• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    31
babylovee babylovee canım en son ne zaman doktora gittin. Plasenta görünmüş müydü gittiğinde. Çünkü 10. Haftadan sonra falan görünüyor. Plasenta aşağıda konumlandiysa da böyle lekelenmeler yapabiliyor ve hareketlerini azaltarak gebelik geçirmen gerekebilir o zaman. Ama plasenta konumu aşağıda değilse o zaman kendini çok kısıtlaman gerekmeyebilir bir doktoruna danış olmazsa. ahsennayaz ahsennayaz sen mi yazmıştın bu konuda sanki sende böyle birşey vardı
Evet canım plasenta aşağıda dedi benim için. 9+4 tüm gittiğimde . Kanamam olunca gittim canım şuan istirahat ediyorum

Yani bunda yanıldıysa taradığı anomalilerde de yanılma payı olabilir mi? Doktor bunla ilgili bir şey dedi mi? Ben ilk defa duydum cinsiyetin yanıldığını
Bebek sağlıklı o konuda rahat olun dedi, oran çok az olduğu için bazen y kromozom denk gelmeyebiliyomuş, zaten kesin erkek demedi tekrar bakalım diye ucu açık bıraktı

Kızlar bende ara ara kalça ağrısı, bel ağrısı oluyor bu haftalarda normal midir? Daha ileri haftalarda olur sanıyordum 🥲
Ben de tam bunu sormak için girmiştim. Sabah uyandığımdan beri bel ağrım var rahatsız ediyor epey 🥹 erken dönemlerde de oluyor heralde

Ben de tam bunu sormak için girmiştim. Sabah uyandığımdan beri bel ağrım var rahatsız ediyor epey 🥹 erken dönemlerde de oluyor heralde
Olabiliyor canim. Bende de oluyor bazen bel ağrısı.
Bende ekstra sırt agrisi da oluyor. Onun da sebebinin acaba büyüyen göğüsler mi acaba diye düşünüyorum

Evet onu ben de düşündüm oğlumun ultrasonlarına baktım İlk haftalarda Bir iki gün ileride iken sonradan bir hafta ileri atmış onda düzeltme olmamıştı mesela Bu da öyle giderse geri kalmaz diye düşünüyorum bunları öngörüyorlardır herhalde
Benimki sezaryen olduğu için erken doğurtmasından endişeliyim 🤣 neyse olursa konuşulur zaten. Sağlıklı olsunlar da 🙏

Bebek sağlıklı o konuda rahat olun dedi, oran çok az olduğu için bazen y kromozom denk gelmeyebiliyomuş, zaten kesin erkek demedi tekrar bakalım diye ucu açık bıraktı
Anladım, içiniz rahat olsun öyleyse. Genelde 16. Haftaya doğru kesinleşiyor cinsiyet. Erken dönem tahminleri yanılabiliyor zaten. Sağlıkla gelsin 🙏

Canim en son kendi doktoruma 8+6 da gitmistim. Daha sonra gitmedim 4 hafta sonra cagirdigi icin.
Gecen hafta sonu acile gitmistim ordaki doktor plasenta ilgili hic bilgi vermedi olusmus yerlesmis vs diye devlet hastanesine gitmistim.
14 haziranda kontrolüm var insallah o zamana gittigimde detayli bilgi alabilirim doktorumdan 🙏
Evet dogru ahsen arkadasimiz yazmisti sen soyleyince bende hatirladim insallah anormal birsey değildir normal lekelenmedir gecici olan..
Bu stres cok yipratici ne yazik ki 😔
Stres yapma canım ya. Sen başından beri bunu yaşıyorsun ve her gittiğinde bebeğinin iyi olduğunu görüyorsun. Bi sorun yok sakin ol♥️♥️ Sen yine doktora gidene kadar dikkat et o zaman dinlen yat bol bol. Bakalım doktor ne diyecek benim aklıma plasenta geldi ihtimal olarak

Sİmdi baktım onu hesaplayamam ben ya pek anlamıyorum astroloji işlerinden zaten 🤣ben kiz olacağından eminim zaten artık bakmayacağım teori falan 🤣

kız nasıl tam emin oldun şimdi banada söyle bende 90% kız diyorum benimkine ama yüzde yüz diyemiyorum daha, sende ne oldu bukadar eminsin cabuk bilgilendir bizide🤣🤣🤣
Yok yok bizede lazım bu umuttan 😂 bu kesin bilgiden

Bu benimkinin bacak arası. Doktor yüzde bilmem kaç erkek bile demedi direkt erkek dedi ama tırstım ben de 🙄

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-31-23-54-14-228_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-05-31-23-54-14-228_com.miui.gallery.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 47
Back
X