2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar selam.
Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Cinsiyeti için p.pi yapısı yok kıza benziyor ama yüzde yüz birşey söyleyemem dedi.
21+0 dı dün.
Bpd yani baş çevresi 19+6 uyumlu 45,7
Ac yani karın bölgesi 19+5 uyumlu 374 Gr
FL yani boy olarak da 22+1 uyumlu 37,9
Değerlerim bu şekilde. Alttan muayene etti ve 3 hafta sonraya randevu verdi.
Geriden gelen değerler ile ilgili sanırım bir sıkıntı var 🥺
Ama şöyle bir sıkıntı var diye de birşey söylemedi. Alttan muayene için erken değilmi normalde
Merhaba, detaylınızı kendi drunuz mu yaptı? Eğer başka Dr yaptıysa zaten not olarak daha önceki ultrason ölçümlerine bakılmasını istiyorlar. Şöyle, ben 20+1de yaptırdık ama ölçümler 19+5 19+3 20+0 veriyordu. Dr bana 19 haftayla uyumlu ölçümlerine Kendi drun önceki ölçülere baksın kafa karışmasın gerilikle ilgili dedi. Çıkar çıkmaz kendi druma gittim ve sorun yok ölçülerde 2 haftaya kadar normal dedi. Senin 4 gün oynuyor ama bak 20 haftalık ölçümün de var dedi. İstediğimiz bu zaten dedi. Yani için rahat olsun, önümüzdeki haftalarda yakalar. Bir şey olsa dr söylerdi.

Gümüş kapak bende de var abimin eşi vermisti . Silverette marka . Antiseptikle dezenfekte ettim . İçin rahat olsun demişti ama tereddütte kaldım . Sonuçta kişisel bir ürün 🤷 gerçi vereli yıl olmuştur o da ayrı .

Bir de korbell çöp kovası alın diyen çok oldu. Koku olmaması çok iyi ama hiç indirime girmiyor 😄 siz ne dusunuyorsunuz alınmalı mı ?
Evet alınmalı ama sıfırına para vermek istemezsen dolapta temiz bulabilirsin belki. Boklu bez atıcaz nihayetinde sıfır olmasına gerek yok 😂 benim yukarıda yok mesela geceden sabaha 1 bez atayım kokuyor leş gibi ama aşağıda onlarca bez birikiyor sıfır koku. Allah mekanizmasına zeval vermesin çok seviyorum çok 😅

Kızlar selam.
Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Cinsiyeti için p.pi yapısı yok kıza benziyor ama yüzde yüz birşey söyleyemem dedi.
21+0 dı dün.
Bpd yani baş çevresi 19+6 uyumlu 45,7
Ac yani karın bölgesi 19+5 uyumlu 374 Gr
FL yani boy olarak da 22+1 uyumlu 37,9
Değerlerim bu şekilde. Alttan muayene etti ve 3 hafta sonraya randevu verdi.
Geriden gelen değerler ile ilgili sanırım bir sıkıntı var 🥺
Ama şöyle bir sıkıntı var diye de birşey söylemedi. Alttan muayene için erken değilmi normalde
Canım bende de farklılık çıktı ama en yüksek fark 1 hafta, bir iki haftalık farklılıkları bu zamanlarda pek dikkate almayız dedi detaylıyı yapan doktor ama bilemedim. İnşallah bir şey çıkmaz. Cinsiyeti görememiş mi hala doktor ya kaç haftalık olmuş bebiş 😳
Alttan muayene de hiç olmadım canım sadece gebeliğin ilk haftalarında kalp atışından emin olmak için bakmıştı alttan ultrasonla onun dışında hiç olmadım. Normal mi değil mi emin olamadım

Evet alınmalı ama sıfırına para vermek istemezsen dolapta temiz bulabilirsin belki. Boklu bez atıcaz nihayetinde sıfır olmasına gerek yok 😂 benim yukarıda yok mesela geceden sabaha 1 bez atayım kokuyor leş gibi ama aşağıda onlarca bez birikiyor sıfır koku. Allah mekanizmasına zeval vermesin çok seviyorum çok 😅
Hahhah zam gelmeden alayım bu aralar o zaman 😄

