Senin cinsiyet durumu da çok karışıkmis az önce okudum da, nasıl görmezler, pozisyondan dolayı mi acabaÇocuğum ilaç içti
Bugün de bu konuya taktım kafayı girip cıkıp takip ediyorum. Bir suru isim var aklim burda
İnsallah çok güzel geçer . Şekerin falan çıkmazKızlar yarın seker yüklemesi yaptircam 75 mg cok gerginim ya, hic su icemiyor muyum simdi 12den sonra. Ben gece susuzluktan ölürüm valla icmesem. İcecegi icince kusarim diye korkuyorum umarim sıkıntısız gecer
İctim suan bekliyorum canım bakalim insallah sonuclar iyi cikar iki defa daha kan verecekmisim 1 ve 2 saat sonra. Benimde midem bulandı ama icebildim çok şükür. İnşallah kusmam valla aşırı tatliydi midem kalktiİçme hayatım su bile icmeyeceksin son kan alinana kadar. Kusmazsin merak etme ama benim biraz midemi bulandirdi. Ama şey gibi yani üst üste çok tatlı yersin ya öyle bi bulantı kusma değil endiselenme
Amin canım inşallahİnsallah çok güzel geçer . Şekerin falan çıkmaz
Pozisyondan dolayi diyorlar bacaklarinin arasinda kordon var diyolar ben de bilmiyorumSenin cinsiyet durumu da çok karışıkmis az önce okudum da, nasıl görmezler, pozisyondan dolayı mi acaba
Hadi bakalim sonuçlar iyi cikar insallahİctim suan bekliyorum canım bakalim insallah sonuclar iyi cikar iki defa daha kan verecekmisim 1 ve 2 saat sonra. Benimde midem bulandı ama icebildim çok şükür. İnşallah kusmam valla aşırı tatliydi midem kalkti
Ben de 98Bebeğimi kucağima almama 100 gun kalmis.Mümkün degil o kadar durmaz ama bir umut
Eki Görüntüle 3310470
Nasıl yani hastanede bekliyor musın şuan?İctim suan bekliyorum canım bakalim insallah sonuclar iyi cikar iki defa daha kan verecekmisim 1 ve 2 saat sonra. Benimde midem bulandı ama icebildim çok şükür. İnşallah kusmam valla aşırı tatliydi midem kalkti
Yazdirilmiyo canim kimligini cikarirken dogum raporu istiyorlar. Dogum raporunda tarih yaziyo ama doktorlar tarihi farkli yazar mi onu bilememKızlar selam
Şimdi bizim aramızda bir çoğumuz Aralık ayının sonunda doğum yapacak gibi,
Kimlikte kendi doğum tarihi yazsın isterim çocuğumun ama bazı iş görüşmelerinde falan ilerleyen yıllar için yıl kaybının çok önemli olduğunu söylüyor herkes. Mesela bebiş 25 aralıkta doğdu, 1 ocak olarak yazdırabiliyor muyuz
Canim ben biraktim prilami. Ilk zamanlar zor oldu ama direndim icmedim hala zaman zaman bulantim oluyor hatta cikariyorum ama icmiyorum. Yemekten sonra Gavisconla falann bastiriyorum. Sık sık bir seyler atıştırıyorum midemi bos birakmiyorum.bir de midemi cok doldurmuyorum.Kızlar ben yine aynı soruyu soruyorum size. Prilam kullanıyorum halâ akşamları 1 tane. Dün dedim yarın evdeyim içmeyeyim. Sabah kahvaltısı yaptım normal her zamanki gibi yumurta peynir bal tereyağı azcık. Yarım saate kalmadan çıkardım afedersiniz. Bu prilamı ne zaman ve nasıl bırakacağım ben yaSizlerde bulantı durumu nasıl merak ediyorum. Bir ben mi hassasım ya. Hani psikolojik te değil direkt çıkıyor yani.
