- 18 Temmuz 2022
- 5.918
- 9.792
- 148
Kuzum taşınma telaşımız var bugünlerde ilk defa ev değiştiyorum çok çok zormuş telefonu falan unuttum iyiceannabelica bebiş sen nerdesin ya gormuyorum seni hiç ben mi denk gelemedim acaba?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum taşınma telaşımız var bugünlerde ilk defa ev değiştiyorum çok çok zormuş telefonu falan unuttum iyiceannabelica bebiş sen nerdesin ya gormuyorum seni hiç ben mi denk gelemedim acaba?
Merhaba canım ben 20. Haftada yaptırdım sağlık ocağında bebek hareketlerini hissediyorsan 16. Hafta itibariyle yapıyoruz dediler ama ben yinede 20yi bekledim burada arkadaşlar hep 20 ve sonrası haftalarda oldukları içinHerkese merhaba , tetanoz aşınızı kaçıncı haftada yaptırdınız acaba? Bana 17. Haftada randevu verdi sağlık Ocağı doktorum da yaptırabilirsin dedi ama kafam karıştı bazı yerlerde 20 de yapılsın yazmışlar![]()
Ben de 20’ye aldırayım içim rahat etsin teşekkür ederimMerhaba canım ben 20. Haftada yaptırdım sağlık ocağında bebek hareketlerini hissediyorsan 16. Hafta itibariyle yapıyoruz dediler ama ben yinede 20yi bekledim burada arkadaşlar hep 20 ve sonrası haftalarda oldukları için
Magnezyum eksikliği olma ihtimali de yüksek, inşallah azalır, bak geçer demiyorumAynen canım bir süre kullanayım inşallah faydasını görürüm birde magnezyumum düşük ikisinden biri fayda eder inşallah baya ağrım oluyo çünkü sağa sola dönerken yatakta yada arabaya binerken bacağımı atıyorum ya mesala o harekette ağrı oluyor
Valla haklısın bence de bu ağrılar bebiş büyüdüğü için oluyor geçeceğine dair çok umudum yok gibiMagnezyum eksikliği olma ihtimali de yüksek, inşallah azalır, bak geçer demiyorumağrılar olucak artık ara ara
Rica ederim ne demekBen de 20’ye aldırayım içim rahat etsin teşekkür ederim![]()
Bende ilk gebeliğimde senin gibiydim cnm normal insan endişe ediyor ama ben oğlumdan hatırlıyorum bu ağrıları, hatta çok sık idrar tahlili verirdim acaba bi sıkıntı mı var diye ama bisey çıkmazdı, vajinal ultrason normalde bile rahatsız eder hamileyken insan daha tedirgin olur normalValla haklısın bence de bu ağrılar bebiş büyüdüğü için oluyor geçeceğine dair çok umudum yok gibinormal oldugundan emin olsam zaten sıkıntı yok dayanırım ağrılara insan acaba bir sorun var mı diye korkuyor sadece. Bugün doktor vajinal ultrason yaparken bile ay oy dedim canım acıdı. Sonra kendi kendime daha buna dayanamıyorsun nasıl doğurcaksın sen acaba dedim
![]()
Genelde 20 de yapıyorlar. Ama önceki hamileliğimde elime iğne batmıştı panodan pasliydı ucu. 12. Haftaydı. Doktorumu aradım. Sağlık ocağina git tetanoz aşişi yapsınlar demişti. Oylelikle 12. Haftada 1. dozu yapmıştım. Çok önemli değil heralde belki ideali 20 dır ama diğer haftalar da oluyordur.Herkese merhaba , tetanoz aşınızı kaçıncı haftada yaptırdınız acaba? Bana 17. Haftada randevu verdi sağlık Ocağı doktorum da yaptırabilirsin dedi ama kafam karıştı bazı yerlerde 20 de yapılsın yazmışlar![]()
Ben hastane çıkışı almadım ama kardeşim almış, oğlumda aldıklarım elimizde patlamıştı kilosu normal olmasına rağmen boydan kısa gelmişti. Yenidoğan döneminde giydirmek için 1-3 ay alıyorum genelde. Zeyland in fabrikasi bu tarafta, fabrika çıkış mağazasından bı kaç parça almıştım çok önceleri. Yenidoğan değil ama ileriki yaslar için güzel ürünleri var. İdilbaby mi zeyland mi bebeklik döneminde idilbaby tercih ederim eğer organik giydirmek istiyorum dersen.Bende muslinlerini beğendim açıkçası . Genel olarak kumaşlar cok hoşumuza gitti . Bir de İstanbul Avrupa yakasında Zeyland diye bir bebek ,çocuk mağazası var . Onların kumaşları da çok güzel .Oylesine bir girmiştik pamuklari kalındı diğer markalara göre .
