2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Evet aynen hdl de yüksek cikmis gercekten, ben zeytinyağı kullaniyorum yemeklerde ama yinede hormonlar falan birşey etkiliyor demekki

Yaptirmayi düşünüyorum canim ama bir yandan korkuyorum su da icmemek gerekiyormus sanirim ben gece defalarca kalkip su iciyorum sabah gozumu acar acmaz su iciyorum hic su icmeden sekerli bi icecegi icersem kusma ihtimalim yüksek gibi gazoz gibi tadi demişler hep, ben gazozu normalde de icemem hic midem bulanir cok sekerli diye. Nasil gececek bende bilmiyorum o yuzden

Aynen iste 1.5 falandi kullanmadan kullandım 2 kusur olmus kullandigim dozu arttirir muhtemelwn doktorun sali gunu ayrintilida söyleyeceğim bunu
Ben de ilaca başlamadan önce 1.83müş daha tahlil yapmadım. Değer aralığı zaten az ama, çok takma kafana canım, baksana iyi artmış. Kullandıkça artar daha da

Selam. Kaç haftalıkken başladı? Ben daha hissedemiyorum. Bir ara böyle kayma gibi bişi oldu da birkaç kere daha küçüktü 14-15 te falan. Şuan 18 haftalık
Merhaba, ben 17. haftanın sonlarına doğru hissetmeye başladım daha öncekiler olduysa da anlamadım sanırım. Pıt pıt atma oluyor ama içten oluyor rahimden, göremiyorsunuz hemen dışarıdan. 21. haftada dışarıdan da görmeye başladım daha güçlü vurmaya başladı.

En iyisi aslında canım benim en son 21. haftada hala 2.5 cm yakındı rahime. Çıkma olasılığı var mı sence haftaya detaylı ultrasonda 2. kontrolüm olacak. Evet ilişkiyi kestik artık bebeğin sağlığı her şeyden önemli. Çalışıyorum ve iş yerine gidip gelmeye başladım tatilim bitti. Otursam da olur mu her zaman yatmak mı gerek? Bir de sizin kaçıncı haftada yukarı çıktı?

Büyük oğlumda turşu yemiş mıydım unuttum ama onda ne bulursam yiyordum zaten kesin yemisimdir bu bebeğimde tursu yedim baya hatta şalgam hiç sevmem şalgam bile içtim ben de kız bebeklerini çok severim, ilki oğlan olunca ikinciyi gönlümden kız geçirmiştim ama kız annesi nasıl olunur bilmediğimden sanki hep erkek çocuk bakabilirmisim gibi düşünüyordum ona alışkın olunca. Sağlıkla gelsinler Allah herkes için en hayırlı olanı veriyor.

Gece 12 den sabah yüklemeyi yaptirdigin zamana kadar yasak su, ben sabah 8 de yaptırmıştım çok zor olmamıştı. Evet midesi bulanan çok insan oluyor, üniversite hastanesinde tüm anne adayları aynı anda içiyor sabah 8 de, saat ilerledikçe şeker etkilenmesin diye, kimi öğürdü, kimi yarıda bıraktı kimi benim gibi bı dikişte içti gazoz değil de daha çok baklava şerbeti gibi geldi bana. O an başka bişey düşünüp icebilirsin dicem de nasıl olacak onu da bilmiyorum. Tek seferde ya da en fazla iki part halinde icmemizi istiyorlar. Yudum yudum izin vermiyorlar. Zaten yudum yudum olsa daha çok öğütür.

Kızlar hamile pantolonu sipariş etmiştim, fiyatı da çok uygundu ne gelecek acaba diye merak ettim harika bı pantolon geldi, hamile kotları bana aşırı rahatsız geliyor sürekli dusecekmis gibi aşağı çekiyor, beli her an kendini salacakmis gibi hissediyorum ama bu pantolon öyle değil, streç, pantolon tayt arası ama cepli olduğu icin pantolon formunda, yalnız bu havalara uygun değil kalın baya, ben okulda giymek için aldım. Uygun fiyatlı bişey alayım derseniz tavsiye ederim. 163, 67 kiloyum 40 beden aldım ama 44 bile alsam iyi olurmuş, çok esnek ve sarıyor bedeni. Çok pahalı kotlar da var ama ben başka çocuk dusunmedigim için okulda bı kaç ay giymelik olsun dedim, beklentimin üstünde kalitede geldi.

Eklentiler

• IMG20230901155338.webp
    135 KB · Görüntüleme: 75
teşekkür ederiiz baya iyi duruyor hakkaten ve düz tayt parası. ben 2 aydır elbise dışında anca penye şort giyebiliyorum evde filan, şu an bacağımı saran bi şey hayal edemiyorum ama kışın süper olur. doğumdan sonra bile. bi de bu kış da sert geçecek diyorlar

Her hastanenin iceceği farklı oluyor diyorlar. Benim önceki hamileliğimde içtığimin tadı cokk kötüydü. O kadar zorlanarak içtim ki. Eşime bu hamilelikte şu ana kadar beni en çok zorlayan bu oldu demiştim. Benim de açlık şekerim düşük çıkmıştı. O yüzden yaptiralım dedi doktor. Yoksa yaptırmayacaktim. Bu sefer yaptırmak istemiyorum şeker yüklemesi. Bakalım doktor ne diyecek.

Ben de sadece elbise ve şortla durabiliyorum, geçen ince tayt giydim hamile tayti ay yok duramam ben bununla deyip çıkardım, bu aldığım pantolon baya kalın tok bı kumaş anca eylül ekimden sonra giyilir. Kışın da elbise ile usutup enfeksiyon olmayim diye pantolon ve tayt düşündüm. Aynen dediğin gibi doğumdan sonra da giyilir lohusalık döneminde karın tamamen inene kadar.

Bunu bilmiyordum, bize hastane vermemişti eczaneden kendimiz almıştık, bana içimi çok kolay gelmişti, hangi eczaneden hangi markayı alıp gitmiştim acaba, bilsem yine aynısını alırım. Kasım aralik annelerine sormak lazım onlara bizden önce yapilacak yükleme, hangi markada kolay içiliyor diye.

Aynısını oğlumda almıştım baya kullanışlı cikti, güle güle kullan

Yaa mantıklı aslında. Güzel olan bı markayı alıp gideriz.

Kızlar bir de emzirme sütyeni tavsiyesi isteyeceğim. Ben almıştım zamanında acayip dandik çıktı hep evde olunca da dert etmemiştim. Emzirme atleti de almıştım gerçi onlar iyi olmuştu tek parça.
H&m beğeniliyor baya ama şu an kendime bi şey alıyor olduğumdan pahalı geldi

Ben de ilaca başlamadan önce 1.83müş daha tahlil yapmadım. Değer aralığı zaten az ama, çok takma kafana canım, baksana iyi artmış. Kullandıkça artar daha da
Aslında deger cok önemli degil ama benim bel agrim bacak ağrım falan oluyor bunlar ya magnezyum eksikliginden yada çalıştığım icin dinlenemedigimden oluyor tam bilemiyorum bende sebebini. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu süreçleri
Bende doktoruma soracağım salı günü ne diyecek bilmiyorum ama bence yapalım diyecektir, nasil dayancam acaba diye düşünüyorum valla
Sabah 8de burada doktor bulabilmem imkansız ya kesin 10 gibi ilk kani alırlar ben baya ac kalirim gibi burada. Ayy serbet gibiyse daha fena ya keske ac olmak gerekmese bu test icin ne kadar sacma. Acligi gectim su niye yasak hiç anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…