2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım 16. Haftada yalancı kasılmalar baslıyor benim bazen 4-5 kere oluyor doktorum 10 kere olmadıkça sorun yok dedi sıkıntı yapma bişey olmaz allahın izniyle
Evet bende yalancı kasılma olduğunu düşünüyorum günde 4-5-6 kere oluyor doktor normal dedi. İnsallah birşey olmayacak 🙏🏼

Evet bende yalancı kasılma olduğunu düşünüyorum günde 4-5-6 kere oluyor doktor normal dedi. İnsallah birşey olmayacak 🙏🏼
İnşallah canım magnezyum içeren besinleri bol tüketmeye çalış bol su iç kasılma olunca hareket et hemen geçiyor ben öyle yapıyorum

O kasılmayı ben de hissediyorum arada sanki rahim kendini sıkıp bırakıyor bisey var atmaya çalışıyor gibi kasılmalar sonra geçiyor Allahım az kaldı surda yarısını geçtik sağ Salim atlatsaydık bi 🙏🏻

İnşallah canım magnezyum içeren besinleri bol tüketmeye çalış bol su iç kasılma olunca hareket et hemen geçiyor ben öyle yapıyorum
Öyle yapıyorum canım magnezyum kullanıyorum zaten onun haricinde soda da tüketiyorum suyu en az 3.5 litre kesin içiyorum. Hareket etmeye kalmadan geçiyor zaten 10 saniyede falan. Bazen diyorum ki 4 ay uyutsunlar beni sonra uyandırsınlar iyice paranoyak oldum 😂

kasılmam benim de arada oluyor doktorum düzenli olmadıkça sorun değil dedi bugün çok yorucu bir gündü akşam oğlumu yatırdıktan sonra uzandım kaldım kasık ağrısı gibi şiddetli ağrı çektim bir saate yakın😢devam etse doktorumu arayacaktım gaz sancısıydı herhalde geçti şükür..Gerçekten yolu yarıladık sağ salim kavuşalım hepimiz inşallah

Kolum çok ağrıyor 😢😢 Sola dönemiyorum sağa yatınca ağamız paşamız rahatsız oluyor basıyor idrar torbama tekmeyi napcam ben 🤣
Benimde bugün ağrı yapmaya başladı ama aşırı değil üzerine yatınca ya da kolumu kaldırınca sızlıyor biraz. Sağa yatınca rahatsız olmuyordur merak etme hala geniş alanlanları var 😂 Gece hem sağ hem sol dönüşümlü yatıyorum mecburen, uzun süre sola dönük yatınca sol kalca kemiğim ağrıyor 😂

23 haftalık doğan bebek yaşamış kızlar link bıraktım.

Oyy mucize bebek 🥹🥹 varsa nasibi mucizeler gerçek oluyor böyle bizimki kadarmış neredeyse az kaldı 23 e demek yasama ihtimali oluyor 🙏🏻

D Dr X canım sordum 14/9 sınırmış
Bende şimdi bi tane tansiyon aleti aldım düzenli ölçücem benim hep 13/7 felan çıkıyor
Tamamdır teşekkür ederim 🙏🏻 mutlaka alın ben her gün ölçüyorum peki ne zamanlar ölçmemiz gerekirmiş bi bilgi verdi mi hekiminiz

Tamamdır teşekkür ederim 🙏🏻 mutlaka alın ben her gün ölçüyorum peki ne zamanlar ölçmemiz gerekirmiş bi bilgi verdi mi hekiminiz
Rica ederim canım
Bugün aldım az önce ölçtüm 14/1 çıktı 😕
Onu sormadım canım ya sabah akşam ölçücem ama

Çok geçmiş olsun canım insallah bi sknti olmayacaktır 🙏🏻🤲🏻 hepimize her konuda Allah yardım etsin gerçekten her an her şeye kafamız takılıyor sağ Salim süreci tamamlayıp insallah bi kucağımıza alsak yavrularımızı 😊🤲🏻🙏🏻💐

Back
X