2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Dikiş aşamasını geçmişiz 6 cm açılma olmuş ciğer geliştirici iğne vurdular ve magnezyum verdiler , yatıyorum şimdi hastanede , telefon da yasakmış şimdi eşime vereceğim , bana bol dua edin lütfen 🙏🏻
Allahım yar ve Yardımcın olsun .Sağlıkla vaktinde kucaklarımıza alalım inşallah 🙏🏻

İçerigi aynıdır kesin onuda kolay bulamıyoruz ki eczaneye gittim yok bunlar piyasada dedi 1 kutu varmış aldım yarın haber vericek bana ona göre diğerlerini alıcam 😫 magnezyum içinde hem kasılmalarım var hemde kramp giriyor dedim sırf versin diye 🤣🤣
Valla bugün için hiç heycanlı değildimde detaylı için aşırı heycanlıyım 🥰 inşallah yüzlerini gösterirlerde yüzlerinide görürüz🥹❤️
İnşallah bulursun kuzum. 🤲 magnezyum gerçekten iyi geliyo hatta ben doğum sonrası emzirmeye mani olmazsa bazı dönemlerde kullanmayı bile düşünüyorum. Bu kadar etkili olduğunu bilmiyodum. Ne kadar doğal beslenmeye çalışsam da işlenen gıdanın değerleri bir olmuyo.
Ben şahsen baya gergindim heyecandan ziyade. Hatta acil serklaj der şehir dışına çıkarız diye ufak bi hazırlık bile yapmıştım 🥺 elhamdülillah uzamaya başlamış kus gibi oldum 🤲🤲🥲 benim kiz yüzünü gösteriyor da ultrason cihazları pek kaliteli değil o yüzden net görüntü alamıyoruz. Dun ellerini bacak ayaklarini yüzünü burası burası diye gösterdi. Doktorumdan çok razıyım. Mevlam ayırmasın evladım ellerine doğsun inşallah. Cok minnoş çok tatlış ya. Rabbım herkesin yoluna öyle merhametli doktorlar çıkartsın 🥰🥰🌺

Dikiş aşamasını geçmişiz 6 cm açılma olmuş ciğer geliştirici iğne vurdular ve magnezyum verdiler , yatıyorum şimdi hastanede , telefon da yasakmış şimdi eşime vereceğim , bana bol dua edin lütfen 🙏🏻
Canimsin ya çok geçmiş olsun Rabbim durdursun inşallah doktorlar yanılmış olsun zamanında bebeklerini kucağına almayı nasip etsin

Bende de sık idrara çıkma vardı canım ama yanma ağrı falan yoktu
Ahhh benim erken doğum başlamış 2 gündür dogum sancilarim başlamış farkinda değilim nst takıldı şuan yatıyoruz hastanede sancılar durduruldu ama risk var eve çıkınca da yatacağım sürekli progestan doğuma kadar kullanılacak çok şükür iyiyiz şuan 🙏🏻

!!!!Kızlar tekrar tekrar söylüyorum lütfen her kontrolde
RAHİMAĞZİNI ÖLÇTÜRÜN
Bu illet o kadar arttıki yediğimiz içtiğimizden mi olduğumuz aşılardanmı bilmiyorum bu grupta bile kaç kişide kısalma görüldü
Tam rahimağzının kısaldıgı haftalardayız detaylıda mutlaka alttan ölçüm isteyin!!!!!
Değil mi ama ya doktorlar ultrasonda görüyorum karından dese de alttan muayeneyle ölçüm yaptırmak lazım çok önemli çok. Bir de aniden oluyormus bu illet

Kasılmaları nasıl anlıyorsunuz?

Bende de oluyor bazen baskı gibi bazen zonklama bazen ani batma
Göbek altında çamaşır bölgesi diyeyim bi anda sertlesiyor parmakla hafif bastirdiginda batmıyor ve hissediyosun sertlesio kasildigini. Elini gezdirirken de orda sanki bi top balon varmış hissiyatı oluyor. Genelde uzandigim zaman hissediyorum. Elimle ovaliyorum kısa sürede geciyo. Fark edersen korkma ilk zamanlar noluyo felan diye ben çok endişe ederdim. Rahim doğuma hazirlarmis gün içinde 10 kereyi geçmezse sorun değil.

