2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Yemeklerden sonra tuhaf bı bulantı hissi oluyor bende hala, doğuma kadar gidecek sanırım
Ben de fazla kaçirınca oluyor yemeklerden sonra. Doymadan kalkarsam sikıntı yok.
Son numara oglumda şu tarz bir baston araba almıştım gayet rahatti. Daha doğurmuycam diye arkadasa vermistim. Simdi o bana geri verecek yeni almiycam :KK48:Eki Görüntüle 3298736
Ben de Chicco nun
baston olanını ablama vermiştim ihtiyaç kalmayınca. Aynen ben de ondan geri alacağım inşallah 😂

Puseti de maxi cosi cabrio fix almıştık. Araba Hepsiburada da düşüyor ama hatta geçen eşim gösterdi 8500e düşmüştü bizim aldığımız fiyata düşmüş bak diye
O zaman ben indirim takip etmeye devam edeyim 😂 pusetinizde 4000 tl olmuş bu arada

İnternette gezerken böyle bir bebek arabası buldum elelenin sitesinde ama hiçbir yerde yorumu yok. Hem kabin boy hem pusete takılabiliyor bana böyle birşey lazım. Oturdugumuz bina yüksek ve asansör yok, hem bebek hem bebek arabasını taşıyamam gibi hissediyorum ağır olursa. Bagi neo yu çok beğendim oda pusetiyle alınca 13 14 civarına geliyor biraz pahalı geldi😂 yoyko city 3 in 1 alayım diyorum oda tam istediğim kadar küçülmüyor. Galiba yine inceleyip inceleyip hiç bir şey alamicam. Herkes aldıgını yazsa belki güzel bir model çıkacak ortaya neredesiniz kızlar hu huuuu :)
Ben en çok o konuda zorlandım, oğlum dogdunda en üst katta oturuyorduk ve asansör yoktu, seminere gidip geliyorduk ve bizim bebek arabası travel sistemdi, aşağıda bırakamıyorum çalınma riskine karşın. Kucağımda oğlum, elimde port bebe önce bı posta onlari eve çıkarıp koştur koştur aşağı inip bebek arabasının iskeletini alıyordum. Ay ne günlerdi, şimdiki aklımla herkese kabin boy tavsiye ederim eğer bagajı küçükse, evi yüksek katta ve asansörü yoksa.

Göründüğünden daha da zor geldi canım ya sorma. Benim de annemler yardım ediyor sağolsunlar. Ama yine de heryerim ağrıyor belim bacaklarım mahvoldum. Bebiş de yoruluyor gibi geliyor ben hareket ettikçe 🙂
biz de bir oda bir salom evde yaşıyoruz aslında ben de tasınmak istiyorum bebeğe bir oda şart diye eşimle bunun tartışmasındayız bir kere odaya beşik sığmayacak bebek olan evde hergün çamaşır neredeyse yıkanır salonda bebekle nasıl kuruturuz ana kucagı mama sandelyesi kızlar sizce sığma şansımız var mı eşim de çok cimri parasına kıyıp şimdi tasınmaz 3 ümüz imkansız dedim doğumda annem gelse bir de ya da yardımcı ooooo eve nasıl sığarız :((

Kızlar bayadır yazamadım malum taşınma durumları. Yukarıda mesajlarınızı okudum hepinize çok teşekkür ederim🙏🏻🥰 Özet geçeyim bende ne olup bitti🙃 Detaylıya girmeyen bi ben kaldım herhalde. 20 eylüle gün vermişlerdi üniversitede. 22+4 olacağım o zaman. İyice büyümüş olacak inşallah☺️ En son 10 gün önce muayene oldum bebişim iyiydi. Hastanede fetal eko baktılar kalbi de güzeldi miniğimin. Tetanoz aşımı oldum Salı günü. Hiç bir ağrı sızı yapmadı bende. Ev taşırken mahvolurdum yoksa çok şükür sorun olmadı☺️ Bebeğimin hareketlerini de hissediyorum ama hala pıtırtıdan ibaret 😃 aslında daha önceden beri hissediyordum ama solda olduğu için bebek hareketi değil diye düşünmüştüm. Sağlık ocağındaki ebe ayakları oradadır deyince emin oldum. Benim kız solda kıpraşıyor hep 😃 gün içinde baya yoruluyorum malum. İlk taşındığımız gün hareketleri duymayınca paniklemiştim ama sonraki sabah hissettim yine çok şükür. Sadece uzandığımda hissediyorum o da her zaman değil. Sanırım normal bu haftalarda. Gelişmeler bende bu şekilde ☺️

