- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Evet aynen hdl de yüksek cikmis gercekten, ben zeytinyağı kullaniyorum yemeklerde ama yinede hormonlar falan birşey etkiliyor demekkiHdl ve trigliseride de bakıyorlar genelde . Hdl de normal sınırın ustunde çıkarmış gebelerde. Doktor öyle söylemişti . Yemeklere kullanılan ayçiçek yağı ve tuketilen aycekirdeği de kolesterol yapabiliyor . Bence sizinki dönemsel de olabilir .
Yaptirmayi düşünüyorum canim ama bir yandan korkuyorum su da icmemek gerekiyormus sanirim ben gece defalarca kalkip su iciyorum sabah gozumu acar acmaz su iciyorum hic su icmeden sekerli bi icecegi icersem kusma ihtimalim yüksek gibiAçlık şekeri düşük olup şeker yuklemesinde yüksek çıkan hiç duymadım. Genelde açlık şekeri de yüksek oluyor gebelik şekeri olanlarda ama yine de nasılsa düşük deyip savsaklamamak lazım. Zaten az kaldı şeker yuklemesine de, yaptıracak misin sen
Ben de ilaca başlamadan önce 1.83müş daha tahlil yapmadım. Değer aralığı zaten az ama, çok takma kafana canım, baksana iyi artmış. Kullandıkça artar daha daAynen iste 1.5 falandi kullanmadan kullandım 2 kusur olmus kullandigim dozu arttirir muhtemelwn doktorun sali gunu ayrintilida söyleyeceğim bunu
ay eveett tamamen hurafe :))Ye ekşiyi doğur ayşeyi suya düştü. Turşu yiyenlerin yüzde 70 i oğlan doğurur
Kaybettim kızımda da hep turşu yerdim, fena ters köşe yaptı beni bu küçük adamımTurşunun marifeti. Meleğin için üzüldüm.Başın sağolsun.
Merhaba, ben 17. haftanın sonlarına doğru hissetmeye başladım daha öncekiler olduysa da anlamadım sanırım. Pıt pıt atma oluyor ama içten oluyor rahimden, göremiyorsunuz hemen dışarıdan. 21. haftada dışarıdan da görmeye başladım daha güçlü vurmaya başladı.Selam. Kaç haftalıkken başladı? Ben daha hissedemiyorum. Bir ara böyle kayma gibi bişi oldu da birkaç kere daha küçüktü 14-15 te falan. Şuan 18 haftalık
En iyisi aslında canım benim en son 21. haftada hala 2.5 cm yakındı rahime. Çıkma olasılığı var mı sence haftaya detaylı ultrasonda 2. kontrolüm olacak. Evet ilişkiyi kestik artık bebeğin sağlığı her şeyden önemli. Çalışıyorum ve iş yerine gidip gelmeye başladım tatilim bitti. Otursam da olur mu her zaman yatmak mı gerek? Bir de sizin kaçıncı haftada yukarı çıktı?Geçmiş olsun canım benim plasentam aşağıda olduğu için kanamam oluyordu. 20. Haftadan sonra plasenta hala aşağıda ise plasenta previa deniyor ve ufak ufak lekelenmeler devam ediyormuşbenim plasentam yukarı çıktığı için plasenta previa riskim kalmadı ve kanamam geçti. Çok dikkat et yerinden kalkmamaya çalış ve asla ilişki yok benim rahim açıklığımın küçülmesine rağmen ilişki hala yasak
Büyük oğlumda turşu yemiş mıydım unuttum ama onda ne bulursam yiyordum zaten kesin yemisimdirTatlı vücudunun ihtiyacı olmuştur hoşuna gitmiştir ama ben turşunun arkasındayım yine hepsi değil ama yüzde 70 olasılıkla turşu yiyen erkek doğurur. Keşke bilimsel olarak ta araştırsalar hahaha (bilim adamlarının işi gücü yok turşu yiyen hamileleri inceleyecekler) yine de en doğrusunu doktorlar söyler de.Ne güzel oğluna sağsalim kavuş kuzum.
Erkek çocuklarını çok severim ya ben. Oğlum olduğundan olsa gerek şuan düşünüyorum kız bebeğine nasıl bakılır hiç bilmiyorum. İçten içe hep oğlan olur diye düşündüm nift sonucuma kız olacağını öğrendik. Ama eşime sorsan hep oğlan dedi ben kız dedim ilk günden beri. Eşim hayal kırıklığına uğramamak için oğlan dedi sanırım. Hayırlısı bakalım. öğreneceğiz.
