Evet önümüzdeki hafta saliya randevu aldim nift yaptırdığım icin gerek yok dedi perinatoloji gormesine once ona gidecegim hersey yolundaysa tekrar gitmeyecegim haftaya belli olacak yani, insallah guzel gecer hepimizinki deSen aynı fikirdesin değil mi canım ? Önce kendi doktoruna gideceksin ?
Amin, sağlıkla geçsin, başka yere gerek kalmasın inşallah. Öyle de olacak inanıyorumEvet önümüzdeki hafta saliya randevu aldim nift yaptırdığım icin gerek yok dedi perinatoloji gormesine once ona gidecegim hersey yolundaysa tekrar gitmeyecegim haftaya belli olacak yani, insallah guzel gecer hepimizinki de
Ya ben neyi hatırladım biliyor musun hani sen ilk bebisin cinsiyetini öğrendiğinde bir oğlun oldugu için kız bekliyor gibiydin ya, cinsiyeti ogrenince uzuldun sandığı icin oglun annecim uzulme ben okuldan gelince ona bakarim sen sadece ben yokken bakarsin demişti. Ne kadar ince ruhlu tatlı bi çocuk maşallahBeni pamuk gibi yapan bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum kızlaroğlum legolardan beni kendini karnımdaki kardeşini yapmış
Ya bayılıyoruumm bu çocuklaraBeni pamuk gibi yapan bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum kızlaroğlum legolardan beni kendini karnımdaki kardeşini yapmış
E ticarete başlayabilirsiniz. Veya blog çekebiliyorsanız o yönde ilerleyebilirsiniz.Kızlar ben bir süredir çalışmıyorum ama hem çok sıkıldım hem de biraz ek gelir olsun diye online bişeyler bulayım diyorum oneriniz var mı ya ;(
gerçekten yüreği sağlam bir çocuk en büyük destekçim oldu hamilelikte, Allah bana onu nasip ettiği için şanslı hissediyorum, beni de çok güldürüyor üstüne yatma kardeşim ezilir, acı yeme kardeşim ağlarYa ben neyi hatırladım biliyor musun hani sen ilk bebisin cinsiyetini öğrendiğinde bir oğlun oldugu için kız bekliyor gibiydin ya, cinsiyeti ogrenince uzuldun sandığı icin oglun annecim uzulme ben okuldan gelince ona bakarim sen sadece ben yokken bakarsin demişti. Ne kadar ince ruhlu tatlı bi çocuk maşallahçok hoşuma gitmisti benim aklımda kalmış bak, simdi yaptığı da ne kadar guzel. Böyle kardesini heyecanla bekleyen çocukları görünce benimde içim kıpır kıpır oluyor ne güzel ne mutlu size yeni bebiste abisi gibi akıllı sagduyulu biri olur inşallah
İnsta mom ol canım valla götürüyorlar parayıKızlar ben bir süredir çalışmıyorum ama hem çok sıkıldım hem de biraz ek gelir olsun diye online bişeyler bulayım diyorum oneriniz var mı ya ;(
Çok tatlıYa bayılıyoruumm bu çocuklaramaşallah hep böyle sevsin saysın benim kız da mektup yazıyor kardeşine (uydurmasyon tabi ), güzel bi taş bi kozalak bulunca alıyor kardeşime veririm diye. Mest oluyorum ben de.. Biz unutsak onlar hatırlatıyor resmen :)
E ticaret olabilir sanki bi yogunlasayim bu konuya ben bebiş teşekkürlerE ticarete başlayabilirsiniz. Veya blog çekebiliyorsanız o yönde ilerleyebilirsiniz.
Canım o benden çıkmaz ya gelip satasacaklar bişey diycekler asla kaldiramamİnsta mom ol canım valla götürüyorlar parayı
Örgü örmeyi biliyor musun sever misin?Canım o benden çıkmaz ya gelip satasacaklar bişey diycekler asla kaldiramamen iyisi e ticaret galiba bi bakayim
Yaa valla duygulandım gözlerim doldu ne kadar güzel yazmışsın. Rabbim hepimize sağlıkla bebislerimizi kucağımıza almayi sarılıp öpmeyi koklamayi nasip etsin inşallah. Ben hala ertesi gun doktora gideceksem heyecandan uyuyamiyorum alışamadım bir türlügerçekten yüreği sağlam bir çocuk en büyük destekçim oldu hamilelikte, Allah bana onu nasip ettiği için şanslı hissediyorum, beni de çok güldürüyor üstüne yatma kardeşim ezilir, acı yeme kardeşim ağlaronun kardeşi olmak varmış bu dünyada evlat işte kızı erkeği yok, zaten kendi evladın tüm herşeyden tatlı geliyor verseler yüz tane kız onu değişir miyim hepimizin doğacak bebekleri sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsunlar sizin ilk olacak benden duyunca hoşunuza gidiyor bir de yaşayınca görün doğduğunda yaşayacağınız his çok tatlı olucak yumuşacık pamuk bir ten ağlar sizin kucağınıza gelince susar sadece, konuşmaya başlayınca ,size sarılınca, üstünüzü örtmeye çalışıyor uyurken ,bunlar tarif edilemez duygular , nasip olsun inşallah canım
Evet fena değilim tatlım☺Örgü örmeyi biliyor musun sever misin?
Örgü sayfam var benim, böyle bir şey düşünebilirsin, yapabiliyorsan tabi. Ama yaparsın, kadınların isteyip de yapamayacağı bir şey yokKızlar ben bir süredir çalışmıyorum ama hem çok sıkıldım hem de biraz ek gelir olsun diye online bişeyler bulayım diyorum oneriniz var mı ya ;(
Kağıt ipten çanta örüyorum benEvet fena değilim tatlım☺
Aa nerdee bakayimmmmÖrgü sayfam var benim, böyle bir şey düşünebilirsin, yapabiliyorsan tabi. Ama yaparsın, kadınların isteyip de yapamayacağı bir şey yok
Ya evet hasirimsi örgü çantalar kağıt ipten çantalar da iyi fikir üstelik baya da kullanisliKağıt ipten çanta örüyorum benYouTube tan bi bakabilirsin belki senin de hoşuna gider örmesi çok zevkli. mini telefon çantası, plaj çantası çok güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?