Her bebek başka ama ben bekleyeni çok az gördüm açıkçası :) 37 ye kadar sağlıkla gelirsek sonrasında her an her şey olabilir diyorum :)
Aynen ,sağlıklı olsunlar da artık canlari ne zaman dilerse![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her bebek başka ama ben bekleyeni çok az gördüm açıkçası :) 37 ye kadar sağlıkla gelirsek sonrasında her an her şey olabilir diyorum :)
Aynen ,sağlıklı olsunlar da artık canlari ne zaman dilerse![]()
İyi canım yine aynı kalsın da tek kötüye gitmesin. 850 gram baya ele gelir gibi ya maşallahKizceler kontrolden çıktım bebegin suyuna bakildi hala aynı şekilde sınırda suyu ama abartı şekilde değil fakat gerileme de yok. Bu arada 25 haftaligiz ama bebek 25+6 gorunumunde ve 850 gr olmuş kızya gözüme çok geldi ama doktor haftasiyla uyumlu dedi sizinkiler kaç kızlar ya
Canım büyük ihtimal üşüttün, havalar dengesiz ondan olmuş olabilir. Bir takip et bakalım geçmezse doktora görün.Kizlar göğüs kafesim ağrıyor, ama cigerlerden gelen bı ağrı olduğunu düşünmüyorum sanki cereyanda kalmışım gibi bı ağrı, kas ağrısı daha çok, hareket ederken ya da eğilip nefes verirken ağrıyor. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda
Canım inşallah hiç bir şey çıkmaz bebişinin kalbindeMerhaba 26+4 haftalık , bugün kontrol vardı , doktor kalp duvarında biraz kalınlık var dedi , öğleden sonra saat 3 de pedagog kardiyolog randevu aldı ona yönlendirdi , inşalah herhangi birşey çıkmaz , nedense iyi düşünmek istiyorum ama ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum , geçen hafta dişim ağrıdı antibiyotik kullandım çok yemek yiyemedim gelişimi bir hafta geriye gitmiş , daha önceki kontrollerde hep bit hafta öndeydi , inanılmaz canım sıkıldı .
Toparlar inşallah. İçinizi ferah tutun. Sağlıkla kucağınıza alıp buyütmeyi nasip etsin Allah'ım inşallahMerhaba 26+4 haftalık , bugün kontrol vardı , doktor kalp duvarında biraz kalınlık var dedi , öğleden sonra saat 3 de pedagog kardiyolog randevu aldı ona yönlendirdi , inşalah herhangi birşey çıkmaz , nedense iyi düşünmek istiyorum ama ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum , geçen hafta dişim ağrıdı antibiyotik kullandım çok yemek yiyemedim gelişimi bir hafta geriye gitmiş , daha önceki kontrollerde hep bit hafta öndeydi , inanılmaz canım sıkıldı .
Ben de yatayım kalkayım 30lar gelsin istiyorum. Çabuk geçsin hayırlısıyla.Günaydıınngünler git gide kısalıyor, bu ara çok hızlı geçecek gibi geliyor bana. Düşünüce Bi panik oldum fazla rahatım :/ ilk hamileliği olanlar kıymetini bilin valla bu heyecanın
Ama şu an şafak en uzun benim olabilir, 29 Ocak’ta doluyor 40 hafta![]()
Benim de öyle oluyor bazen.Yani bazen iki üç gün baya kıpır kıpır sonra bir gün iki gün belli belirsiz tek tuk yok gibi bebeğim
Nohutlar güzel oluyor dısarı çıkmaknicin. Ben bir de peluş tarzı bişey almak istiyorum yedek olarak. Bakalım daha başlamadım alısverişe. Güzel bişey bulursam farklı bişey de alabilirim tabiNohut olanlar bence fazlasiyla işini görür ben hamuroutletten kalin battaniye almıştım bitane de ozdilekten nohut alırım yeter diye düşünüyorum
