2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
C caymayankus nasılsın canım ikizler nasıl sağlıkları iyi mi cinsiyet belli oldu mu 🙏🏻🙏🏻
Erkekler galiba büyük gösterdi ama küçük geriden geliyor. Bu da her hafta doktordan kötü şeyler duyup kötü beklentilerle çıkmama sebep oluyor . Cinsiyet soramıyorum bile, ikisi de yaşasınlar sağlıklı gelsinler tek derdim oldu. Sürekli ağlayıp kötüyü beklemekten hiç alıpveriş bile yapmadım. Sonunda Biraz da hazırladım kendimi ve kaderci olup akışına bırakmaya karar verdim.

Bende multivitamini almıycam çünkü magnezyumun içerisinde multivitaminde olan tüm vitaminler aynı dozda var ve günde iki kez alıyorum
Benim doktorum multuvitamin önermiyor içlerinde almanız gereken ya da almanıza gerek olmayan bir sürü vitamin oluyor dedi her dönemde ihtiyacın olan şey başka o yüzden dönem dönem gideceğiz dedi 🙋🏼‍♀️ Şuan magnezyum d vitamini ve balık yağı içiyorum sadece bide tüp bebek olduğu için coraspinime devam ediyorum 👍🏻

Ben de ayni marka anne yani aldim icine de yatasin yatagini aldim
ürünüm geldi ve çok beğendim kocaman bu kadar büyük beklemiyordum :)
1 Yaşa kadar bunu kullanıp sonrasında ben de montessori yaptıracağım kendi yatıp kendi çıkabilsin istiyorum hem o zamana inşallah yürümeye de başlar :)
inşallah ben şimdi eşyalar için tek dolap yaptırıyorum gerisini ilerleyen zamanda yaptırcam duvar kağıtları var çok güzel bakalım tasarımcı çizsin ona göre bakıcam
Üürün çoık kaliteli ben pahalı birşey bakmadım zaten çok az kullanacağım diye 1700 tl ye aldım sanırım hepsiburadadan birde listemi paylaşmıştım eşimle 120 tl geldi çok güzel oldu ürün gerçekten kaliteli aklınız kalmasın almayı düşünenler:)

1696657842964.webp

3 yada 4 kademesi var. Yani + - ile vakumlamayi ayarlıyosunuz. En üst kademede fena acıttı diyebilirim 🤣 sağım sonuna yaklaştığında damlama ayarı felan var. Yani çalışan için biraz düşük kalabilir ama özellikle arada sağım için yada sezeryan doğumda süte göğüsleri teşvik etme amaçlı uygun bence. Benim tedavili olduğu için sezeryan olucak doğuma giderken almayı düşünüyorum mesela
Tydaki kiwi markada masaj ve sağım için 2 mod varmı satıcıya sormuştum gratistekimi 4 mod acaba

Evet bende gebelik öncesinde çok doktor gezdim. Gebelikte de bi sure folik asit değişimi yaptı doktor sonra eski vitamini geri döndü. Niye öyle yaptı bende anlamadım. Gecen aydi galiba yeniden başladım folige 21. Haftaya giricem
Kan testi yaptiysa belki düşük görmüştür değerini canim o yüzden başlamıştır

Kızlar dün küvet konuşmuşsunuz ben daha küvet almadım ama üstüne file aldım. Babyjemin köpüklü olanlar daha kalın güvenli geldi ama yıkanınca dökülür mü bilmiyorum. Ben 180 liraya almıştım n11den fiyatlar yükselmiş indirim görürseniz alın bence

Eklentiler

• IMG_5668.webp
    IMG_5668.webp
    16 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar merhaba , ben hala hastanede yatıyorum. Telefon yasak olduğu için kısıtlı ulaşımım var. Bebeklerden birisi doğum kanalında diğerinin yeri düzgün. Suni sancıyla alttaki bebeğin kendi kendine doğmasını bekliyorlar sonra diğeri için serklaj deneyecekler. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Nolur bana dua edin 🙏🏻

Kızlar merhaba , ben hala hastanede yatıyorum. Telefon yasak olduğu için kısıtlı ulaşımım var. Bebeklerden birisi doğum kanalında diğerinin yeri düzgün. Suni sancıyla alttaki bebeğin kendi kendine doğmasını bekliyorlar sonra diğeri için serklaj deneyecekler. Çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Nolur bana dua edin 🙏🏻
Canım benim aklımdasın kaç gündür en hayırlı olan hakkında olsun bebeklere zarar gelmeden atlatırsın inşallah bu süreci🤲🤲

Allahım inşallah sağ sağlim şu süreci atlatırsın hepimizin aklindasin 🙏🏻🙏🏻🍀

Rabbim yardımcınız olsun sağ salim atlatırsınız inşallah bu süreci. 🙏🏼

Canım inan aklımız sende kaldı emin ol dua ediyorum arkadaşlar da öyledir . En kısa zamanda herşey düzelir inşallah 🙏🏻

Canım kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz ben çok kararsızım hala normal mi sezeryan mi diye bulunduğum şehir de normal doğumu destekleyen çok güzel hekimler yok olsa direk normal doğum derim de maalesef sadece devlet hastanesinin ebeleri iyi orası da çok hijyenik gelmiyor

Kızlar dün küvet konuşmuşsunuz ben daha küvet almadım ama üstüne file aldım. Babyjemin köpüklü olanlar daha kalın güvenli geldi ama yıkanınca dökülür mü bilmiyorum. Ben 180 liraya almıştım n11den fiyatlar yükselmiş indirim görürseniz alın bence
Ay dun bende yazmayı unuttum küvet konusunu.
Ben bi çılgınlık yapıp şok marketten katlanan küvet aldim 2 ay önce felandi 🤣 katlanan kova masrapa almayı dusunmuyodum. Netten daha uyguna geldi bide 240 liramı neydi aldığımda. Eve gelince eşimle hemen ağzına kadar su doldurduk sızdırma varmi vs diye sorun çıkmadı. Bu fotodaki gibi değilde file alıp almama konusunda kararsızım. Bebeği yatırınca tak diye içine düşerse diye çekiniyorum. Bide hep elde yikardim yegenlerimi. File konusunda bilemedim ya 🙄

Mevlam evlatlarını sana bağışlasın kuzum 🤲🌺

Canım kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz ben çok kararsızım hala normal mi sezeryan mi diye bulunduğum şehir de normal doğumu destekleyen çok güzel hekimler yok olsa direk normal doğum derim de maalesef sadece devlet hastanesinin ebeleri iyi orası da çok hijyenik gelmiyor
Dogum sonrasi yaninda bi sure yardım edecek birileri varsa sezeryan olabilir. Fakat normal doğumun çok fazla avantajı var. Hem bebek kendine uygun bulduğu hazir hissettiğinde doğuyor hem anne çok çabuk ayaklanip normal hayatına dönüyor. Şahsi olarak ben sezeryan düşünüyorum. Cunku tüp bebek ile gebe kaldım. Ve benim baya baya normal doğumla ilgili korkularım var. Konuşulmaya değmeyen korkular hemde. 🙄🥺 birçok devlet hastanesinde gebe okulları var sizin şehirde yok mu. O eğitimlerde bebek bakımı doğum emzirme doğum sonrası depresyon eş desteği vs vs gibi eğitimler veriliyor. Belki sizin şehirde de vardır bi araştırın bence. normal doğum plates eğitimi de oluyo.

Hep aklımızda ve dualarımızdaaın canım inş sağ Salim atlatacaksınız bu süreci 🙏🏻

Back
X