2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ben kumaşçilardan kestirip almıştım. Kenarlarını kendim diktim. Kenarları katlayabilirseniz kumaşçilarda çok çeşit oluyor

outletmuslin Profil sayfası & Dolap.com muslinlerimi burdan aldim hem 4 kat hemde fazlasıyla büyük fiyatı da çok uygun geliyo kuponla alındığın da hele daha uygun olmuş oluyor çok memnunum ben

Kızlar detaylı ultrasondan çıktım şimdi doktorum bir sıkıntı olmadıgını söyledi plasenta içinde rahim ağzını kapatmıyor haftan ilerledikçe daha da yukarı çıkar dedi. Ben rahimde ağrı hissettigimi yatakta sağdan sola dönerken ağrım oldugunu söyledim rahim ağzına da bi bakalım vajinal ultrason ile dedi. Normalde hiç canım yanmazdı ama bu defa ağrım oldu biraz kendimi kastıgım içinde olmuş olabilir bilmiyorum. Rahim ağzı uzunluğu 38 mm dedi bir sıkıntı yokmuş o konuda her ihtimale karşı bakmış olduk. Kalpte küçük bi parlaklık var ama muhtemelen o kendiliğinden düzelir dedi, perinatoloji görmesine gerek yok zaten şu aşamada yapacak bişeyde yok doğumdan sonra eko çektirirsin bebeğe dedi. Birde ben ağrım oldugunu söylediğim için progestan verdi 200 mg ama ben bunu nasıl kullanıcam hap gibi görünüyor ama sanki eskiden grupta fitil olarak kullanan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum bilen bana yardımvı olabilir mi

Bende bugün perinatoloji bölümüne gittim detaylı için.Kalple ilgili parlaklık olayını bana da söylediler.Ama bu bebek kalp hastasi demek degil dedi dr.Down sendromu icinde baska belirtilerin olmasi gerekir dedi.22Eylüle tekrar randevu verdiler.Diger hersey normal hatta ben 20+3 haftalik gebeyim.bebegin çoğu yeri 21+1ciktı.407gr dedi iri bir bebekmis bu sorun mu dedim ama hayır size benzemiş olabilir dedi.esim 1.80 ben 1.73üm ve 4kg doğmuşum bende.Kalp olayını kendi doktoruma söyledim o da sorun olmadığını 2hafta sonra kaybolabilecegini yada doğduktan sonra muayene de anlasilacagini söyledi.bende çok kafama takmadım.Bu şekilde olup sağlıklı doğan bir sürü bebek var çünkü.Herseyin hayırlısı.

O sırada bebeğine her gün sefo dinleten ben

Öncelikle sağlıkla bebeginizi kucagina almayi nasip etsin Allahim.Ben kullandım vajinal olarak, kanamam oldugu icin yeni gebe oldugum zamanlarda.normal yutmadim dr vajinal kullan demisti.ictigin zaman yan etkisi çok oluyormuş.gece yatarken kullaniyordum çünkü sabah bir kısmı çamaşıra akmış oluyor ama merak etme yine de etki ediyor fazlası cikiyor dışarı.benim deneyimim bu şekilde.benim sorunuma iyi gelmişti iyi bir ilaç zaten.

Canım hadi gözün aydın, kalpte parlaklık çok sık görülüyor endişe etme hatta bir arkadaşımız daha yazmış gruptan bugün. Progestanı ağızdan alma sakın mahvediyormuş, fitil olarak kullanabilirsin.

Progestan zaten yumuşak bi kapsül şeklinde, hafif bi ıslatarak vajenin içine doğru gittiği kadar iterek yerleştirebilisiniz. Hap olarak da alabilirsiniz ancak ağızdan alındığında yan etkileri daha fazla oluyor. Fitil olarak alındığında sadece rahim bölgesinde denildiği için yan etki çok çok az oluyor.

Rahim bölgesinde emildiği için yazmak istemiştim. Fitili yerleştirdikten sonra bikaç dakika yürürseniz daha iyi yerleşiyor ve emilim daha iyi oluyor. Bi de birkaç saat sonra akıyor, tedirgin olmayın ilacın fazlası atılıyor.

Rahim bölgesinde emildiği için yazmak istemiştim. Fitili yerleştirdikten sonra bikaç dakika yürürseniz daha iyi yerleşiyor ve emilim daha iyi oluyor. Bi de birkaç saat sonra akıyor, tedirgin olmayın ilacın fazlası atılıyor.

Teşekkür ederim canım bende vajinal olarak kullanmayı deneyeyim o zaman Çok sağol canım zaten fetal dna yaptırmıştım öncesinde o yüzden rahatım genelde kendiliğinden düzeliyormuş Allah başka sağlık sorunu vermesin bebişlerimize hepsi iyi olsunlar bende fitil olarak almayı düşünüyorum ağızdan bulantı kusma vs yan etkiler yazıyor dayanamam ben o kadar belirtiye Çok sağol canım tavsiyelerin için

Demek ki sürekli karşılaşılan bir durum.İnternette de son aylarda kaybolduğu yazıyor.Ben de doktoruma söylediğimde hiç önemsemedi ondan hiçbir şey olmaz dedi.Benim bebeğimin de gelişimi önde maşallah.22+1'de gittik 550gr. 28cm boy.Doktor biraz tombik bir bebek dedi. Hayırlisiyla sağlıkla gelsinler inşallah.

Plesanta konusunda endişeliydin bir sıkıntı çıkmamasına sevindim canım.Ben progesteron kullanmıştım.Birkac kez yutarak kullandım çok fena baş dönmesi yaptı.Sonra doktorum vajinal kullanmanın daha etkili olacağını söyledi.Fitili yerlestirdikten sonra yarım saat kadar uzaniyordum.

Ağrılar artık çok normal su haftalarda 250 300 gram civarı lar ve hızla büyüyorlar 2 ay içinde 1 kg olucaklar, genelde vajinal alınıyor bu şekilde yan etkisi de olmuyor

Ağrılar artık çok normal su haftalarda 250 300 gram civarı lar ve hızla büyüyorlar 2 ay içinde 1 kg olucaklar, genelde vajinal alınıyor bu şekilde yan etkisi de olmuyor
Aynen canım bir süre kullanayım inşallah faydasını görürüm birde magnezyumum düşük ikisinden biri fayda eder inşallah baya ağrım oluyo çünkü sağa sola dönerken yatakta yada arabaya binerken bacağımı atıyorum ya mesala o harekette ağrı oluyor

Çok sağol canım bende öyle kullanmayı düşünüyorum bakalım inşallah becerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…