• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    267
Merhaba 26+4 haftalık , bugün kontrol vardı , doktor kalp duvarında biraz kalınlık var dedi , öğleden sonra saat 3 de pedagog kardiyolog randevu aldı ona yönlendirdi , inşalah herhangi birşey çıkmaz , nedense iyi düşünmek istiyorum ama ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum , geçen hafta dişim ağrıdı antibiyotik kullandım çok yemek yiyemedim gelişimi bir hafta geriye gitmiş , daha önceki kontrollerde hep bit hafta öndeydi , inanılmaz canım sıkıldı .

Kizlar göğüs kafesim ağrıyor, ama cigerlerden gelen bı ağrı olduğunu düşünmüyorum sanki cereyanda kalmışım gibi bı ağrı, kas ağrısı daha çok, hareket ederken ya da eğilip nefes verirken ağrıyor. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda
Geçmiş olsun bebeğim kontrolün var ki yakinlarda bi sor istersen unutmuş olabilir misin acaba

Bana da usuttum gibi geliyor, yani hamilelikten dolayı sıcak basmaları çok fazla, o yüzden sürekli cam pencere açık yatıyorum, çok ince giyiyorum
Geçmiş olsun cnm, benim oğlum da boğaz enfeksiyonu oldu ondan bana geçti, ailecek hastayız zaten salgın da varmış

Merhaba 26+4 haftalık , bugün kontrol vardı , doktor kalp duvarında biraz kalınlık var dedi , öğleden sonra saat 3 de pedagog kardiyolog randevu aldı ona yönlendirdi , inşalah herhangi birşey çıkmaz , nedense iyi düşünmek istiyorum ama ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum , geçen hafta dişim ağrıdı antibiyotik kullandım çok yemek yiyemedim gelişimi bir hafta geriye gitmiş , daha önceki kontrollerde hep bit hafta öndeydi , inanılmaz canım sıkıldı .
Canım sikma kendini bebek için stres iyi değil 3 te herseyi anlamış olursun insallah guzel haberler ile gel bizi de haberdar et

Kizlar göğüs kafesim ağrıyor, ama cigerlerden gelen bı ağrı olduğunu düşünmüyorum sanki cereyanda kalmışım gibi bı ağrı, kas ağrısı daha çok, hareket ederken ya da eğilip nefes verirken ağrıyor. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda
Benim tam göğüs kafesinin ortasında hafif bi ağrı oluyor sırtımı esnetince iyi geliyor. Nefes almakla ilgili değil ama daha çok kalple ilgili olmasından şüpheleniyorum ben de. Yarın doktoruma sorup gerekirse kardiyolojiye gideyim diyorum

Sabah 9 buciktaydi randevum canım. Evet azalmamis ama benimki zaten suyu fazla diye takipteyim o da ayrı dert🤣 3 hafta sonra da kan uyuşmazlık ignesi için gidicem gene bakalım😊ay evet tombik olmuş saglicakla gelsin hepsi inşallah 🥰🙏
Ya fazla mıydın senin suyu. Şekerde sorun yoktu dimi. Yazdıysan hatırlamıyorum canım

Ultrasonda hep -+2 hafta yazıyor canım. 2 haftalık yapılma payı hep olur. Geride yada ileride olmasına takılmamak gerekiyor. Bebek senden besinini alır zaten vicdan azabı duyma sakın. Kalbi konusunda da çok yıpratma kendini. Çok şükür herşeyin çözümü var artık. Belki doktorun yanlış görmüştür. Doğruysa bile tedavisi olan bişeydir. Haber ver bize de düşündüğün gibi olmayacak kalbini ferahlatacak şeyler duyacaksın inşallah🙏🏻❤️

Geçmiş olsun bebeğim kontrolün var ki yakinlarda bi sor istersen unutmuş olabilir misin acaba
Kontrolume daha var, ayın 14 u gibi gidicemm. Usutmeye bağlı sanırım benimki kas ağrısı gibi. Sırtımda olsa kulunç dicem de göğüs kafesinde olunca önden carptirdim kendimi galiba

Benim tam göğüs kafesinin ortasında hafif bi ağrı oluyor sırtımı esnetince iyi geliyor. Nefes almakla ilgili değil ama daha çok kalple ilgili olmasından şüpheleniyorum ben de. Yarın doktoruma sorup gerekirse kardiyolojiye gideyim diyorum
Benim de tam göğüs kafesinin ortasında. Nefes almaktan bağımsız bı agri kas ağrısı gibi ama içerden gelmiyor. Yani göğüs kafesim ağrıyor gibi ama iç organ ağrısı değil. Bu da mı magnezyum eksikliği acaba diyorum. Bı de kalp ağrısı daha farklı oluyor, hareketle düzelmez, mide ağrısı ile karıştırılıyor genelde. Ağrıyan noktayı gosterebiliyorsan genelde kalp ile ilgili değildir diyor doktorlar. Kalp ağrısında yeri belirtmek çok zormuş. Ama sen yine de doktoruna söyle o kas mi kalp mi açıklar sana

