- 26 Ocak 2022
- 309
- 380
- 33
Bende de ayağa kalktığımda rahmime kramp şeklinde ağrı giriyo iki büklüm oluyorum, daha önce hiç yaşamamıştım ilkin tek tarafa giriyordu şimdi sağlı soğlu aynı anda giriyor
S
Sariucurtma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrı hissetmemiz normal o zaman baskı olduğundan çünkü ben her şeyden nem kapar oldum biraz ağrım olsa evham yapıyorum. İlk hamileliğimde hiç böyle değildim aşırı rahattım dokuz ay nasıl geçti hiç anlamamıştım bunda tam tersi duygularım.Aslında en sağlıklısı oturup sonra dönmek ama ben gece o kadar sık dönüyorum ki bunu yapmak mümkün değil, ben de sağıma yattiysam önce bı sirt üstü sonra soluma dönüyorum. Sırt üstü bı 5-10 saniye bekliyorum. Böyle olunca hem daha az acı veriyor rahmime hem de kordon dolanmasi riski azalıyor. Ama gece unutup direk sağimdan soluma dönersem acı hissediyorum rahmin alt tarafında
Rahmime kramp geçen hafta daha çok giriyordu bu hafta biraz azaldı benim. Magnezyum kullanıyor musunBende de ayağa kalktığımda rahmime kramp şeklinde ağrı giriyo iki büklüm oluyorum, daha önce hiç yaşamamıştım ilkin tek tarafa giriyordu şimdi sağlı soğlu aynı anda giriyor S Sariucurtma
Ben de ilk hamilelige göre bunda daha rahatım, ilk hamileligimi çok beklemiştim, bebeğim olmayacak sanmıştım o yüzden hamile kalınca buldumcuk olmuştum, dünyadaki tek hamile benmişim gibi her şeyden sakiniyordum, deli gibi dikkat ediyordum, gün aşırı kalp atışı dinlemeye gidiyordum. Bunda ilkine göre çok daha rahatım ama tabi ki sağlığı ile ilgili hassasım, sadece biraz daha az kaygılıyım, mesela ekstradan kalp atışı dinlemek için hiç doktora gitmedim bu bebegimde. Bir kez rahim ağzı için gitmiştim sadece, ağrım olunca.Ağrı hissetmemiz normal o zaman baskı olduğundan çünkü ben her şeyden nem kapar oldum biraz ağrım olsa evham yapıyorum. İlk hamileliğimde hiç böyle değildim aşırı rahattım dokuz ay nasıl geçti hiç anlamamıştım bunda tam tersi duygularım.![]()
Rahimde kasılmalarım veya ağrım olmuyor ama ne tarafta yatarsam orası baya ağrıyor. Sürekli dönüyorum ve artık dönerken zorlanıyorumKizlad gunaydin ben yatakta sağdan sola yada soldan saga donerken sanki vajinamin icinde saniyelik agri oluyor rahimde kasilma gibi de degil ne olduğunu anlayamiyorum iyice ağırlaşmış gibi hissediyorum zor kalkıyorum yerimden ve bir süredir böyle oluyor acaba normal bisey mi. Hemen gectigi icin cok ciddiye almamıştım ama aklima takildi bi sorayım dedim belki bileniniz vardir
Hepimiz de kullanıyoruz magnezyum ama yeterli gelmiyor mu acabasanırım magnezyum eksikliğinden kaynaklı oluyor bu kramplar
En çok tuvalette hissediyorum
Bende de öyle oluyor işte canim sali günü kontrolüm var gidince soracagim doktorumaBir iki haftadır böyle benim de. Dönerken özellikle canım yanıyor içten batma yanmalı bı ağrı gibi. Ama dediğin gibi kısa sürüyor. Dönerken bebeğin ağırlık merkezi değiştiğinden mi bilmiyorum kısa süreli bı acı oluyor bende.
