2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
90 geçmeyelim ben de şuan 86 yım. Dikkat etmeye çalışıyorum.

Kızlar nasılsınız? Kimler kaçıncı haftada ve kaç kilo aldınız? Ben 24+5 82 ile başladım şuan 86.250 doğuma 90 la kapatmam lazım dizime zarar ama bilemiyorum.
Ben 27+4 toplamda 7 kg aldım. Elimden geldiği kadar almamaya dikkat ediyorum doğuma kdr 12 falan olsa süper olur

Kızlar hatırlar mısınız benim iş arkadaşım da hamileydi. Detaylı ultrasonda böbreklerinde bağırsaklarında kalbinde ve ağzında anormallik tespit etmişlerdi. O kız amniyosentez yaptıracaktı ve sonra da karar verilecekti. Bugün kanaması başlamış doğurmuş bebeğini çok üzgünüm ya. Size anlatmak istedim çünkü gerçekten kötü oldum kızla da çok yakınız baya işte de birbirimizi kolluyoruz. Kimseye de anlatamıyorum eşim var işte sadece ona anlattım. Benim sabahtan beri kızımın hareketlerini hissetmiyorum doğru dürüst aklım çıkıyor. Allah'ım hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Çok üzüldüm Allah sabır versin. Benim de bir iş arkadaşım 14. haftasındaydı, ultrasonda bebekte bazı sıkıntılar gördükleri için fetal DNA istemişlerdi, sonucu olumsuz gelmiş nedir bilmiyorum ama dün gebeliği sonlandırmışlar.

Çok zor ya. Aslında 12 haftaya kadar eğer anormallik varsa kendi düşer diye biliyorum. Benim geçen sene kalbi durmuştu 9 haftalıktı bir de ikizmiş. Bu arkadaşın herşeyi normal gidiyordu . Cerrahpaşaya gidyordu. 15 haftada da görünmez miydi sorun olsaydı. 21 haftalıkken kanaması olup doğum yapmış.ama hiç hissetmedi hareketlerini o bir de ikinci gebeliğiydi. Ben 14-15 de yavaştan hissediyordum 16 dan sonra kesin ayırt edebiliyordum bebeğin hareketlerini.

Bazı şeyler görünmez canım, gorunseydi detaylı USG yi 20. Haftadan sonra yapmazlardi, daha erken haftalar yapilirdi, sonladirmak gerekirse bebek çok büyük olmasın diye. 15. Hafta bebeğin tamamen sağlıklı olup olmadığını anlamak için erken. O dönemler sadece bebegin boy kilo ölçümlerinde sıkıntı var mı gelisimi devam ediyor mu, haftasıyla uyumluu ona bakılıyor daha çok. Arkadaşın 12. Haftadaki taramaları ve ense kalınlığı ölçümlerini de kaçırmış, benim bildiğim 14. Haftadan sonra ense kalınlığı da olculemiyor. 20. Haftada detaylı USG de anomaliler tespit edilmiş zaten ama 12. Haftada tarama ya da fetal DNA yaptirsa da aldirmazdi büyük ihtimalle, kendiliğinden sonlanmasini beklerdi. Allah vakti gelince sağlıklı bı evlat nasip etsin inşallah, çok üzücü yaşadığı şey.

Kızlar nasılsınız? Kimler kaçıncı haftada ve kaç kilo aldınız? Ben 24+5 82 ile başladım şuan 86.250 doğuma 90 la kapatmam lazım dizime zarar ama bilemiyorum.
Ben 26+4 66 ile hamile kaldım 63 kiloya düştüm şimdi 66 kiloyum Bebişleriniz kaç kilo oldu ben tam tamına 1 kiloluk çocuk anasıyım

O da doğru. 20 den sonra belli oluyor bazı şeyler. Amin canım ne kadar güzel bir dua zamanı gelince sağlıklı bir evlat nasip etsin demek. Allah'ım hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım. Hep bunu diliyorum her gün.

Ez az 2 saat canım öğlene kadar biter

Ben 26+4 66 ile hamile kaldım 63 kiloya düştüm şimdi 66 kiloyum Bebişleriniz kaç kilo oldu ben tam tamına 1 kiloluk çocuk anasıyım
Maşallah. Ben en son gittiğimde 600 civarında idi. Pazartesi randevum var o zaman öğreneceğim. Kilon da harikaymış.

Maşallah. Ben en son gittiğimde 600 civarında idi. Pazartesi randevum var o zaman öğreneceğim. Kilon da harikaymış.
Ay hadi bakalım iyi haberlerle canımcım artık uşturasonda eskisi gibi net görünmüyor ben diyim sana inşallah yüzünü gösterir

Cok uzuldum ya yaşıyor mu bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…