Geçmiş olsun, ailecek olunca daha fena, hele anne hasta olunca hayat duruyor. Çabucak toparlarsiniz hepiniz umarım 🙏
Sağol cnm, gerçekten öyle dinlenmek istiyorum ama imkansız, oğlum 20 aylık daha oda anne kuzusu

Günaydınlar 🤗
Benim de 31 Ocak gorunuyor hatta bazı hesaplama sitelerinde 1 Şubat çıkıyor 😂
40 haftayi bekler mi nasıl olur pek bir fikrim yok tabi 😀
Her bebek başka ama ben bekleyeni çok az gördüm açıkçası :) 37 ye kadar sağlıkla gelirsek sonrasında her an her şey olabilir diyorum :)
Geçmiş olsun ya, üşütmek bi sebep ama benim mide ağrım hep sırtıma, böyle tarif edemediğim bir yere vurur. Gastrit ve reflüm var. Bugünlerde bebek yukarı çıktıkça ve büyüdükçe sanırım, mide ağrılarım başladı ve böyle iç ağrısı gibi bir his yine geldi. Zatürre olmuşluğum da var, ciğer ağrısını biliyorum, çok daha farklı dediğim.
Böyle bir ihtimal olabilir mi?

Her bebek başka ama ben bekleyeni çok az gördüm açıkçası :) 37 ye kadar sağlıkla gelirsek sonrasında her an her şey olabilir diyorum :)

Geçmiş olsun ya, üşütmek bi sebep ama benim mide ağrım hep sırtıma, böyle tarif edemediğim bir yere vurur. Gastrit ve reflüm var. Bugünlerde bebek yukarı çıktıkça ve büyüdükçe sanırım, mide ağrılarım başladı ve böyle iç ağrısı gibi bir his yine geldi. Zatürre olmuşluğum da var, ciğer ağrısını biliyorum, çok daha farklı dediğim.
Böyle bir ihtimal olabilir mi?
Yok mide ağrısı değil, geçenlerde şiddetli mide ağrısı yaşadım sırtıma vuran, asi olduğum gün. Benim de reflum olduğu için mideden kaynaklı ağrıları taniyorum az çok. Bu daha üst kısımda göğüs kafesimde bı ağrı. Şuan yok mesela, uzun süre hareketsiz yatınca artıyor, kaslarla da alakalı olabilir. Sırtımda herhangi bi ağrı yok çünkü, sadece ön tarafta kollarımı hareket ettirdigimde ağrıyor ya da kavonoz kapağı açarken mesela.

Yatak ben de hala almadım. İndirim takip ediyorsan burada paylaşır mısın illaki bi indirim düşürürüz bence ☺️
Canim arkadas diyince n11 e baktim 897 tl 70-110 boyutu %10 inidirmi kullanmamistim onla 791 tl ye geldi istersen bekletme al dun yataşin bayisine gitttim belki orda fiyatlar artmamistir diye bu yatagin internete ozel oldugunu bayide satmadiklarini soyledi bende bir anda fiyat artti dedim aslinda yarin gozukuyor bizde zamlanma tarihi demisti artacaktir fiyati yani ben simdi aldim 💞

Yok mide ağrısı değil, geçenlerde şiddetli mide ağrısı yaşadım sırtıma vuran, asi olduğum gün. Benim de reflum olduğu için mideden kaynaklı ağrıları taniyorum az çok. Bu daha üst kısımda göğüs kafesimde bı ağrı. Şuan yok mesela, uzun süre hareketsiz yatınca artıyor, kaslarla da alakalı olabilir. Sırtımda herhangi bi ağrı yok çünkü, sadece ön tarafta kollarımı hareket ettirdigimde ağrıyor ya da kavonoz kapağı açarken mesela.
Allah allah, aman ben korkarım göğüs ağrılarından. İyice dinlemekte fayda var. Devam ederse belki yönlendirir doktorun başka bölüme. Hafife almamak lazım ya.

Bu arada ben dün demir hapimi içmeyi unutmuşum gece bugün daha iyi hissediyorum dün ağrım vardı büyüme ağrısı olarak düşünmüştüm . ( Önce Solgar vermisti doktor kabız yapınca da gyno ferro sanol verdi )
Sanırım bu Demir ilacı bende karın ağrısı yapıyor 🤷
Aslında şaşırmadım çünkü tüp bebekte kullanılan rutin bazı progesteron ilaçları da çok kötü yan etki yapmıştı . ( Burada anlatıp korkutmak istemiyorum :)
2 hafta sonra şeker yüklemesi için doktora gideceğim iyice gözlemleyip söylerim doktora artık.

Sizler nasılsınız ? Umarım keyfiniz yerindedir ☺️
Demir hapı, kan hapları vs genel olarak sindirim sistemini etkiliyor ya, affedersiniz benim de hem dışkı rengim falan farklı hem dr kabızlık yapıyor yani, e hamilelilte etkili. İdare etcez biraz daha 🤷🏻‍♀️

Back
X