!!!!Kızlar tekrar tekrar söylüyorum lütfen her kontrolde
RAHİMAĞZİNI ÖLÇTÜRÜN
Bu illet o kadar arttıki yediğimiz içtiğimizden mi olduğumuz aşılardanmı bilmiyorum bu grupta bile kaç kişide kısalma görüldü
Tam rahimağzının kısaldıgı haftalardayız detaylıda mutlaka alttan ölçüm isteyin!!!!!
Kesinlikle katılıyorum. Benim hersey normal ve yolunda giderken doktorumun bi bakalim demesiyle belli oldu. Karından bakıldığında biraz daha uzun ölçüm oluyomus. En sagliklisi alttan. Bide etkisi varmi bilmem fakat yakın aile üyelerinde kuzenlerle vs bu sorun varsa mutlaka baktırin. Belirti de vermiyo kolay kolay.

Ya kahverengi değildi hatta yanlış mı görüyorum acaba diye eşime de gösterdim 🙈 ped üzerinde normal akıntının içinde kılcal bir şekilde kırmızılık vardı
Senin dün bu mesajını görünce içimden nişana benziyor diye geçti yazıp da korkutmak istememiştim inşallah doktorlar durdururlar Rabbim yar ve yardımcın olsun🤲

Değil mi ama ya doktorlar ultrasonda görüyorum karından dese de alttan muayeneyle ölçüm yaptırmak lazım çok önemli çok. Bir de aniden oluyormus bu illet
Benimde hep karından bakilirdi ve karından olcumlerde bi kaç mm uzun cikiyomus doktorum öyle demişti. Alttan bakti ve biz hemen tedaviye başladık. Doktor bi bakalim aklımızda kalmasın demese suan Allah korusun 🥺😔🤲

Ahhh benim erken doğum başlamış 2 gündür dogum sancilarim başlamış farkinda değilim nst takıldı şuan yatıyoruz hastanede sancılar durduruldu ama risk var eve çıkınca da yatacağım sürekli progestan doğuma kadar kullanılacak çok şükür iyiyiz şuan 🙏🏻
Insallah siz de vaktinde alırsınız bebisleri sabah sabah mesajlara çok üzüldüm ya grubumuzda ne kadar yaşadık bu tarz sorunları ben de artık vurdukları aşılara buluyorum bu covid illetinden hep. 5 sene önce doğum yaptigimdaki grubumuzda üçüz annesi arkadaş bile 30. Haftaları görmüştü sorunlu gebelik yoktu neredeyse ama bu grubumuzda kanama yaşamayan kalmadı neredeyse

Kızlar acilden başka bir doktor kontrolümü yaptı Allah’ıma çok şükür bebek de herhangi bir sorun yok .Kanama sebebi araştırılacak .Yatış verdiler progestan iğne vs yapılacak şuan için kanama durumum yok .Doktorum rahim ağzı kısalığına bakacak öğlen gelecek ameliyatı varmış .İnşallah bir sorun çıkmaz .Bu arada rahim ağzı kısalığına gerçekten bakmıyorlar .Benim naçizane tavsiyem baktırın .Benim kuzenimde vardı ablam da vardı ben de de olabilir mi diyerekten mutlaka baktırın .benimle beraber bir hasta daha geldi aynı şikayetten dün de gelmiş ona dikiş atılacakmış bugün
Çok çok geçmiş olsun. O yapılan yapılacak iğnenin gerçekten güzel etkisi var. Mevlam sifasini esirgemesin.
Çok önemli gerçekten neden nasıl bu kadar yayginlasmjs anlamış değil. Yediklerimi ictijlerimjz hep sorunlu mutlaka etkisi vardır.

Benimde hep karından bakilirdi ve karından olcumlerde bi kaç mm uzun cikiyomus doktorum öyle demişti. Alttan bakti ve biz hemen tedaviye başladık. Doktor bi bakalim aklımızda kalmasın demese suan Allah korusun 🥺😔🤲
Benim de erken dogumum var 33 haftada doğdu oğlum her muayenen alttan olmalı ölçülmeli dedi doktorum

Cok yoruldum ne mutfak kaldi ne yerler her yer toz içinde ev temizlemeye bu hafta birinide bulamadım sinirlerim.kalkti iyice kimsem de hepsinil.disindq yasiyo tek.basimayim eşim de yola gitti uzun yol.şoförü gök sinirim bozuk qnlatamam
Bende inşallah mutfak dolaplarimi tezgahını ve yer faynslarimj boyamaya karar verdim çalışıyorum da kızımda 1.sinif ödevler okuma filan kafayı yemek üzereyiz inşallah boşluk buldukça boyamayı düşünüyorum eşimde akşam saat 10 10.30da fln geliyor Allah yardımcımız olsun inşallah doğuma kadar hallederiz temizliklerimizi

