Sağlıklı şeylerden de bol bol yiyorsunuzdur şifa olsun :) bence görürsünüz 55 bile hala az benim gözümdeYaaAç tok ölçümü sürekli yapıyorum, çok şükür yok. Ne bulsam yiyorum inşallah görürüm 50-55i
1.63 boyum çok da almak istemem açıkçasıSağlıklı şeylerden de bol bol yiyorsunuzdur şifa olsun :) bence görürsünüz 55 bile hala az benim gözümde
53 kilo ile hamile kalmıştım, hamile kaldığım kilo çok değildi Allah'tan, doğumdan sonrasında da bı şekilde veriliyor da sadece gebelik şekeri ile tekrar imtihan olmak istemiyorum ama bu kilo benden ve yediklerimden bağımsız biraz, hamile kalır kalmaz kilo almaya başlıyorum ben. Şekeri yükselten şeylerden mümkün olduğunca uzak duruyorum onun haricinde kilo olayına müdahale edemiyorum artık, umarım şeker konusunda sıkıntı yaşamam bu hamileliğimdeSen zaten zayıf olarak başlamıştın ama sanki öyle hatırlıyorum alsak bile veririz boşveeersadece paketli zararlı hamur işi tarzı şeyleri az tüketmemiz lazım bebişler için onun dışında herkesin bünyesi farklı 10 kilo alanda olacak 30 kilo alanda olacak bu konuda sen daha deneyimlisin verileceğini de biliyorsun
İnşallah sıkıntı yaşamazsın canım53 kilo ile hamile kalmıştım, hamile kaldığım kilo çok değildi Allah'tan, doğumdan sonrasında da bı şekilde veriliyor da sadece gebelik şekeri ile tekrar imtihan olmak istemiyorum ama bu kilo benden ve yediklerimden bağımsız biraz, hamile kalır kalmaz kilo almaya başlıyorum ben. Şekeri yükselten şeylerden mümkün olduğunca uzak duruyorum onun haricinde kilo olayına müdahale edemiyorum artık, umarım şeker konusunda sıkıntı yaşamam bu hamileliğimde
Evet 25. Haftada diyetisyene başlamıştım, bı de dahiliye diyabete alan açmıştı onların kontrolündeydim.İnşallah sıkıntı yaşamazsın canımönceki hamileliğinde diyet mi yapman gerekmişti
8 kilo aldım.Kaç kilo aldiniz kizlar. Ben 7 kilo almisim
Bu defa inşallah hiç sorunsuz geçer canımEvet 25. Haftada diyetisyene başlamıştım, bı de dahiliye diyabete alan açmıştı onların kontrolündeydim.
Canım tuzu fazla kullanmak hep ödem yapıyor hem de tansiyonu yükseltiyor.Dikkat etmek lazım.Ya ben tuza hiç dikkat etmiyorum. Normalde de çok tuzlu yerim. O kadar fark ediyor mu acaba ya. Benim ödemim baya çok çünkü . Ellerim sanki başka birinin elleri gibi baya ödem oldu yüzüklerim asla olmuyor. Bacaklarımda da çok oluyor alt bacağım çatlamış hatta, bacaklarım kalınlaşmadı o da ödemden sanırım. Herkes de tuza dikkat et diyor ama bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim. Annem falan da çok erken şiştin diyo
Aşı olmadım henüz biz aricaz dedi ASM ama aramadı bu hafta, detaylı da yaptiramadim daha, doktorum yurt dışında hala, detayliyi önce kendim yapicam, gerekli görürsem perinatolojiye alan acarım dedi, umarım gerek duymazBu defa inşallah hiç sorunsuz geçer canımsen aşı oldun mu kaçıncı haftadasın şimdi detaylın ne zaman
Bana 20 hafta dolsun dedi öyle gel dedi sağlık ocağı. Sonra ikinciyi bir ay sonra yapacaklarmışHerkese merhaba , tetanoz aşınızı kaçıncı haftada yaptırdınız acaba? Bana 17. Haftada randevu verdi sağlık Ocağı doktorum da yaptırabilirsin dedi ama kafam karıştı bazı yerlerde 20 de yapılsın yazmışlar
