• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    267
Aslında öyle ya minik minik pıtırtı o kadar büyük değiller herhalde. Ama düzenli olduğunu anladım ben bir saat falan sessiz sonra uyanıyor baya uyuyup uyuyorlar artık dikkat ettiysen.
Oo sen iki saatte bi falan hissediyorsun o zaman gayet iyi. Benimkinin öyle bi düzeni yok henüz ya 🙂

Ben de iki gün önce baya hissedemedim hareketlerini. Bir gün boyunca neredeyse yoktu, artık endişe etmeye başlamıştım ki 24 saate yaklaşırken sonunda hareket etti. Sanırım o sıra döndü arkaya doğru gitti o yüzden hissedemedim. Bı de ilk hamileliğimde hareketleri daha az hissediyordum, yeri dardı sanırım. Şimdi ikinci olunca salmış kaslar daha geniş alan galiba. Bu bebeğim abisine oranla biraz daha net hissettiriyor hareketlerini. İlk bebekler hareket etse bile daha az hissediliyor bence. Bu bebeğin hareketsiz olduğu anlamina gelmiyor, ben çok sakin hatta miskin bir bebeğim olacağını sanmıştım ama oğlum doğduğu gün daha yaşasın ozgurluk der gibiydi 😄
Benim de uzun saatler hareketsiz kaldığı oldu. Seninki kadar uzun sürmedi ama oluyor arada. Bir de sanırım pozisyon değiştirirken yani gövdesiyle hareket ettiklerinde daha çok hissediliyormuş. Rahat pozisyon bulduğunda o kadar belirgin hareket etmezmiş 🥰 Geçen hafta iki gün beni yerimden zıplatacak kadar aşırı hareket ediyordu. Hep öyle olacak sandım ama olmadı. Minik kıpırtılar var şu sıralar. Biraz endişe ediyordum açıkçası ama iyi ki konusu açıldı. Yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirdi 🥰🙏🏻

Hahaha benim de bazen baya yok gibi oluyor ne zaman düzene girecek 28.haftada mi
Sen 28i bi yerde mi duydun ona göre umutlanıcam🤣 şöyle düzenli net şekilde hareket etsin istiyorum. Bütün gün göbeğime odaklanmak istemiyorum artık🤣

Evet başa gelince ister istemez panikliyor insan bi de ben hala hayvan gibi uzanıp kalkiyorjm hiç dikkat edip yavaş yavaş kalkmaya oturmaya alisamadim ona da dikkate etmek gerek artık
Ben de hala unutuyorum hamile olduğumu çok hızlı ayağa kalkınca kasıklarımda batma oluyor 🤣 Dün de konuşuldu diye yatakta biraz az döneyim dedim. Bütün gece soluma yatınca sol kalçam ağrımış şekilde uyandım. Dönmeden uyumak bana göre değilmiş 🤣

Kizlar hareket etmediginde dinlenmeye calisin tatli yiyip sola yatin ufakta olsa hareketlenir benimkide uyutmicak derecede dinlenme moduna gectigin an basliyor olsun hareketli olsunda yeterki diyorum 💞 daha oncede sormustum yataş twiny yatak alicaktim 800 lirayken bir anda 1550 ye cikardilar fiyatlari ben almadan baska marka alipta guzel diyen varmi acaba iki kati olunca bir tereddut ettim ama hic biset bulamazsam onu alacagim

Birde bugun pompayi aldim indirimdeyken iki yeni dogum yapan arkadasim aldi cok memnunlar bende o yuzden bu markayi tercih ettim kiwi markasininkini ablam aldi hic memnun kalmadi koseye koydu yeni almak zorunda kaldi bi kac kisi yazmis fikir olsun diye soyluyorum ama tabi herkese her urun guzel gelmeuebilir belki memnun kalir alanlarda benim aldigim model bu suan indirimde almak isteyen olursa 1183 tl ye dusuyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-03-00-43-38-251_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2023-10-03-00-43-38-251_com.pozitron.hepsiburada.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar hareket etmediginde dinlenmeye calisin tatli yiyip sola yatin ufakta olsa hareketlenir benimkide uyutmicak derecede dinlenme moduna gectigin an basliyor olsun hareketli olsunda yeterki diyorum 💞 daha oncede sormustum yataş twiny yatak alicaktim 800 lirayken bir anda 1550 ye cikardilar fiyatlari ben almadan baska marka alipta guzel diyen varmi acaba iki kati olunca bir tereddut ettim ama hic biset bulamazsam onu alacagim
Canim ben daha bir kac gün önce aldim 700 TL'ye düşmüştü n11 indirimiyle. Sen biraz bekle yine indirim yaparlar o fiyattan alma sakın

Birde bugun pompayi aldim indirimdeyken iki yeni dogum yapan arkadasim aldi cok memnunlar bende o yuzden bu markayi tercih ettim kiwi markasininkini ablam aldi hic memnun kalmadi koseye koydu yeni almak zorunda kaldi bi kac kisi yazmis fikir olsun diye soyluyorum ama tabi herkese her urun guzel gelmeuebilir belki memnun kalir alanlarda benim aldigim model bu suan indirimde almak isteyen olursa 1183 tl ye dusuyor
Göğüs pompasi da kisiden kisiye degisiyor galiba benim bi arkadaşım aldi o cekim gücüne zayif dedi lansinoh icin normalde hende lansinoh almayi dusunuyordum ama o öyle deyince baska marka arastirmaya basladim. Sanirim süt kalitesine gore degisiyor çok sütü olanlar memnun kalirken az sütü olanlar memnun kalmiyor. Kiwi kullanip cok iyi diyen arkadasim da oldu çünkü onun baya baya sütü geliyordu o manuel kullansa ondan da memnun kalirdi muhtemelen. İnşallah bizimde bol bol sütümüz olur🙏😍 bu arada hastane tipi emzirme makinelerini aylik olarak kiralamakta bir alternatif olabilir en azindan bebis emmeye iyice alisana kadar ben kiralamayi düşünüyorum. Aylik 350 400 TL civarında kiralanabiliyormus bana uygun geldi baya neye vermiyoruz ki o parayi

Kiwi ben de aldım ama vasat yani, eğer verimli sağım yapmazsa lansinoh ya da avent alicam mecbur. Şimdilik bekliyorum, ama çekim gücü varla yok arası çok umutlu değilim o yüzden. Benim eski pompam vakum gibiydi

Ben de hala unutuyorum hamile olduğumu çok hızlı ayağa kalkınca kasıklarımda batma oluyor 🤣 Dün de konuşuldu diye yatakta biraz az döneyim dedim. Bütün gece soluma yatınca sol kalçam ağrımış şekilde uyandım. Dönmeden uyumak bana göre değilmiş 🤣
Hahahhaa benim de sağda solda felç valla sabah ağrıyla uyanıyorum 😅😅

Günaydıınn ☀️ günler git gide kısalıyor, bu ara çok hızlı geçecek gibi geliyor bana. Düşünüce Bi panik oldum fazla rahatım :/ ilk hamileliği olanlar kıymetini bilin valla bu heyecanın 🙏🏼
Ama şu an şafak en uzun benim olabilir, 29 Ocak’ta doluyor 40 hafta 😁

Back
X