2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Evet canım o parlaklık bir çok kadında duydum ilerleyen günlerde geçti diyor herkes. Doktorun da öyle dediyse diğer bulgular da iyiyse hiç kafana takma icini rahat tut
Evet öyleymiş canım benimki de gecer inşallah.Dün biraz moralim bozulmuştu ama iki doktor da önemli değil diyince rahatladım.

Fetal dna yaptırmadım.İkili test sadece yaştan dolayı riskliydi onun haricinde degerler iyiydi.Burun kemiği ve ense kalınlığı normaldi.Detaylıda bebegin gelisiminin guzel olduğunu söyledi.Insallah benimki de doğana kadar düzelir.

Düzelir canım gönlünü ferah tut. Benim doktorum bana en başından demişti ki eğer fetal dna yaptırmazsan ayrıntılı ultrasonda bir iki ay sonra kalpte parlaklık gördüğümüz çok oluyor öyle bir durumda down sendromu ihtimalini söylemek zorunda kalıyoruz anneler çok üzülüyor yıpratıcı oluyor aslında çoğu bebekte kendiliğinden düzelebilen bir durum doğuma kadar ama biz doktor olarak söylemek zorundayız sen şimdi bu tersi yapmazsan bir iki ay sonra detaylı da böyle bişey görürsek daha çok korkarsın doğuma sakin kafayla girebilmen için yaptırmanı öneriyorum dedi. Ben sadece bu yüzden yaptırmıştım kafama takarım korkarım diye ama bak kendileri bile söylüyor yani düzelebilen bir durum oldugunu. İş birazda ticarete dönmüş bence bu fetal dna olayında. Sen gönlünü ferah tut düzelecektir doğuma kadar rahat ol yaştan dolayı riskli çıkmasının bir önemi yok o zaten herkeste yüksek çıkıyor belli bir yaştan sonra. Güzel düşünelim güzel olsun herşey

Düzelir canım sen rahat ol herşeyi güzel gidiyormuş maşallah, bundan sonrasında da sorunsuz bir hamilelik geçirirsin umarım

Arkadaşlar şuan 6+6 hamileyim son 10 gündür mide bulantım hafif başlamıştı ama son 6 gündür daha yoğundu kusmuyordum ama yemekleri yedikten sonra midem bulanabiliyordu dünden beri baya azaldı varmı benim gibi olan arkadaşlar

Artık bizi duymaya başladılar, bende kipirdamadikca konuşuyorum durtuyorum bende bol bol konuşuyorum anlatıyorum bol bol

Mide bulantıları kişiden kişiye değişiyor canım benim 8. Haftadan sonra artmıştı mesela, inşallah senin daha erken biter bulantıların endişe etmene gerek yok bulantının azalması güzel bişey

Mide bulantıları kişiden kişiye değişiyor canım benim 8. Haftadan sonra artmıştı mesela, inşallah senin daha erken biter bulantıların endişe etmene gerek yok bulantının azalması güzel bişey
Anladım canımm Teşekkür ederim bu gebeliğim tedaviyle olduğu için ve daha önce kayıplarım olduğu için ben mide bulantısına razıyım inanki Sağlıklı olsun yeterki Çok Aminnn

Ben de alayım hindistan cevizi yagi ve badger çok oneriliyordu bu ikisi yeter herhalde deneyelim bakalım
Evet hindistan cevizi yağı her derde deva ben çocuğuma hamile kaldığımda da kimyasal kayganlaştırıcı yerine onu kullanmıştım. Çok faydalı çoğu şeyde öneriliyor byg9n de sürdüm nemli karnım hala

Merhabalar ....

Bana önerilen ürünler arasında muslin bez de vardı çokça al dediler fakat e bebektekiler çok ince geldi . Dün AVM'de idilbaby ile kitikate inkileri begendim ama tanesi 300 ile 400 du . Fiyat skalasini bilmediğim için alıp almamakta kararsız kaldım . Yine idilbabynin alt açma ürünü vardı hafif pofidikti. 300 tlydi o da. Başka önerileri olan var mı ? Ya da daha önce kullanmış memnun olan varsa önerilere açığım :)

Canım benim başıma gelmedi ama kalpte parlaklık çok sık karşılalşılan bir şey. Benim çevrem de de arkadaşlarımdan öyle denilen oldı ama bir şey çıkmadı bir süre sonra geçiyormuş eğer önemli bir sebepten kaynaklanmıyorsa

Geçmiş olsun canım ne yaptın geçti mi?

Oglumda İdil babynin urunlerini kullanmıştım, çekme sarkma yapmıyor, parasını hakediyor çok kaliteli ama hastane çıkışlarını kullanamadik malesef, kalıp olarak çok küçük. Ama kumaş kalitesi harika gerçekten

Bende muslinlerini beğendim açıkçası . Genel olarak kumaşlar cok hoşumuza gitti . Bir de İstanbul Avrupa yakasında Zeyland diye bir bebek ,çocuk mağazası var . Onların kumaşları da çok güzel .Oylesine bir girmiştik pamuklari kalındı diğer markalara göre .
Bu arada yenidoğan sadece bir kez giyiliyormus sanırım . Ben 5li iki takım set aldım . 0 3 aldim onları da. Gerçi çocuğun kilosuna da bağlı değişir ama komşum da sakin direkt yenidoğan alma demişti . Gittik ,değiştirdik :)

Evet canım gittiğim perinatolog da önce riskleri anlattı çok kafanıza takılırsa fetal dna yaptırabilirsiniz dedi.Doktor olarak bunu söylemek bizim görevimiz dedi bana kalırsa sorun yok çünkü risk oluşturacak sadece yaş var onun haricinde başka bulgu yok dedi.Tek başına da bir sorun olmuyormuş çok şükür.Ben daha önce duymamıştım kalp olunca ilk anda korktum ama neyse ki gittiğimiz doktor cok iyiydi korkulacak bir şey yok dedi.Bazı doktorlar bu konuda cok korkutuyormuş.Dedigin gibi güzel düşünmek lazım.Çok sağ ol canım rahatladım gerçekten. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Ben bu parlaklık mevzusunu çoğu kişiden duydum. Hiç de bir sorun olmadı . Sizde aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen ...

Sağ ol canım ben hiç duymamıştım o yüzden başta canım sıkıldı ama gittiğim iki doktor da sorun olmayacağını söyledi.Her kontrolde bir sorun çıkacak diye ödüm patlıyor valla.Sağlıķla doğursaydık şu bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…