2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
Kızlar bebişlere kış için dış kundak nasıl olur acaba, trendyolda bi model beğendim size de atayım 4-7 ay olanlardan almayı düşünüyorum kış boyu giysin en azından. Fiyatı da bana uygun geldi
aynen canım. O kundaklar gece uyurken mi giydiriliyor bu arada? Kaç aydan kaç aya?
Böyle bişey de alınabilir, hem dışarı mont, hem uyku tulumu , hem battaniye olarak.

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-07-21-23-19-736_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-10-07-21-23-19-736_com.android.chrome.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bebişlere kış için dış kundak nasıl olur acaba, trendyolda bi model beğendim size de atayım 4-7 ay olanlardan almayı düşünüyorum kış boyu giysin en azından. Fiyatı da bana uygun geldi
Bundan vardı bizde hiç kullanmadım, çok korunaklı gelmedi bana, battaniyeye sıkı sıkı sarmış gibi olmuyor, her yerinden hava alıyor giriyor, elini kolunu çıkarıyor, bı kez kullandık bu ne biçim şey ya deyip bıraktım, beğenen kullanışlı gelen vardır elbet ama bana çok korunaksiz geldi. Bu teddy tulumlar çok daha kullanışlı kışın. Anneme vermiştim bu kundağı ihtiyaç sahibi olursa ver diye, bunu vermemiş kimseye, geri bana döndü ama kullanacağımı sanmiyorum

Bı de ilk 6 ay bebeği bebek arabasinda da olsa araçta da olsa genelde pusete koyduğumuz için bana teddy tulum ve kışlık ceketler daha kullanışlı gelmişti. Bebek arabasiyla dışarı çıkaracağım zaman tulum, araçla bı yere gideceğimiz zaman araba içinde üzerini rahat cikarabilecegim kalın mont kullanırım yine. Bı tane aldım hatta çok hoşuma gitti fotoğrafını atayım size de

Buna benzer bı takım oğlumda da kullanmıştım, ceket gibi görünüyor ama çok kalın bı mont aslında. Pantolonu da çok kalın kumaş ve sardonlu. Araçta da çok terledikleri için tulumu çıkarmak zor oluyor, içerisi ısınınca üstten montu çıkarıyordum hemen, terleyip hasta olmasın diye. Pusetin içinde çok terliyorlar çünkü, üstünü hemen çıkarmak gerekiyor araba ısınınca, tulum çıkarmak zor oluyor.

aynen canım. O kundaklar gece uyurken mi giydiriliyor bu arada? Kaç aydan kaç aya?
Disari çıkarken giydiriliyormus canim hastaneye vs giderken kullanmak için almayi dusundum ben 1-3 ay ve 4-7 ay var yanlis hatırlamıyorsam

Bı de ilk 6 ay bebeği bebek arabasinda da olsa araçta da olsa genelde pusete koyduğumuz için bana teddy tulum ve kışlık ceketler daha kullanışlı gelmişti. Bebek arabasiyla dışarı çıkaracağım zaman tulum, araçla bı yere gideceğimiz zaman araba içinde üzerini rahat cikarabilecegim kalın mont kullanırım yine. Bı tane aldım hatta çok hoşuma gitti fotoğrafını atayım size de
Doğru diyosun canim pusete uygun degil gibi benim paylaştığım, ben o açıdan dusunememistim

Yemekten 2 saat sonraki ölçümü mu istedi 1 saat sonrakini mi. 2 saat ise genelde 100-120 arasında tutmaya çalış canım. Benim bı kaç kez 130 çıkmıştı, diyabet bu günler haricinde gayet iyi demişti şekerim için, insülin baslamak zorunda kalmamistim. Şimdi 1 hafta açlık tokluk şekerinin gidişatına göre insülin iğnesi verip vermeyeceklerine karar verecekler. İlk hafta sonuçları o yüzden önemli
Yemekten 1 saat sonrasını istedi. Şimdiye kadar en yüksek 118 en düşük 111 çıktı.140'ın üstünde olursa yüksek demişti doktor.Şu an iyi gidiyor bakalım diyetle kontrol altına alırız inşallah.😊

