Aa sizin alerji biraz daha ileri seviyede sanirim

benim kızda sadece egzamaya sebep oldu. Önce göbek deliği yanında çıktı kuruyemisleri kesince kayboldu. Ardından 8. Ayda tahine baslamistim sırtında çıktı ve o çok fazla inatçı. Kortizonlu krem dahi geçirmedi. 3 krem karışımı yaptırdık eczaneden (receteli) o biraz söndürüyor ama kremi birakinca gene başlıyor. Cildiyeye yeniden gitmem gerekli fakat randevu yok aylar oldu. Alerji testi vs yapmak gerekir mi doktorun yönlendirmesiyle hareket etmeyi düşünüyorum. Ne dokunuyo anlamıyorum herseyi 3 gün kuralına göre ilerledim ama yok bulamiyorum. Misal kivi de dokundu. Deneme sürecinde diskida az miktar kan vardi. Bilemiyorum bu alerji konusunu ya hiç ailede de yok o kadar bilgisizim

Ben daha yatak oda ayırmadim. Koca yatakta ikimiz yatiyoruz

hiç sağlıklı değil ama ikimiz içinde en kolayı bu oldu. Allahin izniyle bi ev taşınma durumu olucak o zaman odasını yatağını ayırma sürecine giricem. Hatta geç kaldığımı bile düşünüyorum. Yani siz sürece girmiş olmanız bile zamanı bana kalırsa. Başlamışken zorluğuna katlanıp devam edin derim. Basla bırak zor olur tekrar başlama zor olur çünkü.
Park konusunda katılıyorum

çok minnoş oluyolar ya. Okul saatlerinde çıkartmaya çalışıyorum hiç kimse olmuyo koştur koştur düşe kalka zaman geciriyoruz. Okul bebeleri gelince biz hemen salincaga konuşlaniyoruz

yaşadığım yer şükür ki temiz ve bol yesillikli alan. Hatta dün atıştırma yapacağımız zaman yeşilliklere oturup piknik yapar gibi tikindik

mahhallemi bırakmayı istemiyorum ama kader bizi nereye savuracak bakalim

Gelisimsel olarak birazcik geriden geliyoruz hala şubat zamanı doğan bebeler gibi ilerliyor. Aslinda dönem dönem değişiyor bazı davranış gelisimler ocağa göre ilerlerken bazisi şubata göre gidiyo. Zamanla tam ocağa erecektir inşallah

şöyle bi düşününce neler yapiyo nelerden geri bilemedim

evcilik tarzı oyunları seviyor çay yapta içelim diyorum çay bardaklarıni getirip demlikle dolduruyor içer gibi yapıyoruz. Yemek yapıyoruz oyuncaklara yediriyoruz. Oyuncakları hasta oluyo muayene ediyoruz. Ahhh şimdi geldi

tek ogretemedigim sey öpücük durumu. Temasi sadece istediği ve ihtiyacı olduğunda yapıyor. Mic mic sevmeleri sevmiyo öyle alıştırdım herkes mincirmasin diye bu yüzden mi bilmiyorum ama öpücük olayını halledemedik.

Pek uzun yazmışım