Gece 12 den sabah yüklemeyi yaptirdigin zamana kadar yasak su, ben sabah 8 de yaptırmıştım çok zor olmamıştı. Evet midesi bulanan çok insan oluyor, üniversite hastanesinde tüm anne adayları aynı anda içiyor sabah 8 de, saat ilerledikçe şeker etkilenmesin diye, kimi öğürdü, kimi yarıda bıraktı kimi benim gibi bı dikişte içtiYaptirmayi düşünüyorum canim ama bir yandan korkuyorum su da icmemek gerekiyormus sanirim ben gece defalarca kalkip su iciyorum sabah gozumu acar acmaz su iciyorum hic su icmeden sekerli bi icecegi icersem kusma ihtimalim yüksek gibigazoz gibi tadi demişler hep, ben gazozu normalde de icemem hic midem bulanir cok sekerli diye. Nasil gececek bende bilmiyorum o yuzden
teşekkür ederiiz baya iyi duruyor hakkaten ve düz tayt parası. ben 2 aydır elbise dışında anca penye şort giyebiliyorum evde filan, şu an bacağımı saran bi şey hayal edemiyorumKızlar hamile pantolonu sipariş etmiştim, fiyatı da çok uygundu ne gelecek acaba diye merak ettim harika bı pantolon geldi, hamile kotları bana aşırı rahatsız geliyor sürekli dusecekmis gibi aşağı çekiyor, beli her an kendini salacakmis gibi hissediyorum ama bu pantolon öyle değil, streç, pantolon tayt arası ama cepli olduğu icin pantolon formunda, yalnız bu havalara uygun değil kalın baya, ben okulda giymek için aldım. Uygun fiyatlı bişey alayım derseniz tavsiye ederim. 163, 67 kiloyum 40 beden aldım ama 44 bile alsam iyi olurmuş, çok esnek ve sarıyor bedeni. Çok pahalı kotlar da var ama ben başka çocuk dusunmedigim için okulda bı kaç ay giymelik olsun dedim, beklentimin üstünde kalitede geldi.
Her hastanenin iceceği farklı oluyor diyorlar. Benim önceki hamileliğimde içtığimin tadı cokk kötüydü. O kadar zorlanarak içtim ki. Eşime bu hamilelikte şu ana kadar beni en çok zorlayan bu oldu demiştim. Benim de açlık şekerim düşük çıkmıştı. O yüzden yaptiralım dedi doktor. Yoksa yaptırmayacaktim. Bu sefer yaptırmak istemiyorum şeker yüklemesi. Bakalım doktor ne diyecek.Yaptirmayi düşünüyorum canim ama bir yandan korkuyorum su da icmemek gerekiyormus sanirim ben gece defalarca kalkip su iciyorum sabah gozumu acar acmaz su iciyorum hic su icmeden sekerli bi icecegi icersem kusma ihtimalim yüksek gibigazoz gibi tadi demişler hep, ben gazozu normalde de icemem hic midem bulanir cok sekerli diye. Nasil gececek bende bilmiyorum o yuzden
Ben de sadece elbise ve şortla durabiliyorum, geçen ince tayt giydim hamile tayti ay yok duramam ben bununla deyip çıkardım, bu aldığım pantolon baya kalın tok bı kumaş anca eylül ekimden sonra giyilir. Kışın da elbise ile usutup enfeksiyon olmayim diye pantolon ve tayt düşündüm. Aynen dediğin gibi doğumdan sonra da giyilir lohusalık döneminde karın tamamen inene kadar.teşekkür ederiiz baya iyi duruyor hakkaten ve düz tayt parası. ben 2 aydır elbise dışında anca penye şort giyebiliyorum evde filan, şu an bacağımı saran bi şey hayal edemiyorumama kışın süper olur. doğumdan sonra bile. bi de bu kış da sert geçecek diyorlar
Bunu bilmiyordum, bize hastane vermemişti eczaneden kendimiz almıştık, bana içimi çok kolay gelmişti, hangi eczaneden hangi markayı alıp gitmiştim acaba, bilsem yine aynısını alırım. Kasım aralik annelerine sormak lazım onlara bizden önce yapilacak yükleme, hangi markada kolay içiliyor diye.Her hastanenin iceceği farklı oluyor diyorlar. Benim önceki hamileliğimde içtığimin tadı cokk kötüydü. O kadar zorlanarak içtim ki. Eşime bu hamilelikte şu ana kadar beni en çok zorlayan bu oldu demiştim. Benim de açlık şekerim düşük çıkmıştı. O yüzden yaptiralım dedi doktor. Yoksa yaptırmayacaktim. Bu sefer yaptırmak istemiyorum şeker yüklemesi. Bakalım doktor ne diyecek.
