• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    267
Merhaba kızlar yoğunluktan çok giremiyorum ama yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Üç gündür dizlerimde belimde agri oluyor.Kemiklerim ağrıyor resmen.Sanırım magnezyum kalsiyum eksikliği var.Ya da yoruldugum icin ağrıyor.Decavit ve Feramat kullanıyorum.Doktor randevum perşembe günü.Siz magnezyum ve kalsiyum için ne kullanıyorsunuz?
Gecmis olsun canim ben magnorm 365 kullanıyorum

Bebiskilar ben 2 penye battaniye bi de nohut battaniye aldım bu muslinlerden de alayım mı ne ise yarıyor onlar ya tavsiye eder misiniz
Bende aldım müslinlerden ama yaza kullaniriz gibi dusunerek aldim, pusetin icine falan da serip kullanani gordum emzirme örtüsü gibi kullanani da gordum. Deneyimli anneler daha iyi bilir tabi😅 iki uc tane e bebekten aldim bir tane de cigitten aldım en guzeli cigit marka olandı

Cidden mi ya 🤣🤣 yani nerdeyse vajina hizasından geliyor kiprtilar gecenlerde göbek hisasiydi hep 🤣🤣
Evet mideme dogru bastirinca mide yanmalarim artiyo mesela :KK48:
Cidden mi ya 🤣🤣 yani nerdeyse vajina hizasından geliyor kiprtilar gecenlerde göbek hisasiydi hep

Ay evet ya noluyo dedim ben de 🤣 demek ki bu haftalar bu normal herkeste varsa 🤣
Cok takdir ediyorum seni canim bir mesaji bir kac kere atalim böyle mart anneleri bile bize yetismis :KK70:

Benim bir altta bir yukarıda çok değişiyor valla ne ara o kadar hareket Edip pozisyon değiştiriyor anlamıyorum hele bugün karnımın yan tarafında sağda hissettim baya baya da yandaydı yani emin olamadım bebek mi diye sonra bir kaç kere daha tekrarladı
Aynen yanlarda da hissediyorum bazen çok komigime gidiyor ya 🤣

Evet mideme dogru bastirinca mide yanmalarim artiyo mesela :KK48:

Cok takdir ediyorum seni canim bir mesaji bir kac kere atalim böyle mart anneleri bile bize yetismis :KK70:
Hahahah tamamen yanlışlıkla olmuş bebeğim ya 🤣🤣 bizim grupta üç beş kişi kaldık ondan bize seneye mart anneleri bile yetisir 🤣🤣🤣

Bende aldım müslinlerden ama yaza kullaniriz gibi dusunerek aldim, pusetin icine falan da serip kullanani gordum emzirme örtüsü gibi kullanani da gordum. Deneyimli anneler daha iyi bilir tabi😅 iki uc tane e bebekten aldim bir tane de cigitten aldım en guzeli cigit marka olandı
Kış için penye ve nohut peluş gibi olanlar ideal mi peki? İki de muslin alayım ya bari napim 🤣🤣

Kış için penye ve nohut peluş gibi olanlar ideal mi peki? İki de muslin alayım ya bari napim 🤣🤣
Nohut olanlar bence fazlasiyla işini görür ben hamuroutletten kalin battaniye almıştım bitane de ozdilekten nohut alırım yeter diye düşünüyorum

Hahaha aynen kuzum 🤣 bi de hala duzensiz benim hareketleei. Sanırım 28 den sonra artık hergün düzenli hareket bekleyebilirmisiz
Düzensizden kastın ne canım. Hareket ettiği saatler mi yoksa hareket şekli mi. Benim kız geçen hafta daha sert hareket ediyordu. Bu hafta daha hafif hissediyorum. Senin de o tarz bişey mi oluyor

Hahahah tamamen yanlışlıkla olmuş bebeğim ya 🤣🤣 bizim grupta üç beş kişi kaldık ondan bize seneye mart anneleri bile yetisir 🤣🤣🤣
Ahahhaha ya gerçekten neden böyle oldu bende bisey anlamadim. Sanki böyle kizlarla kurulan az kisilik whatsap grubu gibi oldu grup on kisi yok yani yazan🤣

Kızlar selam. Son adet tarıhıne gore 25+0 ız bugun. Bebısımın boyu 34 cm kılosu 827 gram 26+2 cıktı. Boyle onden gıdenınız var mı acaba ?
Selam canim, üç haftaya kadar önden ya da geriden gelislerde sıkıntı yok diye biliyorum benim bebişte biraz önden gidiyor 4 5 gün kadar. Seker testi yaptırdın mı önerdi mi doktorunuz genelde bebek önden gidince yapmayi öneriyorlar

Bebiskilar ben 2 penye battaniye bi de nohut battaniye aldım bu muslinlerden de alayım mı ne ise yarıyor onlar ya tavsiye eder misiniz
Ben daha önce kullanmadim ama 1 tane muslin aldim ise yarayip yaramayacagini seneye söylerim :KK53:

Ahahhaha ya gerçekten neden böyle oldu bende bisey anlamadim. Sanki böyle kizlarla kurulan az kisilik whatsap grubu gibi oldu grup on kisi yok yani yazan🤣
Ya böyle güzel kavga yok gurultu yok herkes birbirini güzelce takip ediyor ne yapalım bizimki de böyle olsun bebeğim ya kshsjsjs

Back
X