Amin amin cümlemize bağışlasın yavrularımızııÇok tatlıAllah ikisini de sana bağışlasın
Onlar kirli değil zaten 30 da yikayabilirsin. Zaten her defasında elde yıkamak mümkün değil ki, lohusayken bı de elde kusmuklu zıbın yikayamam vallaKızlar benim aklıma bişey takıldı. Şimdi biz bir sürü bebis kiyafeti aldık ya bunlari makinede yikayinca cekme renk atmasi falan oluyor mu. Bi arkadaşım makineye atma elde yika ilk defa giyecek bebek küçülür dedi de hepsini tek tek yıkamak bana cok mantıklı gelmedi. Siz ne yapmayi düşünüyorsunuz banada fikir verebilir misiniz
Kumaş olarak iyi olmayanlar malesef çekiyor ama her defasında elde yıkamak zor, renk atması da malesef bi kac kıyafette yaşadım ben, her seferinde ütüleyip giydirin diyenler de var ama açıkçası ben yetiştiremedim oğlumda, bi kere ütüledim, sonrasında hep ütüsüz giydiKızlar benim aklıma bişey takıldı. Şimdi biz bir sürü bebis kiyafeti aldık ya bunlari makinede yikayinca cekme renk atmasi falan oluyor mu. Bi arkadaşım makineye atma elde yika ilk defa giyecek bebek küçülür dedi de hepsini tek tek yıkamak bana cok mantıklı gelmedi. Siz ne yapmayi düşünüyorsunuz banada fikir verebilir misiniz
Ne güzel anlatmışsın canım.Kızımı kucağıma aldığım gün geldi aklıma.Elini tutmuştum yumuşacık pamuk gibiydi.Ağlıyordu sürekli kucağıma verdiklerinde susuyordu.İnanamamıştım bu benim kızım mı mucize gibiydi.Tarifi olmayan çok güzel bir duygu gerçekten.gerçekten yüreği sağlam bir çocuk en büyük destekçim oldu hamilelikte, Allah bana onu nasip ettiği için şanslı hissediyorum, beni de çok güldürüyor üstüne yatma kardeşim ezilir, acı yeme kardeşim ağlaronun kardeşi olmak varmış bu dünyada evlat işte kızı erkeği yok, zaten kendi evladın tüm herşeyden tatlı geliyor verseler yüz tane kız onu değişir miyim hepimizin doğacak bebekleri sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsunlar sizin ilk olacak benden duyunca hoşunuza gidiyor bir de yaşayınca görün doğduğunda yaşayacağınız his çok tatlı olucak yumuşacık pamuk bir ten ağlar sizin kucağınıza gelince susar sadece, konuşmaya başlayınca ,size sarılınca, üstünüzü örtmeye çalışıyor uyurken ,bunlar tarif edilemez duygular , nasip olsun inşallah canım
Ben makinede yıkamayı düşünüyorum.Elde tek tek yıkamak zor olur.Düşük ısı hassas ayarda yıkanabilir.Kızlar benim aklıma bişey takıldı. Şimdi biz bir sürü bebis kiyafeti aldık ya bunlari makinede yikayinca cekme renk atmasi falan oluyor mu. Bi arkadaşım makineye atma elde yika ilk defa giyecek bebek küçülür dedi de hepsini tek tek yıkamak bana cok mantıklı gelmedi. Siz ne yapmayi düşünüyorsunuz banada fikir verebilir misiniz
Punch işler misin? Hem çokkk zevkli hemde satış yapabilirsin. En kötü ihtimal bebeğine yastık, süs püs hazırlarsın kendi ellerinleKızlar ben bir süredir çalışmıyorum ama hem çok sıkıldım hem de biraz ek gelir olsun diye online bişeyler bulayım diyorum oneriniz var mı ya ;(
İşim gücüm yok, bunca işin 2 çocuğun içinde birde elde çamaşır yıkayacağım ?Kızlar benim aklıma bişey takıldı. Şimdi biz bir sürü bebis kiyafeti aldık ya bunlari makinede yikayinca cekme renk atmasi falan oluyor mu. Bi arkadaşım makineye atma elde yika ilk defa giyecek bebek küçülür dedi de hepsini tek tek yıkamak bana cok mantıklı gelmedi. Siz ne yapmayi düşünüyorsunuz banada fikir verebilir misiniz
İlk 30 derecede yıkayacağım. Giydirip, kirlendikçe 60ta. Çekecektir mutlaka ama elde yıka yıka yürek dayanmazKızlar benim aklıma bişey takıldı. Şimdi biz bir sürü bebis kiyafeti aldık ya bunlari makinede yikayinca cekme renk atmasi falan oluyor mu. Bi arkadaşım makineye atma elde yika ilk defa giyecek bebek küçülür dedi de hepsini tek tek yıkamak bana cok mantıklı gelmedi. Siz ne yapmayi düşünüyorsunuz banada fikir verebilir misiniz
Ben kullanmaya başladım, mükemmel oluyor. Karnım büyümeye başlayınca normal külotlar sanki göbeğimi arada bir yerde kesiyor gibi hissediyordum,ilk olarak hamile külodunu bi düğünde elbisenin altında göbeğimin ortasında çizgi belli olmasın diye giydim. Çok rahat geldi, üstünde yokmuş gibi, şimdi birkaç tane daha alacağım.Kızlar hamile külodu kullanan var mı?Yüksek bel olunca sanki rahatsız edecekmiş gibi geliyor. Rahat oluyor mu?
