2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
60 çok değil mi yaa, onların pamuk teni giydiklerini kirletmeyecek bile anca ek gıdada leke çıkarıcıyla çıkmayanlar belkii. Vala yalan yok benim beynimde maksimum 40 derece
O pamuk ten bir kaka yapsın atletine donuna kadar da görürsün 40 da mı yıkıyorsun 60 da mı tazyikli yapıyorlar bir kaç defa altını alırken bir zortlattı burnuma kadar kaka oldu düşün

Kızlar hamile külodu kullanan var mı?Yüksek bel olunca sanki rahatsız edecekmiş gibi geliyor. Rahat oluyor mu?
Ben kullaniyorum canım trendyoldan aldim ozkan marka xl cok rahat tavsiye ederim yokmus gibi ayni ama büyük beden al bence, kalite olarak penti ve baby mom daha iyidir ama muhtemelen ben bunlar daha uygun diye aldim bi 10 tane cok rahat ettim

Onlar kirli değil zaten 30 da yikayabilirsin. Zaten her defasında elde yıkamak mümkün değil ki, lohusayken bı de elde kusmuklu zıbın yikayamam valla cok sıcakta yikanmadigi sürece çekmez bence.
Ben makinede yıkamayı düşünüyorum.Elde tek tek yıkamak zor olur.Düşük ısı hassas ayarda yıkanabilir.
İlk 30 derecede yıkayacağım. Giydirip, kirlendikçe 60ta. Çekecektir mutlaka ama elde yıka yıka yürek dayanmaz Benim hiç sabrım yok ama elde yıkamayı tercih eden var tabi.
Ay kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bende hayatta elde yıkayamam valla. Giden gitsin kalan sağlar bizimdir napalım bi an dedim acaba herkes elde yıkıyor da bir ben mi makineye atmayi düşünüyorum, yalnız olmadığıma sevindim bu konuda insallah aldıklarımız kaliteli çıkar hiçbiri cekmez

O pamuk ten bir kaka yapsın atletine donuna kadar da görürsün 40 da mı yıkıyorsun 60 da mı tazyikli yapıyorlar bir kaç defa altını alırken bir zortlattı burnuma kadar kaka oldu düşün
Ay Allah affetsin bazen kendi kendime ben oğlumun ee lerini yerim diyordum şakasına ama sen nerdeyse gerçekten yiyecekmissin ahahahah nasıl basarmis firlarmayi bravo valla. Çişini yapsa anlarimda digerini yapmasi büyük başarı

Arkadaşlar birrşey sorucam eşimin elinde Bez vardı karşıdan geliyordu ayy nasıl korktuysam bi bağırdım ALLAH korusun bebişe olumsuz etkisi olmaz demi böyle başlarda yaşayıp hamileliği sağlıkla ilerleyen varmı hemen su içtim Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın Çok Aminnn

Kızlar kıyafet olarak ne giyiyırsunuz? Beni herşey sıkıyor. Burda havalar da soğudu baya büyük beden lastikli pantolonlar aldım ama yok yani belden sıkıyor rahat edemiyorum. Pijamalarım da öyle. Hm den hamile kotu aldım o da rahat gelmedi. Nereden ne almak lazım bilemedimm

Evet normaller alta doğru kıvrılmaya başladı.Rahatsa ben de alayım o zaman.Peki önerebileceğiniz marka var mı?
Bana sormamissiniz gerçi ama önerimi paylaşmak istedim :)Marks and spencerin full brief 5 li seti var . 5lisini indirimde 300 e alıp kenara koymuştum lazım olur diye geçenlerde denedim . Çok memnun kaldım . Tavsiye ederim herkese . Ben günde 4 5 kez çamaşır değiştiren biriyim o yüzden kendi bedenimden de almıştım bolca.

Bi bakayım dedim beli yüksek görünüyor ama hamile külodu gibi olur mu? Bi de şu an 5'li paketler 650, 730 gibi fiyatlara..

