Kızlar hayatta her an her şey olabilir, daha önce de bi arkadaşla konuşmuştuk bu konuyu, ne doğumdan öncesi ne doğum sonrası için hayatta kimse net konuşamaz. O yüzden alışveriş için erken diyenleri kafaya takmamak lazım. 6 sene öncesi ile şuan aynı değil, ben o zaman son aylarda alışveriş yapmıştım şimdi yavaş yavaş indirimde olan şeyleri almaya başladım. Bana erken diyen olunca da espriyle karışık, zamlı fiyatından sen alicaksin herhalde diyorum

bir de her şeyden etkilenmemiz normal ama büyük korkular yaşayacak şeyler konuşmuyoruz bence grupta. Çok şükür ilerleyen haftalarda kayıp yaşayan bı arkadaşımız olmadı, çok büyük tehlike atlatan olmadı. Bı plesanta ve bi rahim ağzı konusu oldu burada ki o da belli başlı kişilerde var zaten. Onda da çoğu zaman önceki tecrübeleri olanlar yoluna girecegini söyledi ya da yoluna girdiğini söyledi. Ben bunları korkuyorum eyvah gözüyle değil iyi ki öğrendim gözüyle görüyorum. Sohrab bana rahim ağzının aniden kisaldigini soylediginde hareketlerime daha çok dikkat ettim, bunun bana zararı yok faydası var. Ya da emiliyn maden suyunun zararlı olabileceğini söylediği için artık daha insan gibi içeceğim

ben de çok kaygılı biriyimdir ama bu grupta eyvah ne yapicam diyeceğim kadar endişe yaratacak şeylerle karşılaşmadım, ama her çocukta ne kadar az şey bildiğimizi anladım. Hamilelik ve annelik hep yürek çarpıntısı, bugün de böyle doğunca da böyle büyüyünce de

acabalarla kendinizi bunaltmayin, gönlünüzden ne geçiyorsa alın hazirlayin, akışa bırakın, Allah bizim için ne hazirladiysa onu yasayacagiz. Bütün bebislerimiz sağlıkla gelsin hepsi uzun ömürlü olsun. Bı de aldığımız her şeyi keyifle kullansınlar