Yani sıkıntılı bir durum olmasın da ağrılar normalse dayanilamayacak boyutta degil neysekiSağa sola dönmek işkence gibi böyle doğrulup döndüğümde acı ağrı olmuyor fakat direk dinmeye çalışırsam kasiklarim vajinam çekiyor resmen
Benim durumumda senle ayni canım inşallah guzel haberler aliriz benimki de sali gunu detayli insallah duzelmistir diye dua ediyorum bendeEvet bendede olmaya başladı zorlanıyordum dönerken bir de ben sağıma yatınca hemen sağ kasığımda hafif sızlama oluyor hep solumda yatıyorum mecbur ayrıntılıda bunuda sorcam doktora neden sağ tarafım sızlıyor plesanta aşağıda demişlerdi acaba ondan mı bilmiyorum. Ayrıntılıya son iki haftam kaldı inşaallah yukarı çıkar o zamana kadar. Yatakta dönerken kaynanam bana önce otur sonra dön dedi bir haftadır öyle yapıyorum bu şekilde zorlamıyor karnımı. Sağlıkla gelsinlerde inşaallah hepimizin.![]()
Herkeste olduğuna göre galiba gebelik haftamizla ilgili normal bisey bu yani inşallah öyledir hepimizin bebisleri de iyi olsunRahimde kasılmalarım veya ağrım olmuyor ama ne tarafta yatarsam orası baya ağrıyor. Sürekli dönüyorum ve artık dönerken zorlanıyorum
Regenesis max ek olarak arada magnimore plus kullanıyorum testlerde d vitamini eksikliği dışında hepsi normal çıkıyor işin tuhafı ama yine de kasılmalar uyuşmalar magnezyumla alakalı olduğu için bu aklıma geliyor sadece…Hepimiz de kullanıyoruz magnezyum ama yeterli gelmiyor mu acaba![]()
Kullanıyorum ama sanırım ani kalkışlarda oluyo gibi ,Rahmime kramp geçen hafta daha çok giriyordu bu hafta biraz azaldı benim. Magnezyum kullanıyor musun
Kuzucum benim sabahtı randevum 2 hafta önce, aç gitmiştim. Baktı herşeyine. En son aç mısın bebek çok hareketsiz dedi fjdjhd evet dedim, git bir şeyler ye 20 dk sonra gel tekrar güzel fotosunu çekelim dedi. Tamam dedim. Bi sandviç bi kahve ve su içip gittimKizlar birde ultrasona girerken yememi onerdiginiz bebisleri kıpır kıpır eden gida önerisi istiyorum gecen sefer gittigimde doktorum 1 dakika anca gösterdi çıktım odadan basladim ağlamaya niye bu kadar az gosterdi diye. Hicbisey de anlamadım yani elini kolunu omurgasını falan gösterdi bas yapısına baktı bıraktı. Belki olmasi gereken budur ama ben biraz daha görmek istemistim sonucta koskoca bir ay bekliyorum adam bana 1 dakikayi çok görüyordetayli uzun olacagi icin guzelce yemek yeyip gideyim uyumasın hareket etsin istiyorum. Gecen sefer sabah 7 bucuk gibi kahvaltı yaptım randevum 11 gibiydi o saate kadar tekrar aciktim heralde pas vermedi oglum çok üzüldüm bu defa yol boyu biseyler mi yesem diye düşünüyorum. Siz ne yapiyorsunuz çikolata meyve suyu falan icsem sira beklerken yeterli olur mu
Benim de oluyor aynı şekilde. Uyumaya çalışırken dönüp durduğumda özellikle. Bu ara uykular da kaçmaya başladı. Olabildiğince sakin dönmeye çalışıyorum ben de.Kizlad gunaydin ben yatakta sağdan sola yada soldan saga donerken sanki vajinamin icinde saniyelik agri oluyor rahimde kasilma gibi de degil ne olduğunu anlayamiyorum iyice ağırlaşmış gibi hissediyorum zor kalkıyorum yerimden ve bir süredir böyle oluyor acaba normal bisey mi. Hemen gectigi icin cok ciddiye almamıştım ama aklima takildi bi sorayım dedim belki bileniniz vardir
Ayy geçmiş olsun. Ayakları mı üşüttün acaba? Benim de kasıklarım ağrıyor ara ara, çok çıplak ayak gezdiğim günlerde olduğunu fark edince tahmin etmiştim gaz olduğunu. Normalde hiç huyum değildir ama bu havalarda ne yapacağımı şaşırmıştım resmenBuarada kızlar dün sabahtan beri kasıklarımda ağrıyla uğraşıyorum. Druma yazdım 'bu haftalar bebek çok hızlı büyüyor kasık ağrıların normal, ılık duş al ve biraz istirahat et dedi. Öyle yaptım ama geçmeyince gittim. Şiddetli sancı giriyordu. Kıvranıyordum resmen. Rahim duvarını kontrol etti hemen bebeğe baktı,çok şükür herşey yolunda. Sonra idrar vermemi istedi. O da temiz çıktı. Bugün tekrar gittim, ultrasona yönlendirdi hemen ve kan verdim. Yoğun gaz çıktıhalen ağrım var maalesef, çiğneme tableti yazdı. Ctesiye kadar kullanıcam bakalım geçmezse gel dedi yine..