Günaydın kızlar. Detaylı ultrason için kim kaç haftalıkken gitti ve gidecek. Şehir hastanesine randevu buldum da 15 eylüle. Sata göre 20+6 ya da tam 21 haftalık oluyor o zaman gitsem bir sorun olmaz herhalde dimi? Almak isteyenler için şuan randevu var Süleyman Yalçında

Ben bir kac defa cok korktum arkadaslarim sagolsun esek sakasi yaptılar bi sıkıntı olmaz bence kötü düşünme canım sadece en fazla sen irkilince bagirinca oda irkilmistir ama saniyelik bisey yani oda bebise bisey olmaz merak etme

Ben de factodan aldığım hamile pantolonunu giyiyorum kot ve cok rahat tavsiye ederim ilk öğrendiğimden beri hep bunu giydim disarda deneyerek almanizi oneririm pantolonları

Günaydın canim bende 21+5 e aldim önümüzdeki hafta salı günü gideceğim inşallah güzel geçer 20-24 haftalar arasinda yapılıyor zaten detayli ultrason sıkıntı olmaz bence guzel zamana almissin

Günaydın canim bende 21+5 e aldim önümüzdeki hafta salı günü gideceğim inşallah güzel geçer 20-24 haftalar arasinda yapılıyor zaten detayli ultrason sıkıntı olmaz bence guzel zamana almissin
İnşallah canım çok güzel geçsin. Randevu bulamazsam Cerrahpaşaya giderim diye düşünüyordum orası çok çok uzak bana. şans eseri buldum. Evimin yanında hem orada takipteyim zaten.

Kizlar birde ultrasona girerken yememi onerdiginiz bebisleri kıpır kıpır eden gida önerisi istiyorum gecen sefer gittigimde doktorum 1 dakika anca gösterdi çıktım odadan basladim ağlamaya niye bu kadar az gosterdi diye. Hicbisey de anlamadım yani elini kolunu omurgasını falan gösterdi bas yapısına baktı bıraktı. Belki olmasi gereken budur ama ben biraz daha görmek istemistim sonucta koskoca bir ay bekliyorum adam bana 1 dakikayi çok görüyor detayli uzun olacagi icin guzelce yemek yeyip gideyim uyumasın hareket etsin istiyorum. Gecen sefer sabah 7 bucuk gibi kahvaltı yaptım randevum 11 gibiydi o saate kadar tekrar aciktim heralde pas vermedi oglum çok üzüldüm bu defa yol boyu biseyler mi yesem diye düşünüyorum. Siz ne yapiyorsunuz çikolata meyve suyu falan icsem sira beklerken yeterli olur mu

İnşallah canım çok güzel geçsin. Randevu bulamazsam Cerrahpaşaya giderim diye düşünüyordum orası çok çok uzak bana. şans eseri buldum. Evimin yanında hem orada takipteyim zaten.
Cok sevindim canim yakin yerde bulman cok iyi olmus hamilelikte uzun yola gitmek bu sıcakta baya zorluyor cunku insanı. İnşallah guzel haberlerimizi paylaşırız burada

Aminnn amann olmasın canımm senin arkadaşlarında bence çok iyi yapmamış sağolsunlar ALLAH tan bebişin sağlıklı bana yapsalar ben herhalde kriz geçiririm ALLAH sağlıkla kucaklarımıza aldımız günleri göstersin çok Aminnn

Benimki aç gittiğim zamanlarda da hareket ediyordu genellikle, ama ne yediğimden bağımsız tok olduğumda aşırı hareketli oluyor, hatta dursa da bacağını ölsem falan diyor doktor. Cinsiyete bakmak istediğinde bağdaş kurmuş oturuyordu git yemek ye gel dönsün dedi, bikaç saat sonra tok gittim beklerken hemşire yürü dedi bebek de daha hareketli olur. Velhasıl benim anladığım tok olduğumuzda ve biz hareketli olduğumuzda bebiş uyarılıyor ve hareket ediyor.

Ayyy hiç başıma gelmedi bak bu olay haklısın çamaşır suyuna bassan anca herhalde

ya ben var ya kumar oynadım. Her konuda acayip sakin büyüyen bi bebeğim oldu. Beni neler bekliyor inanın bilmiyorum

Çok sevindim canım gözün aydın. Yüzünü falan gösterdi mi nasıl bir duygu bide seyi merak ediyorum acaba kaç gram oldular boy kilo falan artik baya buyumuslerdir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…