Kızlar çatlak kremini ne sıklıkla sürüyorsunuz acaba, catlaklar ne zaman baslayacak tahmini😂 ben hergün sürmeye çalışıyorum özellikle dustan sonra mutlaka sürüyorum ama hep aksamlari sürüyorum sabah suremiyorum siz nasil yapiyorsunuz

Kızlar çatlak kremini ne sıklıkla sürüyorsunuz acaba, catlaklar ne zaman baslayacak tahmini😂 ben hergün sürmeye çalışıyorum özellikle dustan sonra mutlaka sürüyorum ama hep aksamlari sürüyorum sabah suremiyorum siz nasil yapiyorsunuz
Ben de duştan sonra kurulanmadan sürüyorum, sonra kurulanıyorum. Krem almadım ama kantaron yağı ve kakao yağı aldım onları karıştırıp sürüyorum.

Ben de duştan sonra kurulanmadan sürüyorum, sonra kurulanıyorum. Krem almadım ama kantaron yağı ve kakao yağı aldım onları karıştırıp sürüyorum.
Aaa kurulanmadan islakken mi sürmek gerekiyor ben hep kurulanip öyle sürüyordum 🙈 bende lierac kullaniyorum birde sarı olan hamilelige uygun bio oili kullaniyorum yag bacaklara lierac göbek bel kalca bolgesine

Oğlumda bitkisel bi krem almıştım sürdüm düzenli çatlağım olmamıştı, bunda yine aldım ama unutuyorum sürekli kullanmayı, arada bebek yağı sürüyorum

Oğlumda bitkisel bi krem almıştım sürdüm düzenli çatlağım olmamıştı, bunda yine aldım ama unutuyorum sürekli kullanmayı, arada bebek yağı sürüyorum
Bebek yağı bende aldım canim ama sanki vücudum hiç emmiyor gibi geliyo bebe yağı sürünce

Aklıma geldikçe kullanıyorum maalesef düzenli kullanamıyorum.Ilk hamileligimde gögüslerimde başladı catlaklar en cok son aylar çatlamıştım.

Aaa kurulanmadan islakken mi sürmek gerekiyor ben hep kurulanip öyle sürüyordum 🙈 bende lierac kullaniyorum birde sarı olan hamilelige uygun bio oili kullaniyorum yag bacaklara lierac göbek bel kalca bolgesine
Benim cildim normalde de kurudur, bebe yağı kullanırdım onu da böyle ıslakken sürerdim hem daha az sürüyorum yetiyor, hem de yağlı değil nemli bir his bırakıyor.

Genelde duştan sonra, çatlak kremi almadım da hindistan cevizi yağı sürüyorum ben

Her akşam suruyorsaniz süper :) Ben unutuyorum açıkçası alışkanlığım olmadığı için . Benim ergenlik döneminden kalma çatlakların da var maalesef . Umarım daha fazla çatlamaz .Baboonnatural in katı vücut nemlendiricisini onermislerdi bana da onu aldım .

2-3 kere dışında sürmedim desem 🙄 çatlak oluşmadığı için gevşeklik yapıyorum sanırım, inşallah pişman olmam🫠

Bende steteskop var eşimle her gün bebisin kalp atışlarını dinliyoruz kafayı yemiş gibi 😂 annem kafasını karnıma dayayıp dinliyor bir seyler duyduğunu idda ediyor, içerde hareketli vs diyor ama aynı pozisyonda eşim duymaya çalıştığında anlamıyor😂 steteskopla çözüm bulduk, bir zararı da yokmuş🙏

Kızlar günaydın. Dün akşamdan beri sol kasığım ağrıyor. Sağda da biraz var ama sol kadar değil. Sanırım burda bir kaçınız yazmıştı bu ağrıyı. Nasıl geçti acile gitmeli miyim sizce?

Back
X