- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Ben de hala almadım park yatak, iki ölçütüm var benim de tercihimi yaparken, sallanır olması ve anne yanına uygun olması. İnternette bı kaç marka ve model ekledim ama park yatakta neye bakmak lazım hiç bilmiyorum hepsi aynı kalite ve aynı model gibi geliyor banaKizlar birde bana park yatak önerisinde bulunabilir misiniz neleri aldınız, sallanma özelliği olan bi park yatak istiyorum
İdrar rengi git gide aciliyor, sadece sabah ilk idrar biraz daha koyu oluyor. Ama test yaptığın ilk günlerdeki kadar koyu olmasını bekleme. Zaten çok su içince idrarın rengi de çok açık oluyor, bı de normalden daha fazla idrara çıkma oluyor ilk haftalar. Renk bekledikçe koyulaşır malum, sık idrarda açık renk olur. O yüzden rengine takılma. Normal yani. Lekelenme kanama şiddetli sancı olmadığı sürece içini ferah tut.Arkadaşlar bebeğim tedavi ile oldu şuan gebe kaldım Çok ŞÜKÜR ama gebeliğin ilk haftalarında sabahları idrarım koyuydu şuan daha açık geliyor bana yani şöyle ilklerde gece su içmiyordum şuan mecbur içiyorum 1 gibi ilacım var 10 gündür ve beyaz serum tedavisi aldım en son dün ve ondan iki hafta önce etkilermi bilmiorum kafama takıldı hcg değerim iyiydi artışıda hatta gittim keseyi bebeğin oluşum aşamasını gördüm ama kafama bu takıldı varmı aydınlatabilecek arkadaş
8 sene evvel prego almıştım jokerden. Çokk memnun kalmıştım. Yıllarca salladım çocukları daha da sapasaglamdı. Eşim vermiş ama birineKizlar birde bana park yatak önerisinde bulunabilir misiniz neleri aldınız, sallanma özelliği olan bi park yatak istiyorum
Anladım canımm teşekkür ederimİdrar rengi git gide aciliyor, sadece sabah ilk idrar biraz daha koyu oluyor. Ama test yaptığın ilk günlerdeki kadar koyu olmasını bekleme. Zaten çok su içince idrarın rengi de çok açık oluyor, bı de normalden daha fazla idrara çıkma oluyor ilk haftalar. Renk bekledikçe koyulaşır malum, sık idrarda açık renk olur. O yüzden rengine takılma. Normal yani. Lekelenme kanama şiddetli sancı olmadığı sürece içini ferah tut.
Canım ben 17. Haftada başladım. Kullanmama rağmen kanımda demirimde gün geçtikçe düşüyorKızlar demir hapı verdi mi doktorunuz? Hepiniz kullanıyor musunuz?
Bana 16.hafta baslatti doktor ve son tahlilimde demir depoların çok iyi demişti. Solgarin gentle iron demir halini kullaniyorumKızlar demir hapı verdi mi doktorunuz? Hepiniz kullanıyor musunuz?
3 gebeliğimde de vermedi doktorum ama kan değerlerim iyiydi belki ondandırKızlar demir hapı verdi mi doktorunuz? Hepiniz kullanıyor musunuz?
Evet canım bana da yeni başlattı. Ama bu çok mide bulandırıyor, onu nasıl geçirebilirizKızlar demir hapı verdi mi doktorunuz? Hepiniz kullanıyor musunuz?
Umarım çıkar güzelim benim 20. Haftada yukarı çıkmıştıEn iyisi aslında canım benim en son 21. haftada hala 2.5 cm yakındı rahime. Çıkma olasılığı var mı sence haftaya detaylı ultrasonda 2. kontrolüm olacak. Evet ilişkiyi kestik artık bebeğin sağlığı her şeyden önemli. Çalışıyorum ve iş yerine gidip gelmeye başladım tatilim bitti. Otursam da olur mu her zaman yatmak mı gerek? Bir de sizin kaçıncı haftada yukarı çıktı?