Ben müslim değil de pazen almıştim oncekinde. Kumaş alıp kenarlarını kendim kıvirmıştım. En çok kullandıgım da onlar olmuştu. Her işe yarıyor. Örtü olarak kullanabilirsin, alt açma olarak, bir yere bırakacağında altına sermek için, denizde veya banyodan sonra kurulamak icin, kuşma ihtimaline karşı omuz örtüsü olarak da kullanabilirsin. Yani tek örtü her zaman elinin altında çok işe yariyor. Ben 4 tane bu şekilde yapayım diyorum. Bir iki tane de dısarı çıkarken kullanmak için kalın nohut olabilir ya da peluş. Bir iki de müslin düşünüyorum. O da pusetine falan örtmek için mesela dışarda sinekten veya güneşten korumak için. İnce olduğu için rahatsız etmez pek diye düşünüyorum. Bakalım kullandıkça da alinır müslin falan bence. İlk etapta çok gerekli değil ama hastanede yere falan duşuyor yedeğe ihtiyaç oluyor obyür surumlarda. Ya da kakası bulaşiyor falan.Bebiskilar ben 2 penye battaniye bi de nohut battaniye aldım bu muslinlerden de alayım mı ne ise yarıyor onlar ya tavsiye eder misiniz
Evet fazla yani fazla da değil de sınırda. Artis filan oluyor mu diye 3 haftada bir bakiyorlar. Evet sekerde de sorun yok canimYa fazla mıydın senin suyu. Şekerde sorun yoktu dimi. Yazdıysan hatırlamıyorum canım
Tamam canım ben de bir iki tane bulundirayim o zaman teşekkürlerBen müslim değil de pazen almıştim oncekinde. Kumaş alıp kenarlarını kendim kıvirmıştım. En çok kullandıgım da onlar olmuştu. Her işe yarıyor. Örtü olarak kullanabilirsin, alt açma olarak, bir yere bırakacağında altına sermek için, denizde veya banyodan sonra kurulamak icin, kuşma ihtimaline karşı omuz örtüsü olarak da kullanabilirsin. Yani tek örtü her zaman elinin altında çok işe yariyor. Ben 4 tane bu şekilde yapayım diyorum. Bir iki tane de dısarı çıkarken kullanmak için kalın nohut olabilir ya da peluş. Bir iki de müslin düşünüyorum. O da pusetine falan örtmek için mesela dışarda sinekten veya güneşten korumak için. İnce olduğu için rahatsız etmez pek diye düşünüyorum. Bakalım kullandıkça da alinır müslin falan bence. İlk etapta çok gerekli değil ama hastanede yere falan duşuyor yedeğe ihtiyaç oluyor obyür surumlarda. Ya da kakası bulaşiyor falan.
Oyleymis herkes hemfikir bunda sanırımBen 2 tanede müslin aldım. Yenidoğum yapan arkadaşım çok işe yarıyor demişti.
Canım İstanbul için fiyatları bilmiyorum ama dediğin fiyatlar baya yüksek geldi bana. 1200 e yaptırmıştım ben özelde ama 4-5-6 lar çokmuş ya.
Canım bence eğer çatlayacaksak zeytin yağı küvetinde de olsak çatlarız. Yağlar kremler illa engelliyordur ama vücut tipi çok önemli. Benm hamilelik öncesinde de bir sürü çatlağım vardı o yüzden kesin ilerleyen dönemlerde olur.
Ben de ne ağrı ne ateş ne şişlik hiç biri olmadı canım. Ama eşim askerdeyken vurmuşlar haziran ayında o o zaman için koltuk altında çok ağrı yaptığını söylemişti. Şişliği takip et geçmezse doktora git
Ayy canıım inşallah çok güzel geçer. Bende çok heyecanlıydım ve stresliydim de acaba bir şey var mıdır düşüncesini insanın beynini kurcalıyor maalesef ama çok güzel geçti her şey. Eminim seninde öyle olur, zaten bebişi öyle görmek o kadar güzel hissettiriyor ki.
