• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    267
Düzensizden kastın ne canım. Hareket ettiği saatler mi yoksa hareket şekli mi. Benim kız geçen hafta daha sert hareket ediyordu. Bu hafta daha hafif hissediyorum. Senin de o tarz bişey mi oluyor
Yani bazen iki üç gün baya kıpır kıpır sonra bir gün iki gün belli belirsiz tek tuk yok gibi bebeğim

Çok güldüm ya 2025 Mart anneleri bile yetişecek gerçekten bize 🤣🤣🤣

Ahahhaha ya gerçekten neden böyle oldu bende bisey anlamadim. Sanki böyle kizlarla kurulan az kisilik whatsap grubu gibi oldu grup on kisi yok yani yazan🤣

Aynen ya bak bu senenin martlari yetismis bile iki aya diğerleri de gelir 🤣🤣🤣🤣

Valla bende aynı hissediyorum 🤣🤣🤣
Diğer gruplar bizi sollamış 😂😂

Her sabah günaydin gece iyi geceler mesaji atsak 😄 hadi cümleten iyi geceler :KK70:

Selam canim, üç haftaya kadar önden ya da geriden gelislerde sıkıntı yok diye biliyorum benim bebişte biraz önden gidiyor 4 5 gün kadar. Seker testi yaptırdın mı önerdi mi doktorunuz genelde bebek önden gidince yapmayi öneriyorlar
Şeker yuklemesını onermedı canım. Kendı şekerını kendın yükle vucuduna dedı. Mın. 50 gr seker cıkolata yedım gıttım kan ve ıdrar verdım bugun temız cıktı şükür

Yani bazen iki üç gün baya kıpır kıpır sonra bir gün iki gün belli belirsiz tek tuk yok gibi bebeğim
Benim de öyle ya. Geçen sen miydin biri yazmıştı da sıkıntı yoktur kafana takma falan yazmıştım. Şimdi kendim takmaya başladım 🤣 Çarşamba kontrolüm var artık doktora sorarım. Kızlar yazıyor ya uyutmuyor falan diye. Bende hiç olmadı öyle bişey hala minik pıtırtılar var 🤷🏼‍♀️

Canim sonuclara bakti doktor normal dedi 75 mg yaptırmıştım. Ama ben baya kötü oldum sonrasında eve geldiğimde bas donmesi mide bulantisi karin agrisi soguk terleme bayginlik hissi baya kötüydü yattigim yerden kalkamadim bir kaç saat o kadar etkilendim.

Genelde kimse böyle olmuyormus ama beni etkiledi neden bilemiyorum. İkinci saat sonucum daha e nabiza dusmemis ama doktor sistemden bakip normal deyince bende kac diye soramadim.

Kan uyuşmazlığı var bizde 28. Haftada gidip igneyi yaptiracagim onu da konustuk. Birde her zamanki gibi idrar yolu enfeksiyonum çıktı yine😅 bugunu de sag salim atlattik çok şükür ama baya zor bir gun oldu benim icin.

Hemsireler tam 7 tüp kan aldilar ilk beşi rutin kan tahlilleri digerleri seker icin ama damar yolu acmadiklari icin delik deşik oldu kollarım
Çok geçmiş olsun.

Benim de öyle ya. Geçen sen miydin biri yazmıştı da sıkıntı yoktur kafana takma falan yazmıştım. Şimdi kendim takmaya başladım 🤣 Çarşamba kontrolüm var artık doktora sorarım. Kızlar yazıyor ya uyutmuyor falan diye. Bende hiç olmadı öyle bişey hala minik pıtırtılar var 🤷🏼‍♀️
Aslında öyle ya minik minik pıtırtı o kadar büyük değiller herhalde. Ama düzenli olduğunu anladım ben bir saat falan sessiz sonra uyanıyor baya uyuyup uyuyorlar artık dikkat ettiysen.

Ya böyle güzel kavga yok gurultu yok herkes birbirini güzelce takip ediyor ne yapalım bizimki de böyle olsun bebeğim ya kshsjsjs
Bence en güzeli oldu. Ben çok seviyorum grubu. Yüzlerce mesaj olunca okuyamıyorum ben çıkardım okumadan. Ama burda en azından herkesin herşeyini biliyoruz destek oluyoruz birbirimize. Birimiz dr gidince bekliyoruz sonucunu hep beraber. Ne kadar güzel.

Bence en güzeli oldu. Ben çok seviyorum grubu. Yüzlerce mesaj olunca okuyamıyorum ben çıkardım okumadan. Ama burda en azından herkesin herşeyini biliyoruz destek oluyoruz birbirimize. Birimiz dr gidince bekliyoruz sonucunu hep beraber. Ne kadar güzel.
Dimi dimiiii hem atalarimiz ne demis nerde çokluk orda 🤔 yoklukmuydu toklukmuydu🤪 neyse hatirlamadim ondan iste 😜🤫 :KK70:

Ben de iki gün önce baya hissedemedim hareketlerini. Bir gün boyunca neredeyse yoktu, artık endişe etmeye başlamıştım ki 24 saate yaklaşırken sonunda hareket etti. Sanırım o sıra döndü arkaya doğru gitti o yüzden hissedemedim. Bı de ilk hamileliğimde hareketleri daha az hissediyordum, yeri dardı sanırım. Şimdi ikinci olunca salmış kaslar daha geniş alan galiba. Bu bebeğim abisine oranla biraz daha net hissettiriyor hareketlerini. İlk bebekler hareket etse bile daha az hissediliyor bence. Bu bebeğin hareketsiz olduğu anlamina gelmiyor, ben çok sakin hatta miskin bir bebeğim olacağını sanmıştım ama oğlum doğduğu gün daha yaşasın ozgurluk der gibiydi 😄

Ben de iki gün önce baya hissedemedim hareketlerini. Bir gün boyunca neredeyse yoktu, artık endişe etmeye başlamıştım ki 24 saate yaklaşırken sonunda hareket etti. Sanırım o sıra döndü arkaya doğru gitti o yüzden hissedemedim. Bı de ilk hamileliğimde hareketleri daha az hissediyordum, yeri dardı sanırım. Şimdi ikinci olunca salmış kaslar daha geniş alan galiba. Bu bebeğim abisine oranla biraz daha net hissettiriyor hareketlerini. İlk bebekler hareket etse bile daha az hissediliyor bence. Bu bebeğin hareketsiz olduğu anlamina gelmiyor, ben çok sakin hatta miskin bir bebeğim olacağını sanmıştım ama oğlum doğduğu gün daha yaşasın ozgurluk der gibiydi 😄
Hahaha benim de bazen baya yok gibi oluyor ne zaman düzene girecek 28.haftada mi

Evet başa gelince ister istemez panikliyor insan bi de ben hala hayvan gibi uzanıp kalkiyorjm hiç dikkat edip yavaş yavaş kalkmaya oturmaya alisamadim ona da dikkate etmek gerek artık

Kızlar e bebekte bebek zeka kartı ve bir kaç oyuncakta %40 iş indirim var bakarsınız eğer

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-03-00-18-09-016_com.solidict.ebebek.webp
    Screenshot_2023-10-03-00-18-09-016_com.solidict.ebebek.webp
    29 KB · Görüntüleme: 34
Back
X