- 10 Ağustos 2022
- 2.081
- 3.200
- 63
Çok az her gün de değil. Bir anda oluyor ne oluyor diyene kadar bitiyor. 19+3 şuan yemek yedikten sonra uzanıyorum o zaman.18+5 kız bebek bekleyenler hareketleri hissetmeye başladınız mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok az her gün de değil. Bir anda oluyor ne oluyor diyene kadar bitiyor. 19+3 şuan yemek yedikten sonra uzanıyorum o zaman.18+5 kız bebek bekleyenler hareketleri hissetmeye başladınız mı
Merhaba, detaylınızı kendi drunuz mu yaptı? Eğer başka Dr yaptıysa zaten not olarak daha önceki ultrason ölçümlerine bakılmasını istiyorlar. Şöyle, ben 20+1de yaptırdık ama ölçümler 19+5 19+3 20+0 veriyordu. Dr bana 19 haftayla uyumlu ölçümlerine Kendi drun önceki ölçülere baksın kafa karışmasın gerilikle ilgili dedi. Çıkar çıkmaz kendi druma gittim ve sorun yok ölçülerde 2 haftaya kadar normal dedi. Senin 4 gün oynuyor ama bak 20 haftalık ölçümün de var dedi. İstediğimiz bu zaten dedi. Yani için rahat olsun, önümüzdeki haftalarda yakalar. Bir şey olsa dr söylerdi.Kızlar selam.
Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Cinsiyeti için p.pi yapısı yok kıza benziyor ama yüzde yüz birşey söyleyemem dedi.
21+0 dı dün.
Bpd yani baş çevresi 19+6 uyumlu 45,7
Ac yani karın bölgesi 19+5 uyumlu 374 Gr
FL yani boy olarak da 22+1 uyumlu 37,9
Değerlerim bu şekilde. Alttan muayene etti ve 3 hafta sonraya randevu verdi.
Geriden gelen değerler ile ilgili sanırım bir sıkıntı var
Ama şöyle bir sıkıntı var diye de birşey söylemedi. Alttan muayene için erken değilmi normalde
Evet alınmalı ama sıfırına para vermek istemezsen dolapta temiz bulabilirsin belki. Boklu bez atıcaz nihayetinde sıfır olmasına gerek yokGümüş kapak bende de var abimin eşi vermisti . Silverette marka . Antiseptikle dezenfekte ettim . İçin rahat olsun demişti ama tereddütte kaldım . Sonuçta kişisel bir ürüngerçi vereli yıl olmuştur o da ayrı .
Bir de korbell çöp kovası alın diyen çok oldu. Koku olmaması çok iyi ama hiç indirime girmiyorsiz ne dusunuyorsunuz alınmalı mı ?
479 a almışım canım bende550 liraydı bugün baktım . Siz kaça aldiniz?
Canım bende de farklılık çıktı ama en yüksek fark 1 hafta, bir iki haftalık farklılıkları bu zamanlarda pek dikkate almayız dedi detaylıyı yapan doktor ama bilemedim. İnşallah bir şey çıkmaz. Cinsiyeti görememiş mi hala doktor ya kaç haftalık olmuş bebişKızlar selam.
Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Cinsiyeti için p.pi yapısı yok kıza benziyor ama yüzde yüz birşey söyleyemem dedi.
21+0 dı dün.
Bpd yani baş çevresi 19+6 uyumlu 45,7
Ac yani karın bölgesi 19+5 uyumlu 374 Gr
FL yani boy olarak da 22+1 uyumlu 37,9
Değerlerim bu şekilde. Alttan muayene etti ve 3 hafta sonraya randevu verdi.
Geriden gelen değerler ile ilgili sanırım bir sıkıntı var
Ama şöyle bir sıkıntı var diye de birşey söylemedi. Alttan muayene için erken değilmi normalde
Hahhah zam gelmeden alayım bu aralar o zamanEvet alınmalı ama sıfırına para vermek istemezsen dolapta temiz bulabilirsin belki. Boklu bez atıcaz nihayetinde sıfır olmasına gerek yokbenim yukarıda yok mesela geceden sabaha 1 bez atayım kokuyor leş gibi ama aşağıda onlarca bez birikiyor sıfır koku. Allah mekanizmasına zeval vermesin çok seviyorum çok
![]()
Ben de duştan sonra kurulanmadan sürüyorum, sonra kurulanıyorum. Krem almadım ama kantaron yağı ve kakao yağı aldım onları karıştırıp sürüyorum.Kızlar çatlak kremini ne sıklıkla sürüyorsunuz acaba, catlaklar ne zaman baslayacak tahminiben hergün sürmeye çalışıyorum özellikle dustan sonra mutlaka sürüyorum ama hep aksamlari sürüyorum sabah suremiyorum siz nasil yapiyorsunuz
Aaa kurulanmadan islakken mi sürmek gerekiyor ben hep kurulanip öyle sürüyordumBen de duştan sonra kurulanmadan sürüyorum, sonra kurulanıyorum. Krem almadım ama kantaron yağı ve kakao yağı aldım onları karıştırıp sürüyorum.
