Ben kullandım bi zararı yok kullanabilirsin. Birde sana birşey anlatayım kendini yalnız ve çıkmazda hissetme diye.
Ablam kızına hamile iken 57 kilo hamile kaldı ve bulantı kusmalardan dolayı 42 kiloya düştü. 42! Ölecek sandık. Hastane hastane gezdirdik prof doktordan tut görüşmediğimiz kalmadı. Zofran, zofer, serumlar sabah akşam. Tam 4 ay senin tabirinle ot gibi benim tabirimle ölü gibi yattı. Artık çocuğu aldırmasını istedik çünkü biz gerçekten ablamın artık öleceğini düşündük kemikleri dışarı çıkmıştı zayıflıktan. İşte bu böyle serumlar ilaçlar vs derken 5 ay sürdü. 6. Ayında hiçbirşey olmamış gibi hayata karıştı hepsini atlattı ve üzerine ikinciyi de doğurdu. Demem o ki hepsi geçiyor. Yalnız şunu sormak istiyorum sana, eşin ve senin kan grubun ne? Bebekle kan uyuşmazlığın olabilir mi? Mesela ablamı bu kadar mahveden şey aslında bebeği ile kan uyuşmazlığı olmasıymış. Sonradan anlaşılmış ve iğne olmuştu. Eğer böyle bir ihtimal yok ise de yalnız olmadığını bilmeni isterim. Bende kızımda bulantılarım varken işinin duayeni bi doktora gitmiştim. Aynen şöyle dedi;
Evini terk et. Evin kesin kokar sana. Al başını annene git. Yat dinlen, dışarı çık, gez toz. Canın ne istiyor kola mı? Hemen iç. O zararlı bu asitli düşünme içebileceğini ve yiyebileceğini düşündüğün her ne var ise onu ye iç. Şu zor dönemi atlatman en önemli olan nasıl mutlu olacaksan öyle yapmalısın. Ama tekrar tekrar söylüyorum nerden tiksindiysen evin, odan fark etmez orayı terk et bunların hepsi geçici sakın unutma.
Aynen böyle anlattı ve bende anneme gidip onda yatmıştım. Sonra bi anda eşim hadi şileye gidelim demişti ve ben ay nasıl olcak midem böyleyken diyip zorla ikna olup gitmiştim. Sonra bi baktım yolda acıkmışım ve canım pastırmalı yumurta çekiyor

normalde iğrenirim

Gerçekten çıkma imkanın varsa lütfen çık. Biraz da olsa işe yarıyor