2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Buz koymanı tavsiye ediyorum. Nemli güzel bir beze sar o şekilde koy

Merhabalar, sağlık ocağı 16.haftada çağırdı doktorum ilk doz 20 haftada dedi, ben doktorumu dinledim. Eğer doktorunuz onay verdiyse yapabilirsiniz

Taşınmak zor hamileyken daha da zor canım.Rabbim kolaylık versin.İlk gebeligimde taşınmıştık.Annemler yardıma gelmişti ama yine de yorucu olmuştu.
Göründüğünden daha da zor geldi canım ya sorma. Benim de annemler yardım ediyor sağolsunlar. Ama yine de heryerim ağrıyor belim bacaklarım mahvoldum. Bebiş de yoruluyor gibi geliyor ben hareket ettikçe

Göründüğünden daha da zor geldi canım ya sorma. Benim de annemler yardım ediyor sağolsunlar. Ama yine de heryerim ağrıyor belim bacaklarım mahvoldum. Bebiş de yoruluyor gibi geliyor ben hareket ettikçe
Yaa kolay gelsin canım yeni evinizde sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün bebişinizi inşallah Rabbim kolaylık versin. Ağır bişey kaldırmamaya çalış aşırı yorma kendini

Park sorunu zaten çok kötü bir halde maalesef. 3 günlugune eşimin abisi ve ailesi geldi. Kapalı çarşıya götürelim dedik .Cemberlitasta otopark bulmak çok zor oldu. 3 saate 200 lira verdik Oralara arabayla gitmek en zor iş. Siz alışverişe mi gittiniz bebek için ?

Son düzenleme:
Bende yenidoğan almadim zeylanddan hiç . Hep ileri dönem şeyler aldık fiyatlar uygun gelmişti. 10lu seti kayinvalideme bıraktım birşey almak istediği için . Sonra senin annen almış bana neden aldırmadin demesin die

Ben 21 deydim galiba ama bir hafta gecikmeli gittim canım

Benim teyzem hemşire onla konuştuğumuzda, yıllar önce 11. Hafta itibariyle yapıyorduk ama düşük vs olduğunda hep aşıdan biliyorlardı sağlık ocağını basmaya bile geliyorlardı sizin yüzünüzden oldu diye falan dedi, daha sonra sağlık bakanlığı bebek hareketlerinin net hissedildiği zaman yapılmaya başlansın diye ileri haftalara almış aşı tarihini

İşlerim vardı orada, gitmisken mahmutpasaya ve havuzlu hana bakayim demiştim, oğlumda havuzlu handan toplu alışveriş yapmıştım daha uyguna gelmişti, ama şuan internet fiyatlari Eminönü esnafından daha uygun

Bizde yeğenime havuzlu handan alisveris yapmıştık .Gayet uygundu gibi kalmış aklimda .Tabi yıllar önce . Artık değilmiş demek ki :) İnternet alisverisinde de çok iyi değilim . Mağazada gidip görüp internetten de alabilirim. Neyse bir şekilde hallolur . Daha çok zaman var diye düşünüyorum :)

Ay hiç nasıl doguracaksin kismindan bahsetme lütfen çünkü tansiyonlarim firliyor dusundukce ya napıcam nasıl dogurucam ben ya hiç bilmiyorum ağrı eşiğim çok çok düşük sezeryan olsam onun da sonradan çok ağrı oluyormus napacagimi sasırdım

Lunanino marka almıştım internetten, 3 yıl bitti hala çok güzel. Banyoda kullanmalık almıştım kundak gibi havlusunu da, hatta kendime de almıştım bornoz. Baya kaliteli güzel bi bakabilirsiniz, o zaman uygundu tabi.

Hayırlısı artık bebişlerin sağlığı için hangisi uygunsa onu yapacağız ama benim kendi adıma iç sesim hep sezeryan olacağımı söylüyor. Nasıl doğarsa doğsunlar yeter ki sağlıkla gelsinler

Merhabalar hanimlar. Bi mesaji 5 kere atin da kalabalik gozukelim caktirmayin

ben de daha yaptirmadim saglik ocagindaki hemsire 30. Haftaya kadar yaptirabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…