayakkabılar nolcak benim hiç olmasa 40 çift ayakkabım vardır hamileyken bile iki tane topuklu aldım doğurduktan sonra giyerim diye. Çok büyük zarar ederim
40 çift mi Sen gerçekten büyük zarardasin canım Dua et ayakların eski haline dönsün.

Teşekkür ederimmm ya kendimi ne sandıysam ağrımıcak diye hiç bişey koymadım sonuç göz alıcı parlaklık oldu Sana da geçmiş olsunn, geçer ama sanmıyorum geçmeyeceğinii

Merhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_8056.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_8055.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 52
Ay gerçekten büyüyor mu ayak numarası. 36 giyiniyorum kendimi asla 37 düşünemiyorum. Hiç sevmem büyük ayak. 37 bile büyük ya
İnsanin ayak olcusu elinde olan bisey degil biliyorsunuz ki kimse de buyuk olsun istemez uslup ve diyis tarziniz cok rahatsiz edici geldi bana sonucta burda herkez hamile ve kucucuk seylere bile insanlar takilip uzulebiliyor sevmeyebilirsiniz 37 bile buyuk hic sevmem buyuk ayak falan bugunde elestirildik normal standartlarda ayaklarimiz oldugu icin cok sukur diyesim Geldi valla

Ohhh çok şükür, çok sevindim artık güzelce doğumu bekleme zamanı sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Amin kuzumm Allâh razı olsun ben de çok sevindim çok zor bir 10 gundu şimdi inşallah huzurla sureci tamamlariz hep birlikte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…