Plasentanda umarm düzelmiştir, yarın haber et
23 hafta 5 gunken 789 muymus senin de canım demek ki normal üç aşağı beş yukarı hepimizin maşallahİyi canım yine aynı kalsın da tek kötüye gitmesin. 850 gram baya ele gelir gibi ya maşallah
Ben 21 Eylülde gitmiştim doktora en son böyleydi sonuçlar
Eki Görüntüle 3311259
Canım bebegin suyuna nasıl bakiyolar bana gittigim iki doktor da bebegin suyundan bahsetmedi de merak ettim normal karindan ultrasonda belli oluyor muEvet fazla yani fazla da değil de sınırda. Artis filan oluyor mu diye 3 haftada bir bakiyorlar. Evet sekerde de sorun yok canim
Ben e bebekten aldim iki takım organik olanlardan kumaşı yumuşak güzel gibi geldi ama diger markalari görmediğim icin kiyas yapamiyorum belki daha güzelleri de vardırKızlar bebek için hastane çıkışını hangi marka aldınız? Ben henüz hiç alışveriş yapmadım.Artık yavaş yavaş başlayayım diyorum.
Favoriye aldıklarım var ama isimli mi olsun sade mi karar veremedim. Gerçi bebeğin ismi de net değil.
En azından bir tane alayım dursun bir kenarda.Kaliteli olsun istiyorum.Sizlerinki nasıl ve nereden aldınız?
Görüp almak istiyorum aslında buradaki e bebek mağazası depremden sonra kapandı. Uygulamadan organik olanlara bakayım ben de.Ben e bebekten aldim iki takım organik olanlardan kumaşı yumuşak güzel gibi geldi ama diger markalari görmediğim icin kiyas yapamiyorum belki daha güzelleri de vardır
Ben hiç duymamıştım bu markayi nevresimlerine bakayim hemen çok sagol canimKizlar bebek nevresimi, zıbın, bornoz havlu, muslin vs alacaklara morhercare de tavsiye ederim. Çok kaliteli bı marka, bı de artık ebebek civilde satılanlar bile çok pahalı olduğu için böyle markalarla esitlendiler artık, o yüzden aynı fiyata daha kaliteli ürünler bulmak mümkün. H&m de lcw, DeFacto ile aynı fiyatlara geldi mesela artık.
Oğlumda bı kaç bişey almıştım oradan,beşik içine nevresim ve uyku seti, bornoz, muslin filan. O zamanlar gerçekten kalitesi fiyatına değiyordu. O nevresim ve uyku seti oğlumdan sonra bı çocuk daha büyüttü ki çok sık yıkanıyor. Eğer kalitesini bozmadiysa uzun uzun kullanılır yine nevresimleri.Ben hiç duymamıştım bu markayi nevresimlerine bakayim hemen çok sagol canim
Mothercare kaliteli bir marka bende biliyorum . Yegenim doğduğunda ürün almıştık . O da ikinciyi büyütüyorOğlumda bı kaç bişey almıştım oradan,beşik içine nevresim ve uyku seti, bornoz, muslin filan. O zamanlar gerçekten kalitesi fiyatına değiyordu. O nevresim ve uyku seti oğlumdan sonra bı çocuk daha büyüttü ki çok sık yıkanıyor. Eğer kalitesini bozmadiysa uzun uzun kullanılır yine nevresimleri.
Biz kayinvalideme gittiğimiz zaman alışverişe cikmistik. Bibaybi bioorganic 10 lu set almıştık . Kutusunu attım yer kaplamasın diye az renkli bir model tercih ettim ben ne olur ne olmaz diye. Kumaş kalitesi güzel geldi bize .Bir de ecocottondan 5 li set almıştım çok önceden . İsmi belli olmadigi için isimli set hiç düşünmedimKızlar bebek için hastane çıkışını hangi marka aldınız? Ben henüz hiç alışveriş yapmadım.Artık yavaş yavaş başlayayım diyorum.
Favoriye aldıklarım var ama isimli mi olsun sade mi karar veremedim. Gerçi bebeğin ismi de net değil.
En azından bir tane alayım dursun bir kenarda.Kaliteli olsun istiyorum.Sizlerinki nasıl ve nereden aldınız?