Hayırlısı artık bebişlerin sağlığı için hangisi uygunsa onu yapacağız ama benim kendi adıma iç sesim hep sezeryan olacağımı söylüyor. Nasıl doğarsa doğsunlar yeter ki sağlıkla gelsinler
Ben aşırı düzenli beslenmeye dikkat ediyorum, sadece bebeğe yarayacak şeyler tüketiyorum. Zaten normal yaşantımda da sağlıklı beslenmeye dikkat eden biriydim :) birde tuz aşırı ödem yapıyor, tuz tüketmiyorum. Şekeri de yıllar önce bırakmıştım. Belki bunlar etkili olmuştur
Ben aşırı düzenli beslenmeye dikkat ediyorum, sadece bebeğe yarayacak şeyler tüketiyorum. Zaten normal yaşantımda da sağlıklı beslenmeye dikkat eden biriydim :) birde tuz aşırı ödem yapıyor, tuz tüketmiyorum. Şekeri de yıllar önce bırakmıştım. Belki bunlar etkili olmuştur
Ya ben tuza hiç dikkat etmiyorum. Normalde de çok tuzlu yerim. O kadar fark ediyor mu acaba ya. Benim ödemim baya çok çünkü . Ellerim sanki başka birinin elleri gibi baya ödem oldu yüzüklerim asla olmuyor. Bacaklarımda da çok oluyor alt bacağım çatlamış hatta, bacaklarım kalınlaşmadı o da ödemden sanırım. Herkes de tuza dikkat et diyor ama bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim. Annem falan da çok erken şiştin diyo
Ya ben tuza hiç dikkat etmiyorum. Normalde de çok tuzlu yerim. O kadar fark ediyor mu acaba ya. Benim ödemim baya çok çünkü . Ellerim sanki başka birinin elleri gibi baya ödem oldu yüzüklerim asla olmuyor. Bacaklarımda da çok oluyor alt bacağım çatlamış hatta, bacaklarım kalınlaşmadı o da ödemden sanırım. Herkes de tuza dikkat et diyor ama bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim. Annem falan da çok erken şiştin diyo
Belki tuz zararli olduğundan nerden sen bilirsin sen Allahtan alim misin heeğ mademki de zararliysa bu Allahu teala onun gucu kudreti yok mu bunu kurutmaya bunu yog etmeye??
(insallah herkes videoyu izlemistir ironi yaptigimi anlar linc yemem )
Belki tuz zararli olduğundan nerden sen bilirsin sen Allahtan alim misin heeğ mademki de zararliysa bu Allahu teala onun gucu kudreti yok mu bunu kurutmaya bunu yog etmeye??
(insallah herkes videoyu izlemistir ironi yaptigimi anlar linc yemem )
Sen zaten zayıf olarak başlamıştın ama sanki öyle hatırlıyorum alsak bile veririz boşveeer sadece paketli zararlı hamur işi tarzı şeyleri az tüketmemiz lazım bebişler için onun dışında herkesin bünyesi farklı 10 kilo alanda olacak 30 kilo alanda olacak bu konuda sen daha deneyimlisin verileceğini de biliyorsun
Hangi tuzu tukettiginiz çok önemli . Tuz faydasız bir besindir demek çok yanlış olur aslında . Hamilelikte tüketilecek bazi tuz markaları var ben zaten öncesinde kullanıyordum doktorum da onayladı . Tabi yine de aşırıya kaçmamak lazım .