Aynısını oğlumda almıştım baya kullanışlı cikti, güle güle kullanKızlar hamile pantolonu sipariş etmiştim, fiyatı da çok uygundu ne gelecek acaba diye merak ettim harika bı pantolon geldi, hamile kotları bana aşırı rahatsız geliyor sürekli dusecekmis gibi aşağı çekiyor, beli her an kendini salacakmis gibi hissediyorum ama bu pantolon öyle değil, streç, pantolon tayt arası ama cepli olduğu icin pantolon formunda, yalnız bu havalara uygun değil kalın baya, ben okulda giymek için aldım. Uygun fiyatlı bişey alayım derseniz tavsiye ederim. 163, 67 kiloyum 40 beden aldım ama 44 bile alsam iyi olurmuş, çok esnek ve sarıyor bedeni. Çok pahalı kotlar da var ama ben başka çocuk dusunmedigim için okulda bı kaç ay giymelik olsun dedim, beklentimin üstünde kalitede geldi.
Teşekkür ederimAynısını oğlumda almıştım baya kullanışlı cikti, güle güle kullan
Yaa mantıklı aslında. Güzel olan bı markayı alıp gideriz.Bunu bilmiyordum, bize hastane vermemişti eczaneden kendimiz almıştık, bana içimi çok kolay gelmişti, hangi eczaneden hangi markayı alıp gitmiştim acaba, bilsem yine aynısını alırım. Kasım aralik annelerine sormak lazım onlara bizden önce yapilacak yükleme, hangi markada kolay içiliyor diye.
Aslında deger cok önemli degil ama benim bel agrim bacak ağrım falan oluyor bunlar ya magnezyum eksikliginden yada çalıştığım icin dinlenemedigimden oluyor tam bilemiyorum bende sebebini. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu süreçleriBen de ilaca başlamadan önce 1.83müş daha tahlil yapmadım. Değer aralığı zaten az ama, çok takma kafana canım, baksana iyi artmış. Kullandıkça artar daha da
Bende doktoruma soracağım salı günü ne diyecek bilmiyorum ama bence yapalım diyecektir, nasil dayancam acaba diye düşünüyorum vallaHer hastanenin iceceği farklı oluyor diyorlar. Benim önceki hamileliğimde içtığimin tadı cokk kötüydü. O kadar zorlanarak içtim ki. Eşime bu hamilelikte şu ana kadar beni en çok zorlayan bu oldu demiştim. Benim de açlık şekerim düşük çıkmıştı. O yüzden yaptiralım dedi doktor. Yoksa yaptırmayacaktim. Bu sefer yaptırmak istemiyorum şeker yüklemesi. Bakalım doktor ne diyecek.
Sabah 8de burada doktor bulabilmem imkansız ya kesin 10 gibi ilk kani alırlar ben baya ac kalirim gibi burada. Ayy serbet gibiyse daha fena ya keske ac olmak gerekmese bu test icin ne kadar sacma. Acligi gectim su niye yasak hiç anlamıyorumGece 12 den sabah yüklemeyi yaptirdigin zamana kadar yasak su, ben sabah 8 de yaptırmıştım çok zor olmamıştı. Evet midesi bulanan çok insan oluyor, üniversite hastanesinde tüm anne adayları aynı anda içiyor sabah 8 de, saat ilerledikçe şeker etkilenmesin diye, kimi öğürdü, kimi yarıda bıraktı kimi benim gibi bı dikişte içtigazoz değil de daha çok baklava şerbeti gibi geldi bana. O an başka bişey düşünüp icebilirsin dicem de nasıl olacak onu da bilmiyorum. Tek seferde ya da en fazla iki part halinde icmemizi istiyorlar. Yudum yudum izin vermiyorlar. Zaten yudum yudum olsa daha çok öğütür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?