Oğlumda bitkisel bi krem almıştım sürdüm düzenli çatlağım olmamıştı, bunda yine aldım ama unutuyorum sürekli kullanmayı, arada bebek yağı sürüyorumKızlar çatlak kremini ne sıklıkla sürüyorsunuz acaba, catlaklar ne zaman baslayacak tahminiben hergün sürmeye çalışıyorum özellikle dustan sonra mutlaka sürüyorum ama hep aksamlari sürüyorum sabah suremiyorum siz nasil yapiyorsunuz
Bebek yağı bende aldım canim ama sanki vücudum hiç emmiyor gibi geliyo bebe yağı sürünceOğlumda bitkisel bi krem almıştım sürdüm düzenli çatlağım olmamıştı, bunda yine aldım ama unutuyorum sürekli kullanmayı, arada bebek yağı sürüyorum
Aklıma geldikçe kullanıyorum maalesef düzenli kullanamıyorum.Ilk hamileligimde gögüslerimde başladı catlaklar en cok son aylar çatlamıştım.Kızlar çatlak kremini ne sıklıkla sürüyorsunuz acaba, catlaklar ne zaman baslayacak tahminiben hergün sürmeye çalışıyorum özellikle dustan sonra mutlaka sürüyorum ama hep aksamlari sürüyorum sabah suremiyorum siz nasil yapiyorsunuz
Benim duyduğum oranın nemli kalması önemli, bebek yağı işe yarar sankiBebek yağı bende aldım canim ama sanki vücudum hiç emmiyor gibi geliyo bebe yağı sürünce
Göğüs için özellikle mantıklı gibi bebe yağı, ben bacaklarima da sürüyorumBenim duyduğum oranın nemli kalması önemli, bebek yağı işe yarar sanki
Benim cildim normalde de kurudur, bebe yağı kullanırdım onu da böyle ıslakken sürerdim hem daha az sürüyorum yetiyor, hem de yağlı değil nemli bir his bırakıyor.Aaa kurulanmadan islakken mi sürmek gerekiyor ben hep kurulanip öyle sürüyordumbende lierac kullaniyorum birde sarı olan hamilelige uygun bio oili kullaniyorum yag bacaklara lierac göbek bel kalca bolgesine
Genelde duştan sonra, çatlak kremi almadım da hindistan cevizi yağı sürüyorum benKızlar çatlak kremini ne sıklıkla sürüyorsunuz acaba, catlaklar ne zaman baslayacak tahminiben hergün sürmeye çalışıyorum özellikle dustan sonra mutlaka sürüyorum ama hep aksamlari sürüyorum sabah suremiyorum siz nasil yapiyorsunuz
Her akşam suruyorsaniz süper :) Ben unutuyorum açıkçası alışkanlığım olmadığı için . Benim ergenlik döneminden kalma çatlakların da var maalesef . Umarım daha fazla çatlamaz .Baboonnatural in katı vücut nemlendiricisini onermislerdi bana da onu aldım .Kızlar çatlak kremini ne sıklıkla sürüyorsunuz acaba, catlaklar ne zaman baslayacak tahminiben hergün sürmeye çalışıyorum özellikle dustan sonra mutlaka sürüyorum ama hep aksamlari sürüyorum sabah suremiyorum siz nasil yapiyorsunuz
2-3 kere dışında sürmedim desemKızlar çatlak kremini ne sıklıkla sürüyorsunuz acaba, catlaklar ne zaman baslayacak tahminiben hergün sürmeye çalışıyorum özellikle dustan sonra mutlaka sürüyorum ama hep aksamlari sürüyorum sabah suremiyorum siz nasil yapiyorsunuz