2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Günaydın canım. Seninki biraz değişik. Neredeyse üçte biri kaldı doğuma kadar halâ net birşey söyleyemiyorlar. Belirsizlik çok kötü ama sağlıkla gelsin de.

Kızlar nasılsınız? Kimler kaçıncı haftada ve kaç kilo aldınız? Ben 24+5 82 ile başladım şuan 86.250 doğuma 90 la kapatmam lazım dizime zarar ama bilemiyorum.
Merhaba. Ben de 24+3, 54 ile başladım şu an 63 kiloyum. Yeme düzenim pek değişmiyor ama bi bakıyorum bir hafta içinde 2 kilo almışım, sonra üç hafta aynı kiloda gidiyorum sonra pat diye yeniden tartıda artış görüyorum..

Kızlar nasılsınız? Kimler kaçıncı haftada ve kaç kilo aldınız? Ben 24+5 82 ile başladım şuan 86.250 doğuma 90 la kapatmam lazım dizime zarar ama bilemiyorum.
26+6 dayım canım 66 ile başlayıp 70 ile devam ediyorum şu an. İştahım şu aralar fazlasiyla açık engel olamiyorum

Ben de öyle birden bir kilo alıyorum o da kalıyor bi süre

25+0 haftalık oldum, 53 ile hamile kaldım 73 kiloyum şuan gören de gece uykumda bile yemek yiyorum sanır
Senin gebelik hormonlarından galiba. İlkimde ben de 23 kilo almıştım. Benim bu hamileliğimde tiroid hormonum yüksek çıkmıştı onun için ilaç kullanıyorum daha ödem olmaya başlamadı bir de ödemler de kilo ya. Bakalım hayırlısı. Ama senin bence bir anda şak diye gidecek doğumdan sonra. Kız kardeşim 49 kiloydu doğuma 70 le girdi bir anda gitti kiloları şuan 55 kiloda bebeği 6 aylık.

İlk hamileliğimde de 32 kilo almıştım 80le doğuma girdim, doğumda 6 kilo gitti, emzirme döneminde bı 10 kilo daha aldim, 3 yılın sonunda 55 e düştüm. Çabuk gitmiyor benim kilom.

Kızlar acil bir sorum olacak size. Pazartesi randevum var doktora büyük ihtimalle o gün şeker yüklemesi yapılacak. Sabah 9 da randevum. Şeker yüklemesi için kaça kadar hastanede kalıyoruz işyerinden izin alacağım da o saate kadar. Öğlene kadar biter mi sizce?

İlk hamileliğimde de 32 kilo almıştım 80le doğuma girdim, doğumda 6 kilo gitti, emzirme döneminde bı 10 kilo daha aldim, 3 yılın sonunda 55 e düştüm. Çabuk gitmiyor benim kilom.
Ama sağlıkla kucağımıza alalım da kilo verilir ek hastalık yoksa.
Benim de işte dizime ağırlık veriyor kilo ağrı yapıyor o yüzden çok korkuyorum almaktan. Zaten kiloluydum.

69 ile başladım 79,200 şuan kilom. 27+3 şu an açlık hissi arttı. Son üç ayı nasıl kapatacam bilmiyorum.

İlk gidince bi kan veriyorsunuz, sonra o gazoz içip bir saat sonra yeniden kan veriyorsunuz, sonuçlar çıkınca tekrar gitmek gerekiyor. Ben salı günü 9 gibi gittim, 10.30'da son kanı verip çıktım hastaneden, öğleden sonra da sonuç göstermeye gittim.

Hahahaha ya kıyamam en iyisi tabiki senin yaptığın canım ya inşallah ben de düzene sokarım gece yemek işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…