2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
53 kilo ile hamile kalmıştım, hamile kaldığım kilo çok değildi Allah'tan, doğumdan sonrasında da bı şekilde veriliyor da sadece gebelik şekeri ile tekrar imtihan olmak istemiyorum ama bu kilo benden ve yediklerimden bağımsız biraz, hamile kalır kalmaz kilo almaya başlıyorum ben. Şekeri yükselten şeylerden mümkün olduğunca uzak duruyorum onun haricinde kilo olayına müdahale edemiyorum artık, umarım şeker konusunda sıkıntı yaşamam bu hamileliğimde

İnşallah sıkıntı yaşamazsın canım önceki hamileliğinde diyet mi yapman gerekmişti

Canım tuzu fazla kullanmak hep ödem yapıyor hem de tansiyonu yükseltiyor.Dikkat etmek lazım.

Bu defa inşallah hiç sorunsuz geçer canım sen aşı oldun mu kaçıncı haftadasın şimdi detaylın ne zaman
Aşı olmadım henüz biz aricaz dedi ASM ama aramadı bu hafta, detaylı da yaptiramadim daha, doktorum yurt dışında hala, detayliyi önce kendim yapicam, gerekli görürsem perinatolojiye alan acarım dedi, umarım gerek duymaz 20+1 bugün. Detaylı için vakit var da asi için en geç pazartesi filan yaptırmam lazım, aramazlarsa kendim gidicem

Bana 20 hafta dolsun dedi öyle gel dedi sağlık ocağı. Sonra ikinciyi bir ay sonra yapacaklarmış

Aynen canım erkenmiş daha detaylı içinde vakit var hafta içi aşıyı sorarsın en kötü telefonla falan ararsın. Benimde kendi doktorum baktı perinatolojiye gerek görmediği için gitmedim inşallah sende de gerek kalmaz

Kendi doktorun Doc yada prof mu? S Sariucurtma ikiniz de doktorunuza güveniyor musunuz bu konuda? Çok detaylı oluyor bu ultrason, Allah korusun bi terslik olsa doğum anında müdahale edilmek zorunda kalınabiliyor

Kendi doktorun Doc yada prof mu? S Sariucurtma ikiniz de doktorunuza güveniyor musunuz bu konuda? Çok detaylı oluyor bu ultrason, Allah korusun bi terslik olsa doğum anında müdahale edilmek zorunda kalınabiliyor
Ben fetal dna yaptırmıştım canım öncesinde o yüzden bir sıkıntı olacagını düşünmüyorum, kendi amcamda radyoloji uzmanı oda gerek yok dedi o yüzden ekstra bir doktora daha gitmedim zaten şırnaktayım şuan burada öyle bir imkanda yok Batmana gitmem gerekirdi öyle bir durumda oda gidiş dönüş 4.5 5 saate yakın zorlayacaktı beni. Bi sıkıntı olsaydı gidecektik ama çok şükür bir sorun yokmuş

Ama detaylı ultrasonun fetal dnayla çok ilgisi yok, fetal dna sadece kromozom bozukluğuna bakıyor, bu ultrason tüm organlari inceliyor, teker teker parmaklara kadar bakılıyor, imkanın varsa bence yaptır

Ama detaylı ultrasonun fetal dnayla çok ilgisi yok, fetal dna sadece kromozom bozukluğuna bakıyor, bu ultrason tüm organlari inceliyor, teker teker parmaklara kadar bakılıyor, imkanın varsa bence yaptır
Yarım saatten fazla inceledi doktor tek tek tüm organlara parmaklarına plasentadaki kan akımına kadar herşeyine baktı canım zaten ben tatmin oldum baştan salma yapsaydı içim rahat etmezdi belki ama ben doktoruma güveniyorum. Zaten herkes perinatologa yaptırmıyor ki çoğu devlet hastanesinde radyoloji uzmanları yapıyor ultrasonu bi anomali görürlerse o zaman yönlendiriyorlar perinatolojiye

Prof. Benim doktorum. Oğlumda da ilk olarak ayrıntılı USG yi kendi çekmişti. Dışarıdan hamileler de ona ayrıntılı USG için geliyor. Ayrıntılı ultrasonda her şey yolundaysa riskli gebelikler bölümüne alan açmıyor.

Ben 21 . Haftadayim da bebişim bazı günler baya hareketli mesela bugün gene tik yok ve korkuyorum her seferinde. Acaba hergün hissetmek sart mi bu haftada ya
Değil canim. Daha yeni yeni toparlaniyorlar kilo olarak zaten. Aksama kadar benimkin de de tık yoktu şimdi cosuyor ama telaş etme çikolata frlan yiyip soluna yatmayı denesene hareketinin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…