Hala mide bulantisi geçmeyen var mi? Doktor prilami da kesti yeter artik gecsin bulantilarin dedi. Gaviscon ic dedi:110:
Diger hamileliklerimde 18 haftada bitmisti simdi niye gecmiyo ki:işsiz: 3 cocuktan sonra bozuldu sistem tabi :ruh:
Benimde geçmedi bulantılarım 20.hafta hala devam ediyor çok açken ve de yemek yedikten sonra öğürmeler başlıyor ama kusturmuyor en azından artık bunada şükür.🙂

Kızlar bayadır yazamadım malum taşınma durumları. Yukarıda mesajlarınızı okudum hepinize çok teşekkür ederim🙏🏻🥰 Özet geçeyim bende ne olup bitti🙃 Detaylıya girmeyen bi ben kaldım herhalde. 20 eylüle gün vermişlerdi üniversitede. 22+4 olacağım o zaman. İyice büyümüş olacak inşallah☺️ En son 10 gün önce muayene oldum bebişim iyiydi. Hastanede fetal eko baktılar kalbi de güzeldi miniğimin. Tetanoz aşımı oldum Salı günü. Hiç bir ağrı sızı yapmadı bende. Ev taşırken mahvolurdum yoksa çok şükür sorun olmadı☺️ Bebeğimin hareketlerini de hissediyorum ama hala pıtırtıdan ibaret 😃 aslında daha önceden beri hissediyordum ama solda olduğu için bebek hareketi değil diye düşünmüştüm. Sağlık ocağındaki ebe ayakları oradadır deyince emin oldum. Benim kız solda kıpraşıyor hep 😃 gün içinde baya yoruluyorum malum. İlk taşındığımız gün hareketleri duymayınca paniklemiştim ama sonraki sabah hissettim yine çok şükür. Sadece uzandığımda hissediyorum o da her zaman değil. Sanırım normal bu haftalarda. Gelişmeler bende bu şekilde ☺️
Allah kolaylik versin canim.Hamileyken ne zor olur tasinmak. Umarim yardim eden birileri vardir :(
Ben de girmedim detayliya 19 unda randevum

Az olsun öz olsun. :KK19: Ocak gurubunu kötüleyenler olmuş diğer guruplarda dalga geçilmiş ama sorun gurupta degilmis gördügünüz üzre ne kavga var ne tartişma gayet seviyeli bir ortam :cool:
Gecen K Kushi_ de etiket yaparak bu konudan bahsetmiş ama o an hem cok yoğun bı animdaydim cevap yazamadım hem de konuyu çok dallandirip budaklandirmaya gerek yok diye kapatmak istedim ama hala alay ediliyormuymus 😄 millete de eğlence lazımmış ne diyelim, ben sadece bı kaç kesit gormustum ve çok garipsemistim, diğer üyeleri bilmem ama "seviyesiz grup" diye nitelendirip asagiladiklari üyelerle zamanında bu grupta olup, fikir alışverişi yapıp, aklına takilani sorup, endişesini paylaşıp rahatlatmaya çalışıp, başka gruplara gittiğinde üyeler ile dalga geçmek, dedikodusunu yapmak ne kadar seviyeli bilemedim. Son seviye herhalde 😎 Gerek sosyal hayatımda gerekse mesleki çevremde muhatap aldiklarimi itina ile filtreden geçiririm ama burada bu mekanizmayı kurmak mümkün değil tabi. Dedikodudan beslenen insanlarla farklı hayat felsefesine sahibim, görüşünü ya da tecrubesini savunan tartışan insan dedikodu yapandan daha erdemlidir benim gozumde. Nihayetinde gerginlik olamadan, bı konu hakkında bişey yazarken kılı kirk yarip nasıl söylesem de korkutmasam, yanlış anlasilmasam, tepki cekmesem demeden rahatlıkla konusabildigimiz bı topik oldu. İyi böyle 🤌

