2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Ben de henüz almaya baslamadim ama bazı arkadaşlar şöyle yapıyor kumbaraya dolar veya altın atıyor enflasyondan etkilenmemek için son aylara doğru rahat rahat yaparız alışveriş diyorlar. Belki fikir olur ☺
Dolar veya altın iki katına çıkmadığı sürece yine de zararda oluruz çünkü alacağımız ürünler en az 2 katına çıkacak 🤣 Ben alışveriş yapıyorum ya sonunu düşünmüyorum çok keyifli zaten 🤣

Bende genelde solumda hissediyorum elimi koyduğumda .Erkek bebek solda oluyormuş diyorlar birde ne kadar doğru bilemiyorum annem öyle dedi.Tabi ben daha Bebek mi tam ayırt edemiyorum.19.haftamdayım
Ben de solda pıtırtı alıyorum arada ama bebek değildir diye takmıyorum. Doktor hep sağdan bakıyor ultrasona. O yüzden hareketleri sağda bekliyorum 😀

Öyle ama rahatlayamıyoruz lafta kalıyor biraz 😂 ben şimdi de 7 ayı doldursam rahatlıcam diyorum bakalım sonra ne dicem 😂
Ben de detaylı ultrasondan sonra herhalde rahatlarım diyorum ama bakalım ☺️ korku hep var ama yine de ilk haftalara göre daha normalim. İyice paranoyak oluyor insan başlarda zırt pırt WC’ye koşup kanama var mı karnım mı ağrıyor diye psikopat olmuştum 🤣

Ben de detaylı ultrasondan sonra herhalde rahatlarım diyorum ama bakalım ☺️ korku hep var ama yine de ilk haftalara göre daha normalim. İyice paranoyak oluyor insan başlarda zırt pırt WC’ye koşup kanama var mı karnım mı ağrıyor diye psikopat olmuştum 🤣
Benim bir süre kanamam lekelenmem olmuştu o süreç zordu gerçekten

Ben daha beşik almadım ya , sözde eşimin ailesi alacaktı ne zaman alırlar bilmiyorum.Bebek arabasını da babam aldı, pusetini de kardeşimden alacağım bebek arabasına uyuyor.Oto koltuğu da almayacağım arabamızı satma durumumuz var şimdilik Dursun o dedim.Kıyafet aldım bende, beşik yok ama içine yataşın yatağını aldım
Annem aldı beşiği. Bizde ilk bebek çeyizi kız annesine ait ama bence babane ve büyükbabanın da el atması gerekiyor ama bizimkilerde de asla ses seda yok 😂 ben de oto koltuğunu ablamdan aldım almaya gerek duymadım . Henüz yatak almadım , beşiğin kendi yatağı vardı ama ne kadar ortopedik tartışılır. Henüz görmedim, görünce beğenmesem değişeceğim inşallah. Ana kucağını da ablamla eniştem hediye aldı sağolsunlar.

Aklına hiç kötü bişey getirme. Hepimiz başladık alışverişe. Normal bir ekonomide olsak ben de doğmadan bişey almazdım ama bu enflasyonda erken aldığın her şey kar. 17 haftalık olmuşsun zaten rahat ol bence 🥰
Teşekkürler kızlar hepinizin yorumlarına ayrı ayrı moral oldunuz demek ki az çok benim gibi için rahatladı inşallah her şey gönlünüzce olur güzel ilerler hevesle alışverişlerimizi yaparız diğer ay bizde bebek arabası vs çoğu şeyi alcaz napalim bugün almadigin diğer gün artıyor hepinize tek tek teşekkür ediyorum 🥰💐💐 sizler de hemen hemen benimlesiniz değil mi Ocak anneleri başlığında olduğuna göre

Bende bu ay baya birşeyler aldım özellikle kıyafet hala daha kendimi durduramıyorum hatta ipin ucunu fazla kaçırdım kredi kartları yüklü gelecek önümüzdeki ay ama ne yapayım birşey olacak korkusuyla hep yaşayamayız kı 🥺Ne zaman ne olacağını kimse bilemez Rabbim korusun.Benim de eşim Erken diyor ama ne yapalım bende 5 yılın sonunda 6.tüp bebek denemesinde hamile kaldım hep içimde vardı istediğim Gibi bebeğime alışveriş yapmak
Evet tüp bebek olunca hem zaten bır tık daha stresli bide kötü şeyler düşünmek istemiyorum zaten aklımız hep kötüde 🤭 bizde abarttik bu ay başladık çok heyecanlı ama 😂