Kızlar merhaba , hepinizde de olduğu gibi bende de çok yoğun akıntı var bu dönem ancak bugün bu akıntı içerisinde kılcal bir şekilde lekelenme. Kadın doğum acile gittim doktor kontrol etti kanama alanı görünmüyor dedi bebeklerde iyi çok şükür 🙏🏻 progestan kullan dinlen kanama gibi olursa tekrar gel dedi. Eve geldim biraz uyumuştum şimdi tuvalette ped üzerinde akıntı ve gene kılcal bir şekilde ama biraz artmış olarak kırmızılık gördüm :KK43: benim akıntı baya sulu ve biraz da sarı renk. Böyle grip olduğunuzdaki sümük gibi desem yeridir. Ne yapacağım bilmiyorum. Sizce acile gitmelimiyim tekrar yoksa yatıp dinlenip sabah kendi doktoruma mı gideyim?
Bu mesajında alttan bakmadı mi acaba mesela nasıl görmedi açılmayı kadın doğum acili bir de dah işinin ehli olmaları gerekmiyor mu mesela

Benim de erken dogumum var 33 haftada doğdu oğlum her muayenen alttan olmalı ölçülmeli dedi doktorum
Mevlam iki evladını da size, sizleri onlara bağışlasın.
Benimde doktor hadi bi bakalim demesiyle belli oldu. Bide benim ablamda da vardı o ana kadar ihtimal vermemistim çünkü büyük ablamda bu sorun yoktu. Sorun olan ablam 3 buçuk aylıkken bi anda nişan geldi ve bebeği aldılar suyu gitti diye. Sonraki bebeginde sürekli yatış ve igne tedavisi ile zamanında doğum yaptı. Suanki gebeliğin de de erken haftalarda dikiş ve tedaviyle doğum yapmış. Ptsi günüydü galiba almışlar bebeği. Görüşmediğim için hep üstün körü bilgiye sahibim.🤣 velhasil aile ve akrabalarda varsa mutlaka ayda 1 de olsa bakılması gerek.

Canım belirtilerin neydi çok geçmiş olsun :(

Bende inşallah mutfak dolaplarimi tezgahını ve yer faynslarimj boyamaya karar verdim çalışıyorum da kızımda 1.sinif ödevler okuma filan kafayı yemek üzereyiz inşallah boşluk buldukça boyamayı düşünüyorum eşimde akşam saat 10 10.30da fln geliyor Allah yardımcımız olsun inşallah doğuma kadar hallederiz temizliklerimizi
Eger kiradaysaniz boyama işine özellikle tezgah üstüne hiç tavsiye etmem. Cunku çabuk atıyor deforme oluyor yeniden eski haline getirmekde çok fazla kol gücü ve maliyetli oluyor. Boya yerine kaplama yapın hem boya ve tiner kokusuna maruz kalmamış olursunuz.

Canm dualarımız seninle inşallah hiç bir sknti yaşamazsın Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah

Mevlam iki evladını da size, sizleri onlara bağışlasın.
Benimde doktor hadi bi bakalim demesiyle belli oldu. Bide benim ablamda da vardı o ana kadar ihtimal vermemistim çünkü büyük ablamda bu sorun yoktu. Sorun olan ablam 3 buçuk aylıkken bi anda nişan geldi ve bebeği aldılar suyu gitti diye. Sonraki bebeginde sürekli yatış ve igne tedavisi ile zamanında doğum yaptı. Suanki gebeliğin de de erken haftalarda dikiş ve tedaviyle doğum yapmış. Ptsi günüydü galiba almışlar bebeği. Görüşmediğim için hep üstün körü bilgiye sahibim.🤣 velhasil aile ve akrabalarda varsa mutlaka ayda 1 de olsa bakılması gerek.
Amin inşallah canım siz de sağlıkla vaktinde alın bebisinizi benim de annemde ve ablamda yok ikisinin de tüm doğumlari vaktinde ve normal böyle bir şeye hayatta ihtimal vermezdim ama teyzemde var erken doğum. Hepsi ev hanımı ben çalışıyorum stresli bir işim vardi ayaktaydim hep bir de geçmeyen enfeksiyon ben de ona baglamistim dikkat etmek lazım çok ev işi kalırsa kalsın kizlar yemek mi makarnayla da kahvaltiyla da doyar evdekiler yatın dinlenin ağrılarınızi ciddiye alın dikkat edin kendinize

Back
X