- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Ben de kendisiyle tartışmamıştım ama fikirlerimiz başta hiç uyuşmamıştı. Kendisi de benim bir yazdığıma cevap vermişti ve hiç uzatmadıkValla bi davetteyim ne oldu anlamadım. Ama eve dönünce gece hepsini okuyacağım. Gene neden olay çıktı yahu? Bir avuç Kadın sürekli birbirini yiyor hoş mu? Stres yaşamayalım diye konuşalım diyoruz kavganın içinde buluyoruz kendimizi. Cennet mahallesi pembe-menekşe kavgasının içindeyim sanki sürekli. Kısır döngüden çıkamadık gitti. Gülüp geçeyim diyorum ama yazılanlar gülüp geçilecek cinsten değil. Geçen hormonlarınız mı şaha kalktı diye sormuştum ama hayır bu hormon da değil bu artık düpedüz geçimsizlik yani. Hoş görünüz, sağ duyunuz, empatiniz, anlayışınız yoksa nasıl anne olacaksınız siz arkadaşlar? Bakın bende S Sariucurtma ile küçük bi tartışma yaşamıştım ama sonra anlık bi çıkış olduğu için bir yazısına cevap verdim oldu bitti. Uzatmak, kalp kırmak niye? Hiç tanımadığınız karnında can taşıdığınız ve taşıdığını bildiğiniz karşınızdaki bi yabancıya bu kadar çemkirmek niye? Yapmayınnnnnn.
Ay bize pedikür için mankenler geliyor boyları 1.80 1.90 arası ayak numaraları 41 42 43 Ama görsen kızlar peri gibiler. Benim de 39 mesela onlarınkinin yanında minnacık kalıyorİnsanin ayak olcusu elinde olan bisey degil biliyorsunuz ki kimse de buyuk olsun istemez uslup ve diyis tarziniz cok rahatsiz edici geldi bana sonucta burda herkez hamile ve kucucuk seylere bile insanlar takilip uzulebiliyor sevmeyebilirsiniz 37 bile buyuk hic sevmem buyuk ayak falan bugunde elestirildik normal standartlarda ayaklarimiz oldugu icin cok sukur diyesim Geldi valla
Kız olabilir ben de kiloluyum ve sevmiyorum kilolu olmayı zayıflayamadım da bir türlü. Boya göre ayak nosu da küçük oluyor. Bize kızlar geliyor mankenler 180-190 arası ayak numaraları 41 43 arası.. onlar da sevmiyorlar işte ayakları büyük diye ama su gibi güzel kızlar. Ayak ödem olsa da sonra eski haline döner merak etme. İlk çocuğumda 40 giydim sonra yine 39 indi.Ayaklarım belki 37 olacak belki 38 belki de daha büyük. Büyüse bile sevmiyorum o numaraları, sevmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum. Üstünüze alınıp eleştiri yapmışım gibi söylemeniz de beni rahatsız etti. Ama öyle algılamak istiyorsanız yine siz bilirsiniz. İnsanlar düşüncelerinde özgürdür, düşüncelerime karışma hakkını kendinizde bulmanız yine beni rahatsız etti. İnsanlar dört dörtlük değil. 43 kiloyum hoşuma gitmiyor kilom daha da almak istiyorum, kendimi eleştirmem de bir mahsur görüyor musunuz acaba ,özeleştiri yapabilir miyim müsadenizleAma siz bunu da oturup dert edin kendimi eliştirdim diye olur mu
Aynen öyle canım, sağlıklı olalım da.. Her kadı kızında bile kusur vardırKız olabilir ben de kiloluyum ve sevmiyorum kilolu olmayı zayıflayamadım da bir türlü. Boya göre ayak nosu da küçük oluyor. Bize kızlar geliyor mankenler 180-190 arası ayak numaraları 41 43 arası.. onlar da sevmiyorlar işte ayakları büyük diye ama su gibi güzel kızlar. Ayak ödem olsa da sonra eski haline döner merak etme. İlk çocuğumda 40 giydim sonra yine 39 indi.
Tamam canım öyle yapayım. Yarın gidip tetanoz asisi olacaktim ama bi iki gün daha bekleyeyim mi ne yapayım acaba?Olabilir canım stres çok ani şekilde vücudu savunmasız bırakıyor. Ballı limonlu su iç hastalığa dönmeden geçer inşallah
Sonuctan önce hastaneye varana kadar yer yer titreme bile tuttu çok çok kastım kendimi ve sonra aniden rahatladim demek ki ondan oldu canım. Yarın tetanoz asisi olacaktim acaba bi iki gün beklesem mi bu bogaz ağrısı geçene kadar?Sonuctan önce korkudan ya da sonucu aldıktan sonra sevinçten ağlayacak gibi oldun mu boğazın duyumlendi mi. Böyle durumlarda hiç usutmesem enfeksiyon bile olmasa boğaz ağrısı olur bende. Bı de rahatlayinca meydana çıkıyor vücudun gerginliği. Çocuklar gece ateslenir daha çok, vücut dinlenmeye geçince ya da stresten kurtulunca illa bı hastalık gibi belirti veriyor. Dinlen, bı de artık tehlike yok her şey geçti, bebeğim sağlıklı diye sürekli telkin et kendini.