Kızlar hayatta her an her şey olabilir, daha önce de bi arkadaşla konuşmuştuk bu konuyu, ne doğumdan öncesi ne doğum sonrası için hayatta kimse net konuşamaz. O yüzden alışveriş için erken diyenleri kafaya takmamak lazım. 6 sene öncesi ile şuan aynı değil, ben o zaman son aylarda alışveriş yapmıştım şimdi yavaş yavaş indirimde olan şeyleri almaya başladım. Bana erken diyen olunca da espriyle karışık, zamlı fiyatından sen alicaksin herhalde diyorum 😄 bir de her şeyden etkilenmemiz normal ama büyük korkular yaşayacak şeyler konuşmuyoruz bence grupta. Çok şükür ilerleyen haftalarda kayıp yaşayan bı arkadaşımız olmadı, çok büyük tehlike atlatan olmadı. Bı plesanta ve bi rahim ağzı konusu oldu burada ki o da belli başlı kişilerde var zaten. Onda da çoğu zaman önceki tecrübeleri olanlar yoluna girecegini söyledi ya da yoluna girdiğini söyledi. Ben bunları korkuyorum eyvah gözüyle değil iyi ki öğrendim gözüyle görüyorum. Sohrab bana rahim ağzının aniden kisaldigini soylediginde hareketlerime daha çok dikkat ettim, bunun bana zararı yok faydası var. Ya da emiliyn maden suyunun zararlı olabileceğini söylediği için artık daha insan gibi içeceğim 😄 ben de çok kaygılı biriyimdir ama bu grupta eyvah ne yapicam diyeceğim kadar endişe yaratacak şeylerle karşılaşmadım, ama her çocukta ne kadar az şey bildiğimizi anladım. Hamilelik ve annelik hep yürek çarpıntısı, bugün de böyle doğunca da böyle büyüyünce de 💚 acabalarla kendinizi bunaltmayin, gönlünüzden ne geçiyorsa alın hazirlayin, akışa bırakın, Allah bizim için ne hazirladiysa onu yasayacagiz. Bütün bebislerimiz sağlıkla gelsin hepsi uzun ömürlü olsun. Bı de aldığımız her şeyi keyifle kullansınlar 🥰🥰

Annem aldı beşiği. Bizde ilk bebek çeyizi kız annesine ait ama bence babane ve büyükbabanın da el atması gerekiyor ama bizimkilerde de asla ses seda yok 😂 ben de oto koltuğunu ablamdan aldım almaya gerek duymadım . Henüz yatak almadım , beşiğin kendi yatağı vardı ama ne kadar ortopedik tartışılır. Henüz görmedim, görünce beğenmesem değişeceğim inşallah. Ana kucağını da ablamla eniştem hediye aldı sağolsunlar.
Ne güzel ya öyle hediyeler gelince güzel oluyor 🥰Daha eksikleri var da zamanla tamamlarız inşallah 🙏

Teşekkürler kızlar hepinizin yorumlarına ayrı ayrı moral oldunuz demek ki az çok benim gibi için rahatladı inşallah her şey gönlünüzce olur güzel ilerler hevesle alışverişlerimizi yaparız diğer ay bizde bebek arabası vs çoğu şeyi alcaz napalim bugün almadigin diğer gün artıyor hepinize tek tek teşekkür ediyorum 🥰💐💐 sizler de hemen hemen benimlesiniz değil mi Ocak anneleri başlığında olduğuna göre
Aklına kötü bişey getirmeden tadını çıkararak yap canım alışverişini. Sağlıkla doğsunlar inşallah🥰🙏🏻 evet ocakta görünüyor doğumlarımız. Bazı arkadaşlarımızın aralıkta da olabilir ama şu an bilemiyoruz tabi ☺️

Kızlar hayatta her an her şey olabilir, daha önce de bi arkadaşla konuşmuştuk bu konuyu, ne doğumdan öncesi ne doğum sonrası için hayatta kimse net konuşamaz. O yüzden alışveriş için erken diyenleri kafaya takmamak lazım. 6 sene öncesi ile şuan aynı değil, ben o zaman son aylarda alışveriş yapmıştım şimdi yavaş yavaş indirimde olan şeyleri almaya başladım. Bana erken diyen olunca da espriyle karışık, zamlı fiyatından sen alicaksin herhalde diyorum 😄 bir de her şeyden etkilenmemiz normal ama büyük korkular yaşayacak şeyler konuşmuyoruz bence grupta. Çok şükür ilerleyen haftalarda kayıp yaşayan bı arkadaşımız olmadı, çok büyük tehlike atlatan olmadı. Bı plesanta ve bi rahim ağzı konusu oldu burada ki o da belli başlı kişilerde var zaten. Onda da çoğu zaman önceki tecrübeleri olanlar yoluna girecegini söyledi ya da yoluna girdiğini söyledi. Ben bunları korkuyorum eyvah gözüyle değil iyi ki öğrendim gözüyle görüyorum. Sohrab bana rahim ağzının aniden kisaldigini soylediginde hareketlerime daha çok dikkat ettim, bunun bana zararı yok faydası var. Ya da emiliyn maden suyunun zararlı olabileceğini söylediği için artık daha insan gibi içeceğim 😄 ben de çok kaygılı biriyimdir ama bu grupta eyvah ne yapicam diyeceğim kadar endişe yaratacak şeylerle karşılaşmadım, ama her çocukta ne kadar az şey bildiğimizi anladım. Hamilelik ve annelik hep yürek çarpıntısı, bugün de böyle doğunca da böyle büyüyünce de 💚 acabalarla kendinizi bunaltmayin, gönlünüzden ne geçiyorsa alın hazirlayin, akışa bırakın, Allah bizim için ne hazirladiysa onu yasayacagiz. Bütün bebislerimiz sağlıkla gelsin hepsi uzun ömürlü olsun. Bı de aldığımız her şeyi keyifle kullansınlar 🥰🥰
Ne güzel yazmissiniz evet şuan çok farklı bir dünya düzeni içindeyiz bundan bikac yil önce bile böyle değildi ama şuan ne alsak yanımıza kar kalıyor sağolun içim rahatladı söyleyen de iyi niyetli söylüyor ama biz hormonlardan dolayı daha bir hasassiz heralde hepimiz saglicakla yavrularımıza kavusalim inşallah 🥰💐

Back