Hayir hiç rahatsız etmiyor, aksine normal kulotlar göbeğin altında kaldığı için aşağı çekmeye başlıyor bı sure sonra. Ve otururken sıkıyor rahim bölgesini. Ama hamile kulotlari aşırı rahatlık. Cok esnek otururken de eğilince de lastiği hiç sıkmıyor rahatsız etmiyor.Kızlar hamile külodu kullanan var mı?Yüksek bel olunca sanki rahatsız edecekmiş gibi geliyor. Rahat oluyor mu?
Ben kullanmaya başladım, mükemmel oluyor. Karnım büyümeye başlayınca normal külotlar sanki göbeğimi arada bir yerde kesiyor gibi hissediyordum,ilk olarak hamile külodunu bi düğünde elbisenin altında göbeğimin ortasında çizgi belli olmasın diye giydim. Çok rahat geldi, üstünde yokmuş gibi, şimdi birkaç tane daha alacağım.
Evet normaller alta doğru kıvrılmaya başladı.Rahatsa ben de alayım o zaman.Peki önerebileceğiniz marka var mı?Hayir hiç rahatsız etmiyor, aksine normal kulotlar göbeğin altında kaldığı için aşağı çekmeye başlıyor bı sure sonra. Ve otururken sıkıyor rahim bölgesini. Ama hamile kulotlari aşırı rahatlık. Cok esnek otururken de eğilince de lastiği hiç sıkmıyor rahatsız etmiyor.
Pentiden aldım ben, 6 sene önceki hamile kulotlarim da duruyordu, defalarca yıkanmasına rağmen deforme olmadı, ama internette de benzer kalitede bulunur.Evet normaller alta doğru kıvrılmaya başladı.Rahatsa ben de alayım o zaman.Peki önerebileceğiniz marka var mı?
30 da renklerine göre yıkayıp ütüledin mi elde yıkamadan bin kat daha hijyenik olacaktır bana göreKızlar benim aklıma bişey takıldı. Şimdi biz bir sürü bebis kiyafeti aldık ya bunlari makinede yikayinca cekme renk atmasi falan oluyor mu. Bi arkadaşım makineye atma elde yika ilk defa giyecek bebek küçülür dedi de hepsini tek tek yıkamak bana cok mantıklı gelmedi. Siz ne yapmayi düşünüyorsunuz banada fikir verebilir misiniz
60 çok değil mi yaa, onların pamuk teni giydiklerini kirletmeyecek bileİlk 30 derecede yıkayacağım. Giydirip, kirlendikçe 60ta. Çekecektir mutlaka ama elde yıka yıka yürek dayanmazBenim hiç sabrım yok ama elde yıkamayı tercih eden var tabi.
Ben ebebek'ten almıştım baby mom mıydı ne öyle bi marka.Evet normaller alta doğru kıvrılmaya başladı.Rahatsa ben de alayım o zaman.Peki önerebileceğiniz marka var mı?
Tecrübem hiç yok60 çok değil mi yaa, onların pamuk teni giydiklerini kirletmeyecek bileanca ek gıdada leke çıkarıcıyla çıkmayanlar belkii. Vala yalan yok benim beynimde maksimum 40 derece
Pentiden aldım ben, 6 sene önceki hamile kulotlarim da duruyordu, defalarca yıkanmasına rağmen deforme olmadı, ama internette de benzer kalitede bulunur.
Pentinin normalleri de çok rahat gerçekten.Ben ebebek'ten almıştım baby mom mıydı ne öyle bi marka.
Dün lcw den aldım ama hamile kilodu değil extra yüksek bel 3 lü paket. Ben çok rahat ediyorum bunlarla kısa olanlar kesiyor sanki acıtıyor gibi geliyor. Pentide almıştım ama bu lcw kadar rahat değillerdi meselaKızlar hamile külodu kullanan var mı?Yüksek bel olunca sanki rahatsız edecekmiş gibi geliyor. Rahat oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?