Merhaba, 16. Haftada net öğreniliyor geneldeArkadaşlar merhaba, cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz? Çin takvimine uyuyor mu çok merakettim.cevap veren olursa çok sevinirim.
Bende de sol kasıkta bir ağrım var canım oturur pozisyonda değil ama ayakta ya da yatakta dümdüz olduğum zaman oluyor, doktora da gittiğimde sordum test falan da istedi ultrasonla da baktı hiç bir şey çıkmadı, rahim kasılma büyüme ağrıları demek ki her kadının farklı seyreder dedi. Büyük ihtimal seninde öyledirKizlad gunaydin ben yatakta sağdan sola yada soldan saga donerken sanki vajinamin icinde saniyelik agri oluyor rahimde kasilma gibi de degil ne olduğunu anlayamiyorum iyice ağırlaşmış gibi hissediyorum zor kalkıyorum yerimden ve bir süredir böyle oluyor acaba normal bisey mi. Hemen gectigi icin cok ciddiye almamıştım ama aklima takildi bi sorayım dedim belki bileniniz vardir
Umarım genel geçer bir şeydir hastalık falan gelmiyordur. Genelde ben grip nezle olacağım zamanın öncesinde böyle oluyorumBugün aşırı halsizlik, mide bulantısı ve baş ağrısı var. 19. Haftadayim bu haftalarda halsizlik yaşayan oldu mu. Kafam kalkmıyor resmen o derece yorgun hissediyorum kendimi, bulantılarım da geçmişti ne güzel bugun tuhaf bı bulantı ağız tadı var
Net olarak 14 tü canım galiba, çin takvimi de tutmadı bende erkek gösteriyordu ama kızım olacak inşallahArkadaşlar merhaba, cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz? Çin takvimine uyuyor mu çok merakettim.cevap veren olursa çok sevinirim.
1.5 saat öncesinde falan yemeğini ye yarım saat önce de tadelle yw bence tadelle çok iyi geliyorKizlar birde ultrasona girerken yememi onerdiginiz bebisleri kıpır kıpır eden gida önerisi istiyorum gecen sefer gittigimde doktorum 1 dakika anca gösterdi çıktım odadan basladim ağlamaya niye bu kadar az gosterdi diye. Hicbisey de anlamadım yani elini kolunu omurgasını falan gösterdi bas yapısına baktı bıraktı. Belki olmasi gereken budur ama ben biraz daha görmek istemistim sonucta koskoca bir ay bekliyorum adam bana 1 dakikayi çok görüyordetayli uzun olacagi icin guzelce yemek yeyip gideyim uyumasın hareket etsin istiyorum. Gecen sefer sabah 7 bucuk gibi kahvaltı yaptım randevum 11 gibiydi o saate kadar tekrar aciktim heralde pas vermedi oglum çok üzüldüm bu defa yol boyu biseyler mi yesem diye düşünüyorum. Siz ne yapiyorsunuz çikolata meyve suyu falan icsem sira beklerken yeterli olur mu