Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende geçen gün unuttum, Allahın izniyle bi sıkıntı olmaz bi günden, hareketlerini hissediyor muydun bebeğininOksapar kullanan canımlar ben dün iğnemi yapmayı unuttumbi sorun olur mu acaba
Sadece geceleri hissediyorumBende geçen gün unuttum, Allahın izniyle bi sıkıntı olmaz bi günden, hareketlerini hissediyor muydun bebeğinin
Evet benim 3.gebeligim,uzun zamandır hissediyorum, doktoruna sor için rahat etmiyorsa ama sanmıyorum bisey olsunSadece geceleri hissediyorumnasıl bekliycem şimdi
sen hissediyor musun ben 21. Haftadayım
Ben size kendi doktorumu onerebilirim . Hem perinatalog hem de fiyat olarak 2 bin demişti hastane . Ben henüz yaptırmadım . Prof .Dr .Ayşe Kafkasli Biruni üniversitesi Hastanesi'nde .Kızlar tekrar merhaba takip edemiyorum epeydir sıkıntılı süreçler yaşıyorum umarım hepiniz iyisinizdir. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason için önerebilceğiniz makul fiyatlı perinatoloji var mıdır? Doktorum yönlendirdi dışardan yaptırmam gerekiyormuş bir kaç yerden fiyat aldım 4-5-6 bandında söyledilerKafam çok karıştı o yüzden normal mi bu fiyatlarda bilmiyorum
Benim en başından beri ağrılarım var maalesef. Mesela bugün de sol leğen kemiğim ağrıyor . Yürüyüş yaptım hafifledi sanki ama sonra yoruldum sanırım belim ağrıdı. İki kez bu yüzden doktora gittim birsey bulunmadı. Yorulmayla da alakalı olabilir dinlenin güzelce geçer inşallah .Kızlar günaydın. Dün akşamdan beri sol kasığım ağrıyor. Sağda da biraz var ama sol kadar değil. Sanırım burda bir kaçınız yazmıştı bu ağrıyı. Nasıl geçti acile gitmeli miyim sizce?
Çok teşekkür ederimBen size kendi doktorumu onerebilirim . Hem perinatalog hem de fiyat olarak 2 bin demişti hastane . Ben henüz yaptırmadım . Prof .Dr .Ayşe Kafkasli Biruni üniversitesi Hastanesi'nde .
Rica ederim . Üniversite hastanelerinde de yapiliyormus . Cerrahpaşada mesela ama nasıl randevu alınır bilmiyorum . Orada da çok iyi hekimler vardır . Aklinizda olsun. Benim takibimi de bu hekim yaptığı için ona yaptiririm diye düşündüm .Çok teşekkür ederim![]()
Yuruyemeyecek kadar olan ağrım geçti, ama iki üç gün sürekli dinlendim. Bı anda geçmedi azala azala önce belim geçti, dizim ve bacağım daha uzun sürdü. Şimdi sadece arabaya otururken belime yük bindirdigimde biraz batma hissediyorum ama öncesinde bacağımı dahi kaldıramıyordum. Çok şükür o durum kalmadı, geçmiş olsun size deMerhaba , benim de bel kalça ve sağ bacağım etkilendi yürüyemeyecek kadar şddetli ağrım var.Sizin ağrınız geçti mi yok da daha da mı arttı ?
Sağlıkla alırsın kucağına canım inşallahEvet benim 3.gebeligim,uzun zamandır hissediyorum, doktoruna sor için rahat etmiyorsa ama sanmıyorum bisey olsun
Aaa Ayşe kafkasli biruniye mi gecti, Yeni yüzyıl universitesindeyken gitmiştim rutin kadın doğum konrolleri için ona GOP. Hastanesinde. Gerçekten deneyimi ilk bakışta anlaşılan hocalardan. Korkutmayan sakin bı iletişim yolu var. Sevmiştim benBen size kendi doktorumu onerebilirim . Hem perinatalog hem de fiyat olarak 2 bin demişti hastane . Ben henüz yaptırmadım . Prof .Dr .Ayşe Kafkasli Biruni üniversitesi Hastanesi'nde .
Vallahi ben her şeyimde hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok da faydasını gördüm diğerlerini hiç düşünmedim bile. Her yağı <7kremi kullanıp yine çatlak olan da varmış bazen de kısmet demek gerek.Hindistan cevizi yagi yeterli mi kızlar yoksa ek olarak çatlak kremi de alayım mı? Ben de hiç baslamadim daha ve üstelik annemin filan karni çatlak dolu umarım ben de ona cekmemisimdir ya![]()
Eskiden nereden çalıştığını bilmiyordum ben açıkçası sadece Memorial tüp bebek artık bize gelmenize gerek yok diyince eve en yakın bir perinatolog olsun diye tercih ettik . Evet oldukca sakin bir yapıya hakim :) Umarım hersey yolunda gider doğumu da orada düşünebiliriz.Aaa Ayşe kafkasli biruniye mi gecti, Yeni yüzyıl universitesindeyken gitmiştim rutin kadın doğum konrolleri için ona GOP. Hastanesinde. Gerçekten deneyimi ilk bakışta anlaşılan hocalardan. Korkutmayan sakin bı iletişim yolu var. Sevmiştim ben
Bana önerilen şeyler arasında katı vücut nemlendiricisi ,organik hindistan cevizi yağı ve çatlak yağı vardı . Ben hepsini aldım ama sürdüğüm sayilidir . Genelde sadece bir ürün yetersiz olabiliyormuş . Sabah akşam sürerseniz o başka tabi .Hindistan cevizi yagi yeterli mi kızlar yoksa ek olarak çatlak kremi de alayım mı? Ben de hiç baslamadim daha ve üstelik annemin filan karni çatlak dolu umarım ben de ona cekmemisimdir ya![]()
Ben de alayım hindistan cevizi yagi ve badger çok oneriliyordu bu ikisi yeter herhalde deneyelim bakalımVallahi ben her şeyimde hindistan cevizi yağı kullanıyorum çok da faydasını gördüm diğerlerini hiç düşünmedim bile. Her yağı <7kremi kullanıp yine çatlak olan da varmış bazen de kısmet demek gerek.
Evet özellikle son aylara doğru yağ karisimlari da evlenme iyi olur diyorlar tek krem vs yetmeyebiliyormus. Bakalım artık ben de alayım son dakikaya birakmadan:)Bana önerilen şeyler arasında katı vücut nemlendiricisi ,organik hindistan cevizi yağı ve çatlak yağı vardı . Ben hepsini aldım ama sürdüğüm sayilidir . Genelde sadece bir ürün yetersiz olabiliyormuş . Sabah akşam sürerseniz o başka tabi .
Bisey olmaz inşallah. Transferden sonra 10 tane oksapar verdiler ama 11 gün vardı teste. O gün için 1 gün kullanmayınca bisey olmaz yazmışlardı. Test pozitif çıkınca yeni paket almıştım.Oksapar kullanan canımlar ben dün iğnemi yapmayı unuttumbi sorun olur mu acaba