Bu arada yenidoğan sadece bir kez giyiliyormus sanırım . Ben 5li iki takım set aldım . 0 3 aldim onları da. Gerçi çocuğun kilosuna da bağlı değişir ama komşum da sakin direkt yenidoğan alma demişti . Gittik ,değiştirdik :)
Ben dün yaptırdım yani 20+2.Sağlık ocağına sormuştum 20demislerdi aradilar gittim aşımı oldum.1ay sonra 2.dozu yapacaklarmış öyle söylediler.Aşı yapılan kolum biraz ağrıyor ve etrafı kızardı şişti normaldir diye düşünüyorum.Onun harici herhangi bir sorun yok.Herkese merhaba , tetanoz aşınızı kaçıncı haftada yaptırdınız acaba? Bana 17. Haftada randevu verdi sağlık Ocağı doktorum da yaptırabilirsin dedi ama kafam karıştı bazı yerlerde 20 de yapılsın yazmışlar![]()
Arkadaşımın da bebeğinin kalbinde parlaklık görmüş doktor, ayrintilida değil normal kendi doktoru görmüş, nipt yaptirdigi için onemsememis bile. Demekki çoğu kişide oluyor.Evet canım gittiğim perinatolog da önce riskleri anlattı çok kafanıza takılırsa fetal dna yaptırabilirsiniz dedi.Doktor olarak bunu söylemek bizim görevimiz dedi bana kalırsa sorun yok çünkü risk oluşturacak sadece yaş var onun haricinde başka bulgu yok dedi.Tek başına da bir sorun olmuyormuş çok şükür.Ben daha önce duymamıştım kalp olunca ilk anda korktum ama neyse ki gittiğimiz doktor cok iyiydi korkulacak bir şey yok dedi.Bazı doktorlar bu konuda cok korkutuyormuş.Dedigin gibi güzel düşünmek lazım.Çok sağ ol canım rahatladım gerçekten.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
![]()
Bugün oradaydım gerçekten tavsiye etmem, dört otopark gezdim cagalogluna kadar hepsi doluydu en son garın yanindakinde yarım saat sıra bekledim öyle park ettim. Üstelik Mahmutpaşa da hiç bir şey eskisi gibi ucuz değil onu farkettim. Yoruldugumla kaldım trafik ve kalabalıkta.Bunu da düşündüm aslında eminonune gidebilirsem alabilirim . Tabi daha pahalıya mal olabilir çünkü kumaşlara çok zam geldi.Oneriniz için çok tşkler ...
Kolay gelsin.Kuzum taşınma telaşımız var bugünlerde ilk defa ev değiştiyorum çok çok zormuş telefonu falan unuttum iyice![]()
Bana da sağlık ocağında 20. hafta olmadan yapmıyoruz diyip gönderdiler, yarın gideceğim.Herkese merhaba , tetanoz aşınızı kaçıncı haftada yaptırdınız acaba? Bana 17. Haftada randevu verdi sağlık Ocağı doktorum da yaptırabilirsin dedi ama kafam karıştı bazı yerlerde 20 de yapılsın yazmışlar![]()
20.haftada yaptırdım.Hem sağlık ocağı hem de kendi doktorum 20. Haftada yapılacak dedi.Herkese merhaba , tetanoz aşınızı kaçıncı haftada yaptırdınız acaba? Bana 17. Haftada randevu verdi sağlık Ocağı doktorum da yaptırabilirsin dedi ama kafam karıştı bazı yerlerde 20 de yapılsın yazmışlar![]()
Evet canım ben nipt yaptirmadim ona rağmen dokorum önemsemedi.Normal bir şey sanırım.Arkadaşımın da bebeğinin kalbinde parlaklık görmüş doktor, ayrintilida değil normal kendi doktoru görmüş, nipt yaptirdigi için onemsememis bile. Demekki çoğu kişide oluyor.
Taşınmak zor hamileyken daha da zor canım.Rabbim kolaylık versin.İlk gebeligimde taşınmıştık.Annemler yardıma gelmişti ama yine de yorucu olmuştu.Kuzum taşınma telaşımız var bugünlerde ilk defa ev değiştiyorum çok çok zormuş telefonu falan unuttum iyice![]()
20de yaptım canım, 2. doz için de yaptığım günün 1 ay sonrasına randevu verdiHerkese merhaba , tetanoz aşınızı kaçıncı haftada yaptırdınız acaba? Bana 17. Haftada randevu verdi sağlık Ocağı doktorum da yaptırabilirsin dedi ama kafam karıştı bazı yerlerde 20 de yapılsın yazmışlar![]()