Mide bulandirmayan bi tek solgar galiba ben çok memnunum. Digerleriyle mide sorunu yasayanlara da solgar onerilmis genelde istersen bir sor doktorunaEvet canım bana da yeni başlattı. Ama bu çok mide bulandırıyor, onu nasıl geçirebiliriz
Ben Ferrum kullanıyorum hiçbir sorun da yaşamadım mide ile alakaliEvet canım bana da yeni başlattı. Ama bu çok mide bulandırıyor, onu nasıl geçirebiliriz
Merhaba, dikiş atıldığında mı 26 mm idi, atıldıktan sonra mı o mm e ulaştı.
Yani kaç mm iken dikiş attılar
Aynen en hayırlısı buymuş demek ki bizler için. Sağlıkla gelinler minikler. Evet ben de erkek bebeğe daha iyi bakarım diye sanırım erkek bekledim. Şalgam suyu çok ekşidir nasıl içtin?Büyük oğlumda turşu yemiş mıydım unuttum ama onda ne bulursam yiyordum zaten kesin yemisimdirbu bebeğimde tursu yedim baya hatta şalgam hiç sevmem şalgam bile içtim ben de kız bebeklerini çok severim, ilki oğlan olunca ikinciyi gönlümden kız geçirmiştim ama kız annesi nasıl olunur bilmediğimden sanki hep erkek çocuk bakabilirmisim gibi düşünüyordum ona alışkın olunca. Sağlıkla gelsinler Allah herkes için en hayırlı olanı veriyor.
Ben Feramat kullanıyorum.Kapsül şeklinde hiç mide bulandırmıyor.Evet canım bana da yeni başlattı. Ama bu çok mide bulandırıyor, onu nasıl geçirebiliriz
Canım biz pastane sahibiyiz. Bana sor kaç defa yedin diye sayılıdır yemişliğim. Hamile değilken bile mide yanmasına sebep oluyor. Ne kadar kaliteli yağ kullanırsak kullanalım ağır oluyor ev de yapılan poğaçaya göre ve mide yanmasına sebep oluyor. Özellikle hamilelik dönemlerinde pastane poğaça/böreğinden uzak durmalısın midesi hassas olmayana dokunmuyor ama midesi hassas olanı mahvediyor bizzat yaşıyorum. Sıcak ekmekte öyle mesela. Hemen mideme oturur ve yanma/bulantı yapar sonrasında. O yüzden hani herkesin şu hayal ettiği gelsin pastalar poğaçalar gitsin börekler kurabiyeler olayı maalesef bende ofsaytKizlar bugun sağlık ocağında kan vermeye gittim ayda bir kan veriyorum demir vs ve tiroid degerlerime bakilmasi icin. Tabi ac gitmem gerekti bende sonrasında ise gidecegim icin pastaneden poğaça aldım iki tane onlari yedim birazda sıcaktı. Ay nasil bir mide yanmasi oldu sonrasında anlatamam siz bu tarz seyleri yiyebiliyor musunuz. Acaba dedim pogacadan mi oldu yoksa artik 5. Aya girdik diye genel bi mide yanmasi sorunum mu basladi inşallah pogacadan olan biseydir çünkü cok zor durdum ilac icmemek icin o kadar yaniyordu. Simdiye kadar böyle bişey yasamamistim ne gebelik öncesinde ne de gebelikte
Daha bugün başladım canım ben öncesinde kullanmıyordum. 21. HaftamdayımKızlar demir hapı verdi mi doktorunuz? Hepiniz kullanıyor musunuz?
Eğer senin için iğne yaptırmak zor olmayacaksa, en kısa ve etkili yolu doğrudan vurdurman olur. Kızımda hap içmekten midem bulanmıştı ve depolarım dolmuyordu bi türlü 2 kutu iğne yazdı doktor akşamdan akşama oluyordum 15 gün sonra fullenmişti depolarCanım ben 17. Haftada başladım. Kullanmama rağmen kanımda demirimde gün geçtikçe düşüyorvücut 6ayda depoluyormuş. Kan 10un altına düşünce de sabah akşama geçelim dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?