2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar benim aklıma bişey takıldı. Şimdi biz bir sürü bebis kiyafeti aldık ya bunlari makinede yikayinca cekme renk atmasi falan oluyor mu. Bi arkadaşım makineye atma elde yika ilk defa giyecek bebek küçülür dedi de hepsini tek tek yıkamak bana cok mantıklı gelmedi. Siz ne yapmayi düşünüyorsunuz banada fikir verebilir misiniz

Onlar kirli değil zaten 30 da yikayabilirsin. Zaten her defasında elde yıkamak mümkün değil ki, lohusayken bı de elde kusmuklu zıbın yikayamam valla cok sıcakta yikanmadigi sürece çekmez bence.

Kumaş olarak iyi olmayanlar malesef çekiyor ama her defasında elde yıkamak zor, renk atması da malesef bi kac kıyafette yaşadım ben, her seferinde ütüleyip giydirin diyenler de var ama açıkçası ben yetiştiremedim oğlumda, bi kere ütüledim, sonrasında hep ütüsüz giydi

Ne güzel anlatmışsın canım.Kızımı kucağıma aldığım gün geldi aklıma.Elini tutmuştum yumuşacık pamuk gibiydi.Ağlıyordu sürekli kucağıma verdiklerinde susuyordu.İnanamamıştım bu benim kızım mı mucize gibiydi.Tarifi olmayan çok güzel bir duygu gerçekten.

Ben makinede yıkamayı düşünüyorum.Elde tek tek yıkamak zor olur.Düşük ısı hassas ayarda yıkanabilir.

Kızlar ben bir süredir çalışmıyorum ama hem çok sıkıldım hem de biraz ek gelir olsun diye online bişeyler bulayım diyorum oneriniz var mı ya ;(
Punch işler misin? Hem çokkk zevkli hemde satış yapabilirsin. En kötü ihtimal bebeğine yastık, süs püs hazırlarsın kendi ellerinle

İşim gücüm yok, bunca işin 2 çocuğun içinde birde elde çamaşır yıkayacağım ? Asla yıkamam. Zaten 60 derecede yıkamadığın sürece çekmiyor da. 2 çocuğumun da yıkadım 30 derecede mis gibi. Sonrakiler yani giyildikten sonrakiler 30 ile temizlenmiyor onları 60 a atıyorum işte onlar çekme yapabiliyor Ama benim umrumda değil çekerse çeksin yinede elimde yıkayacak kadar vaktim yok

İlk 30 derecede yıkayacağım. Giydirip, kirlendikçe 60ta. Çekecektir mutlaka ama elde yıka yıka yürek dayanmaz Benim hiç sabrım yok ama elde yıkamayı tercih eden var tabi.

Kızlar hamile külodu kullanan var mı?Yüksek bel olunca sanki rahatsız edecekmiş gibi geliyor. Rahat oluyor mu?
Ben kullanmaya başladım, mükemmel oluyor. Karnım büyümeye başlayınca normal külotlar sanki göbeğimi arada bir yerde kesiyor gibi hissediyordum,ilk olarak hamile külodunu bi düğünde elbisenin altında göbeğimin ortasında çizgi belli olmasın diye giydim. Çok rahat geldi, üstünde yokmuş gibi, şimdi birkaç tane daha alacağım.

Kızlar hamile külodu kullanan var mı?Yüksek bel olunca sanki rahatsız edecekmiş gibi geliyor. Rahat oluyor mu?
Hayir hiç rahatsız etmiyor, aksine normal kulotlar göbeğin altında kaldığı için aşağı çekmeye başlıyor bı sure sonra. Ve otururken sıkıyor rahim bölgesini. Ama hamile kulotlari aşırı rahatlık. Cok esnek otururken de eğilince de lastiği hiç sıkmıyor rahatsız etmiyor.

Evet normaller alta doğru kıvrılmaya başladı.Rahatsa ben de alayım o zaman.Peki önerebileceğiniz marka var mı?

30 da renklerine göre yıkayıp ütüledin mi elde yıkamadan bin kat daha hijyenik olacaktır bana göre çekme olayı kurutmada oluyor daha çok, makinede çok yüksek yıkanmazsa çekmez kolay kolay bence.

Bu arada lafı geçmişken, kullanan vardır muhakkak ama aklından geçiren muallakta kalan varsa, imkanı ve yeri olan herkese çamaşır kurutma makinesini şiddetle tavsiye ederim. Bebekten önce gereksiz gelirdi bana da açıkçası.

İlk 30 derecede yıkayacağım. Giydirip, kirlendikçe 60ta. Çekecektir mutlaka ama elde yıka yıka yürek dayanmaz Benim hiç sabrım yok ama elde yıkamayı tercih eden var tabi.
60 çok değil mi yaa, onların pamuk teni giydiklerini kirletmeyecek bile anca ek gıdada leke çıkarıcıyla çıkmayanlar belkii. Vala yalan yok benim beynimde maksimum 40 derece

60 çok değil mi yaa, onların pamuk teni giydiklerini kirletmeyecek bile anca ek gıdada leke çıkarıcıyla çıkmayanlar belkii. Vala yalan yok benim beynimde maksimum 40 derece
Tecrübem hiç yok 40 derecede çıkar mı ki ? Dediğin gibi başlarda 40 olur sanırım, ek gıdaya geçişte 60

Dün lcw den aldım ama hamile kilodu değil extra yüksek bel 3 lü paket. Ben çok rahat ediyorum bunlarla kısa olanlar kesiyor sanki acıtıyor gibi geliyor. Pentide almıştım ama bu lcw kadar rahat değillerdi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…