Bulantı konusu kişiden kişiye farkediyor gerçekten. Hamilelikten önce her regl dönemi öncesi midem bulanır ve cikarirdim. Hamileliğim çok kötü geçer sandım ama bı iki hafta dışında bulantım olmadı .Kızlar ben yine aynı soruyu soruyorum size. Prilam kullanıyorum halâ akşamları 1 tane. Dün dedim yarın evdeyim içmeyeyim. Sabah kahvaltısı yaptım normal her zamanki gibi yumurta peynir bal tereyağı azcık. Yarım saate kalmadan çıkardım afedersiniz. Bu prilamı ne zaman ve nasıl bırakacağım ben yaSizlerde bulantı durumu nasıl merak ediyorum. Bir ben mi hassasım ya. Hani psikolojik te değil direkt çıkıyor yani.
Benim de öyle oldu sonlara doğru açlık ta eklenince baya zor sabrettim ama sonrasında güzel bi kahvaltı yapacağıni düşün ve vakit gecirmeye bak tatlm inşallah sonucu güzel gelirİctim suan bekliyorum canım bakalim insallah sonuclar iyi cikar iki defa daha kan verecekmisim 1 ve 2 saat sonra. Benimde midem bulandı ama icebildim çok şükür. İnşallah kusmam valla aşırı tatliydi midem kalkti
Oğlumda doğuma kadar mide bulantısı olmuştu. En azından 1 e indirdim ona da şükür. Sanırım işten kalana kadar kullanacağım ilacı çekilmiyor yoksa. Çıkartınca baş ağrısı halsizlik başlıyor sürekli yatma isteği.Bulantı konusu kişiden kişiye farkediyor gerçekten. Hamilelikten önce her regl dönemi öncesi midem bulanır ve cikarirdim. Hamileliğim çok kötü geçer sandım ama bı iki hafta dışında bulantım olmadı .
Sizinki de geçer muhtemelen ama ne zaman geçer bilmiyorumEn azından ilaç ise yariyormus . Bazen ilacın ise yaramadigi durumlar da oluyor. Komşum su dahi icemedigini hatta bu yüzden kaç kez enfeksiyon olduğunu anlatmisti. Sivilar bile midesini bulandiriyormus. Psikolojik olmadığına eminim sizinde .
Tabi sürekli cikarmak da iyi degildir . Doktorunuz ilaca devam edebilirsin diyorsa için . Öteki türlüsü daha zor anladığım kadarıyla .Oğlumda doğuma kadar mide bulantısı olmuştu. En azından 1 e indirdim ona da şükür. Sanırım işten kalana kadar kullanacağım ilacı çekilmiyor yoksa. Çıkartınca baş ağrısı halsizlik başlıyor sürekli yatma isteği.
Gaviscon gebelikte zararlı değil dimi? Biraz daha devam edeceğm sanırım prilama. Yoksa çalışamam.Yazdirilmiyo canim kimligini cikarirken dogum raporu istiyorlar. Dogum raporunda tarih yaziyo ama doktorlar tarihi farkli yazar mi onu bilemem
Canim ben biraktim prilami. Ilk zamanlar zor oldu ama direndim icmedim hala zaman zaman bulantim oluyor hatta cikariyorum ama icmiyorum. Yemekten sonra Gavisconla falann bastiriyorum. Sık sık bir seyler atıştırıyorum midemi bos birakmiyorum.bir de midemi cok doldurmuyorum.
Evet canım hastanede bekliyordum üç defa kan vermek gerekiyor çünkü. Kanlar tamamlaninca muayene olup eve geldim öğleden sonra sonuclar icin tekrar gidicemNasıl yani hastanede bekliyor musın şuan?
Geçmiş olsun, güzel sonuçlar alırsınız inşEvet canım hastanede bekliyordum üç defa kan vermek gerekiyor çünkü. Kanlar tamamlaninca muayene olup eve geldim öğleden sonra sonuclar icin tekrar gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?