Günü gününe vurulması şart mı bilmem ama hastayken, atesliyken ya da vücutta enfeksiyon varken çocuklara aşı yapmıyorlar erteliyorlar, yetişkinler için de oyledir. Sen yine bı hemşireye sor ama bekleyelim diyebilir.Sonuctan önce hastaneye varana kadar yer yer titreme bile tuttu çok çok kastım kendimi ve sonra aniden rahatladim demek ki ondan oldu canım. Yarın tetanoz asisi olacaktim acaba bi iki gün beklesem mi bu bogaz ağrısı geçene kadar?
Ay bi arayayım hemsireyi sabah bari canım ona göre bakalım artik. Teşekkür ederim bebekomGünü gününe vurulması şart mı bilmem ama hastayken, atesliyken ya da vücutta enfeksiyon varken çocuklara aşı yapmıyorlar erteliyorlar, yetişkinler için de oyledir. Sen yine bı hemşireye sor ama bekleyelim diyebilir.
Sen bence bir iki gun bekle kendini iyi hissettiginde git aşı olmaya. Bana aile hekimindeki hemsire dediki kendini iyi hissettiginde gel baş dönmen tansiyon düşüklüğün bulantin falan olmasin geldiginde aşıdan mi oldu yoksa baska seyden mi anlayamayiz yoksa demişti. Sen suan kac haftalik oldun canımAy bi arayayım hemsireyi sabah bari canım ona göre bakalım artik. Teşekkür ederim bebekom
Aa tamam o zaman bekleyeyim bari hiç bilmiyordum bunu. Yarın 20 haftalık oluyorum canımSen bence bir iki gun bekle kendini iyi hissettiginde git aşı olmaya. Bana aile hekimindeki hemsire dediki kendini iyi hissettiginde gel baş dönmen tansiyon düşüklüğün bulantin falan olmasin geldiginde aşıdan mi oldu yoksa baska seyden mi anlayamayiz yoksa demişti. Sen suan kac haftalik oldun canım
Canım yazdığın için çok teşekkür ederimNazal kemik ölçümünü bilmiyorum doktorum direk nazal kemik oluşmuş güzel diyordu, ölçüsünü söylemiyordu. Ama ense kalınlığı gayet normal ideal. Aklına kötü bişey getirme. Doktorlar USG de daha bile küçük haftalarda bebekle ilgili çıkarımda bulunabiliyor aslında, eğer kuskulandigi bişey olsaydı bunu kesinlikle otelemez sana söylerdi, o yüzden USG bana daha gerçekçi geliyor. Detaylida da hayırlı haberlerini bekliyoruz.
20. Haftanin sonuna dogru olsan da sıkıntı olmaz bence canım, zaten aşı da biraz halsizlik kol agrisi vs yapiyor tamamen iyi ol ki sonra zorlanmayasinAa tamam o zaman bekleyeyim bari hiç bilmiyordum bunu. Yarın 20 haftalık oluyorum canım
Aynen haklısın canım öyle yapayım. Zaten miymintiyim biraz annem bile diyor ki yani ailede kim hastalansa sessiz sedasız atlatir geçer sen ortalığı velveleye veriyorsun diye20. Haftanin sonuna dogru olsan da sıkıntı olmaz bence canım, zaten aşı da biraz halsizlik kol agrisi vs yapiyor tamamen iyi ol ki sonra zorlanmayasinben cuma günü oldum aşıyı bugün kol ağrım tamamen gecti çok şükür ama haftasonu agriyordu ilk gun zaten hic sola dogru donemedim yatakta
Sonuçlar iyi canım Allah'a şükür ama alana kadar öyle bir kastım ki kendimi aniden rahatlayinca da böyle oldu demek kiStresten olabilir tabi canım. Allah şifa versin. Sonuçlar nasıl, güldüğüne göre her şey yolunda diye umuyorum
Söylediklerimin yaşımın getirdiği bilinçle yine söylüyor ve arkasında duruyorum. Iyy gibi bir cümle kurmadım, siz öyle algılamışsanız hiçbir şey diyemem sonuçta kimin ne düşüneceğine sizin aksinize ben karar vermiyorumDusuncelerinize saygim yok demedim uslubunuzu ve konusma tarzinizi rahatsiz edici buldum aradaki farki anlayabilecek yastasinizdir diye dusunuyorum dusuncenizi soyleme sekli var soyleme sekli var anlatabildim mi bilemiyorum ama konuyu farkli yerlere cekip dusunceme karisiyorsunuz falan demeniz cok komik geldi dedigim gibi herkesin hassas oldugu bir donem ve insanlar takinilmicak seylere alinip uzulebilir hamilesiniz ve en iyi sizin anlamaniz lazimken hala anlamayip SEVMİYORUM diye vurgu yapiyorsunuz uslup ve diyiş tarziniza dikkat edip bu konuda kendinizi elestirin iyy sevmiyorum buyuk ayak der gibi bir uslubunuz var da boyle bahane verir gibi konusuyorsunuz umarim ne denmek istendigini bu sefer anlamissinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?