Tek değilsin canım daha detaylıya gitmeyenimiz var 😀 bende pazartesi tetenoza gitcem salıda ayrıntılı bakalım az kaldı ☺️ bende birkaç gündür çok hareket hissediyordum bugün az normal demek hepimizde aynı oluyor genelde.

Son numara oglumda şu tarz bir baston araba almıştım gayet rahatti. Daha doğurmuycam diye arkadasa vermistim. Simdi o bana geri verecek yeni almiycam :KK48:Eki Görüntüle 3298736
Ben de travel sistem arabadan illallah gelince gittim baston araba aldım oğlumda ay dünya varmış dedim. Ama bizim baston o kadar çok kullanıldı ki en son mahallenin çocukları ile oğlumun oyuncağı haline geldi ve parçalandı 😄 şimdi ilk etapta abisinin travel arabasını kullanacak ama 6 aylık olunca baston alicam, yazın bastona koyup rahat rahat gezeriz oglanlarimla 😊

Benimde geçmedi bulantılarım 20.hafta hala devam ediyor çok açken ve de yemek yedikten sonra öğürmeler başlıyor ama kusturmuyor en azından artık bunada şükür.🙂
Yemekten sonra gaviscon iciyorum biraz rahatlatiyor. Bulanti gelince oturup ağliyorum cocuk gibi :KK53: ay sonra utaniyorum cocuklarimdan gülmeye başlıyorum. onlarda saskin anneleri çok garipleşti:-)

Ben de travel sistem arabadan illallah gelince gittim baston araba aldım oğlumda ay dünya varmış dedim. Ama bizim baston o kadar çok kullanıldı ki en son mahallenin çocukları ile oğlumun oyuncağı haline geldi ve parçalandı 😄 şimdi ilk etapta abisinin travel arabasını kullanacak ama 6 aylık olunca baston alicam, yazın bastona koyup rahat rahat gezeriz oglanlarimla 😊
Evettt ben de kizlarda ilallah ettim buyuk arabadan tabi 14 yil önce travel sistem varmiydi hatirlamiyorum ama buyuktu işte:KK53:o zaman ehliyetim de yok her yere o arabayla gidiyordum dolmusa da almiyorlar:KK48:
sonra aldim bi ehliyet bi de baston ohh dünya varmiş:KK76:

Evettt ben de kizlarda ilallah ettim buyuk arabadan tabi 14 yil önce travel sistem varmiydi hatirlamiyorum ama buyuktu işte:KK53:o zaman ehliyetim de yok her yere o arabayla gidiyordum dolmusa da almiyorlar:KK48:
sonra aldim bi ehliyet bi de baston ohh dünya varmiş:KK76:
Ah hele toplu taşımaya onunla binmek 🤦 İstanbul'da metro metrobüsler tıklım tıklım, sırtta koca bı çanta, önünde devasa bı araba, insanlar pelikan gibi tek ayak üstünde yolculuk yaparken sen 3 kişilik yer kaplayinca bı tuhaf oluyorsun haliyle 😬

Ah hele toplu taşımaya onunla binmek 🤦 İstanbul'da metro metrobüsler tıklım tıklım, sırtta koca bı çanta, önünde devasa bı araba, insanlar pelikan gibi tek ayak üstünde yolculuk yaparken sen 3 kişilik yer kaplayinca bı tuhaf oluyorsun haliyle 😬
Gözleriyle yiyolar seni zaten çok anlayışlı bir millet olduğumuz için(!) 😁

Back
X