Aynen canım erkenmiş daha detaylı içinde vakit var hafta içi aşıyı sorarsın en kötü telefonla falan ararsın. Benimde kendi doktorum baktı perinatolojiye gerek görmediği için gitmedim inşallah sende de gerek kalmazAşı olmadım henüz biz aricaz dedi ASM ama aramadı bu hafta, detaylı da yaptiramadim daha, doktorum yurt dışında hala, detayliyi önce kendim yapicam, gerekli görürsem perinatolojiye alan acarım dedi, umarım gerek duymaz20+1 bugün. Detaylı için vakit var da asi için en geç pazartesi filan yaptırmam lazım, aramazlarsa kendim gidicem
Kendi doktorun Doc yada prof mu? S Sariucurtma ikiniz de doktorunuza güveniyor musunuz bu konuda? Çok detaylı oluyor bu ultrason, Allah korusun bi terslik olsa doğum anında müdahale edilmek zorunda kalınabiliyorAynen canım erkenmiş daha detaylı içinde vakit var hafta içi aşıyı sorarsın en kötü telefonla falan ararsın. Benimde kendi doktorum baktı perinatolojiye gerek görmediği için gitmedim inşallah sende de gerek kalmaz
Ben fetal dna yaptırmıştım canım öncesinde o yüzden bir sıkıntı olacagını düşünmüyorum, kendi amcamda radyoloji uzmanı oda gerek yok dedi o yüzden ekstra bir doktora daha gitmedim zaten şırnaktayım şuan burada öyle bir imkanda yok Batmana gitmem gerekirdi öyle bir durumda oda gidiş dönüş 4.5 5 saate yakın zorlayacaktı beni. Bi sıkıntı olsaydı gidecektik ama çok şükür bir sorun yokmuşKendi doktorun Doc yada prof mu? S Sariucurtma ikiniz de doktorunuza güveniyor musunuz bu konuda? Çok detaylı oluyor bu ultrason, Allah korusun bi terslik olsa doğum anında müdahale edilmek zorunda kalınabiliyor
Ama detaylı ultrasonun fetal dnayla çok ilgisi yok, fetal dna sadece kromozom bozukluğuna bakıyor, bu ultrason tüm organlari inceliyor, teker teker parmaklara kadar bakılıyor, imkanın varsa bence yaptırBen fetal dna yaptırmıştım canım öncesinde o yüzden bir sıkıntı olacagını düşünmüyorum, kendi amcamda radyoloji uzmanı oda gerek yok dedi o yüzden ekstra bir doktora daha gitmedim zaten şırnaktayım şuan burada öyle bir imkanda yok Batmana gitmem gerekirdi öyle bir durumda oda gidiş dönüş 4.5 5 saate yakın zorlayacaktı beni. Bi sıkıntı olsaydı gidecektik ama çok şükür bir sorun yokmuş
Yarım saatten fazla inceledi doktor tek tek tüm organlara parmaklarına plasentadaki kan akımına kadar herşeyine baktı canım zaten ben tatmin oldum baştan salma yapsaydı içim rahat etmezdi belki ama ben doktoruma güveniyorum. Zaten herkes perinatologa yaptırmıyor ki çoğu devlet hastanesinde radyoloji uzmanları yapıyor ultrasonu bi anomali görürlerse o zaman yönlendiriyorlar perinatolojiyeAma detaylı ultrasonun fetal dnayla çok ilgisi yok, fetal dna sadece kromozom bozukluğuna bakıyor, bu ultrason tüm organlari inceliyor, teker teker parmaklara kadar bakılıyor, imkanın varsa bence yaptır
Kavga çıktı konu sahibimiz gitti canımNeden bizim konumuzun sahibi yok
Prof. Benim doktorum. Oğlumda da ilk olarak ayrıntılı USG yi kendi çekmişti. Dışarıdan hamileler de ona ayrıntılı USG için geliyor. Ayrıntılı ultrasonda her şey yolundaysa riskli gebelikler bölümüne alan açmıyor.Kendi doktorun Doc yada prof mu? S Sariucurtma ikiniz de doktorunuza güveniyor musunuz bu konuda? Çok detaylı oluyor bu ultrason, Allah korusun bi terslik olsa doğum anında müdahale edilmek zorunda kalınabiliyor
Değil canim. Daha yeni yeni toparlaniyorlar kilo olarak zaten. Aksama kadar benimkin de de tık yoktu şimdi cosuyor ama telaş etme çikolata frlan yiyip soluna yatmayı denesene hareketinin belkiBen 21 . Haftadayim da bebişim bazı günler baya hareketli mesela bugün gene tik yok ve korkuyorum her seferinde. Acaba hergün hissetmek sart mi bu haftada ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?