2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Dogum sonrasi yaninda bi sure yardım edecek birileri varsa sezeryan olabilir. Fakat normal doğumun çok fazla avantajı var. Hem bebek kendine uygun bulduğu hazir hissettiğinde doğuyor hem anne çok çabuk ayaklanip normal hayatına dönüyor. Şahsi olarak ben sezeryan düşünüyorum. Cunku tüp bebek ile gebe kaldım. Ve benim baya baya normal doğumla ilgili korkularım var. Konuşulmaya değmeyen korkular hemde. 🙄🥺 birçok devlet hastanesinde gebe okulları var sizin şehirde yok mu. O eğitimlerde bebek bakımı doğum emzirme doğum sonrası depresyon eş desteği vs vs gibi eğitimler veriliyor. Belki sizin şehirde de vardır bi araştırın bence. normal doğum plates eğitimi de oluyo.
Maalesef depremden büyük oranda etkilendi şehir çoğu kapandı iyi doktorların çoğu tayin alıp gittiler

Maalesef depremden büyük oranda etkilendi şehir çoğu kapandı iyi doktorların çoğu tayin alıp gittiler
Deprem bölgesinde mi yaşıyorsunuz 😔 kötü olmuş doktor eksikliği. Ben sehrimdeki eğitime katilicam eğer hareket kisitliligim biterse o zaman öğrendiklerimi seninle paylaşırım canım. Yani keske bunun daha basit daha erisilebilir bi yolu olsa. 😔

Bizim de planlı gebelik olduğu için hamile kalmadan folik asite başlamiştım pregnom. İlk doktor kontrolünde doktor sordu folik asit kullanıyor musun diye. Evet dedim. Nolur folbiol deme dedi. Doktorlar artık önermiyor onu sanırım ama devletin ödediği folik asit de folbiol. Nasıl olur da devlet onu karşılar anlamıyorum.
doktorun tepkisi :D :D

Kızlar merhaba , ben hala hastanede yatıyorum. Telefon yasak olduğu için kısıtlı ulaşımım var. Bebeklerden birisi doğum kanalında diğerinin yeri düzgün. Suni sancıyla alttaki bebeğin kendi kendine doğmasını bekliyorlar sonra diğeri için serklaj deneyecekler. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Nolur bana dua edin 🙏🏻
Allah yardımcın olsun inşallah en hayırlı şekilde sağ sağlim atlatırsın dualarımız seninle 🤲

Kızlar merhaba , ben hala hastanede yatıyorum. Telefon yasak olduğu için kısıtlı ulaşımım var. Bebeklerden birisi doğum kanalında diğerinin yeri düzgün. Suni sancıyla alttaki bebeğin kendi kendine doğmasını bekliyorlar sonra diğeri için serklaj deneyecekler. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Nolur bana dua edin 🙏🏻
Allah yardımcın olsun canm inşallah en kısa sürede bu süreci atlatırsınız

Allah yardımcın olsun canım benim dualarımız sizinle🤲🏻

Back
X