Yemekten 1 saat sonrasını istedi. Şimdiye kadar en yüksek 118 en düşük 111 çıktı.140'ın üstünde olursa yüksek demişti doktor.Şu an iyi gidiyor bakalım diyetle kontrol altına alırız inşallah.😊
Alırsın alırsın canım merak etme zaten şeker yüklemesi yaparken normal yediğimizin üstünde şekerli gıda tukettiriyolar bize. Senin diyet yaparken sekerinin o kadar yükselmesi pek mümkün degil 🙏

Kızlar günaydın ❤️ mide bulantım var bikaç gündür ilk trimestere döndüm sanki. Bulantı uyku halsizlik. Pek yazamadım o yüzden😕 Bebeğimin hareketlerinden oluyor gibi geliyor. Yolda yokuş inerken insanın midesi bi dalgalanır ya. Öyle bi his oluyor bende hareket ettikçe.Çok seviyorum miniğimin ayaklarını ellerini. Hareket etsin yeter ki🙏🏻Ama sanki zor geçecek gibi son trimester

Kızlar günaydın ❤️ mide bulantım var bikaç gündür ilk trimestere döndüm sanki. Bulantı uyku halsizlik. Pek yazamadım o yüzden😕 Bebeğimin hareketlerinden oluyor gibi geliyor. Yolda yokuş inerken insanın midesi bi dalgalanır ya. Öyle bi his oluyor bende hareket ettikçe.Çok seviyorum miniğimin ayaklarını ellerini. Hareket etsin yeter ki🙏🏻Ama sanki zor geçecek gibi son trimester
Günaydın canım. Benim daha geçmedi desem. Halâ prilam kullanıyorum bir tane. Kullanmadığım gün günüm mahvoluyor. Halsizlik yorgunluk bende de var. Gece 4-5 kere kalkıyorum sabah ta kalkamıyorum yerimden 9-10 a kadar. Gündüz de 2 saat kestiriyorum. Galiba vücut yoruluyor sonuçta bir bebek büyütüyor vücudumuz. Çok az kaldı. Sabır.

Günaydınnn bebek yön değişince bulantılarınız başlar diyorlardı. Ve reflü 🥴

Benim ağrım bu sabah geçti, bebek pozisyon değiştirdi sanırım, canıma okudu 1 haftadır, onun rahatı yerindeydi belli ki günlerce pozisyonunu değiştirmedi ama ben nefes alamadım sayesinde 😁
Canım youtube da bir hocanın videosunu izliyordum sen göğüs kemiklerim nefes aldıkça batiyor sanki demiştin ya bir kac gun önce magnezyum eksikligi onu da yapabiliyormus kas ağrısı yapiyormus o bölgede

Canım youtube da bir hocanın videosunu izliyordum sen göğüs kemiklerim nefes aldıkça batiyor sanki demiştin ya bir kac gun önce magnezyum eksikligi onu da yapabiliyormus kas ağrısı yapiyormus o bölgede
Evet evet Kocatepe soyismi dimi. Ben de netten araştırırken gördüm onu, tekrar magnezyuma başlamam lazım sanırım
Belim tutulduğunda içmiştim iyi gelmişti, geçince bırakmıştım. Şuan ağrı tamamen sifirlanmadi ama önceki günlerde oranla baya azaldı, en azından dayanilacak kadar oldu, bı diyaframa bastırınca ağrıyor şuan. Magnezyum ile tamamen geçer umarım

Ben de yavaş yavaş uyuyamamaya ve iyice nefes sıkıntısı çekmeye başladım. Sanırım en rahat 2.trimestirdi ve zorlu sürece doğru giriyoruz 😂

Kızlar ya artık iyi uyuyamamaya başladım hamile yastığı bakıyorum marka onerisi olan var mı?

Back
X